Prinsessan och betjänten..

Skruttan fick vara en fining idag.. Hon hade bröllopskläder på sig.. Det får man ha en vanlig städtisdag om man är bebis.. För tänk så fort hon växer ur alla kläder.. Och man hinner inte med hur många högtidliga tillfällen som helst under en "storlek".. Nä, då måste man passa på medans kläderna passar.. Och således går man i bröllopskläder en städtisdag.. Men tur att skruttan vägde upp för mina inte fullt lika fina städkläder.. :D






Bilden gör inte riktigt färgerna rättvisa.. Klänningen är silvergrå och byssorna är rosa, mattan är illgrön och äsch, min fot är faktiskt så blek (men det är ju en sjuk fot så den får vara blek)..




Egentligen kan man tänka att skruttan hade prinsesskläder på sig idag.. Och vi var hennes betjänter som städade upp efter henne.. Det förklarar ju lite klädvalen.. Faktiskt så är den där donnan lite av en bortskämd prinsessa varje dag.. Och vi hennes betjänter varje dag.. Hon är så fisförnäm, och förmer än alla andra att hon till och med inte behagar torka sig i rumpan när hon vart på toa.. Näe, då får minsann mamma-betjänten komma och assistera.. Sån't kan ju inte en så fin dam som lilla fröken Lea hålla på med.. Usch och fy och tvi..
Men det är sån't man får räkna med när man skaffar barn.. Livstidsbetjänt blir man.. Eller åtminstonde betjänt under några år.. Och obetald är man dessutom.. Fasiken..

Kommentarer
Postat av: Bitterfittan

tack sötnos! (: det tycker jag också. din lilla prinsessa är finast.

2010-02-09 @ 23:57:14
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0