Paniken växer, blir det ett bröllop på torsdag?!

Fy i helvete vad jag mår dåligt nu.. Lea och jag är sjuka och dessutom är jag stressad, stressad, stressad.. Har idag vart nere på stan och handlat lite mat på en asien-bod, shoppat järnet på systemet, fixat ögonbrynen och naglarna.. Skulle ha hunnit med att handla mat också, men naglarna tog 2,5h så det hanns inte riktigt med.. Men får försöka hinna med det imorgon.. Dessutom måste vi laga all mat och fixa iordning allting i lokalen.. Någonstans där ska vi hinna med att hämta nycklarna också.. Shit pommes.. Oj, jäklar.. Glömde bort att vi även ska hämta upp ett barn..

Nej helt ärligt så börjar jag snart gråta.. Vill inte gifta mig längre.. Eller jo det vill jag ju.. Men vill inte ha några människor eller någon fest.. Nu har jag i alla fall börjat på att få hjälp av folk vilket är väldigt skönt.. Men svårt ändå, har liksom ett kontrollbehov som gör att jag MÅSTE vara med överallt..

Men jag vet fasiken inte hur jag ska hinna imorgon.. Har inte tid att göra något på torsdag eftersom jag ska vara hos frissan kl 9, hinna sminka och klä mig, sen gå direkt därifrån till fotografen kl 12.30.. Fort, fort, fort ta foton och sen bort till kyrkan för vigseln som börjar kl 14.. Är det någonting jag inte får gjort imorgon måste jag alltså gå upp vid fyratiden på torsdag och göra det.. Sen orka vara uppe hela kvällen och kalasa..

Ännu ärligare så är jag ännu närmare gråten nu.. Nä, det är nog bäst att syster och jag börjar nu med det vi kan göra här hemma ikväll.. Imorgon måste jag upp i tid, ska vänta på att morfar har utträttat sina ärenden på pastorsexpedition på morgonen, sen far vi iväg och handlar mat, dryck, dukar, raketer, ljus och allt annat.. När det är klart måste morfar hinna ner till pastorsexpeditionen igen och då hoppas vi på att nycklarna finns där till lokalen.. Sen blir det matlagning till 60pers.. Och vart ska vi få plats med all mat?? Måste flytta bord, duka och förbereda allt annat som vi kan i lokalen.. När vi ska hämta blommor har jag ingen aning om.. Blir det på torsdag eller imorgon, gissar torsdag.. Och någon måste hämta tårtorna på torsdag också..

Nej, jag ger mig.. Tack och godnatt.. Nu går jag och lägger mig och DÖR!! Bröllopet blir inställt för bruden dog av stress.. Nej, hoppas jag ska överleva och att allt ska ordna sig tillslut.. Men fuck it vad less jag blir på allt det här.. Och undrar när musiken ska ordnas, och när ska jag hinna gå igenom allt med personalen som jag inte pratat med.. Kuken!!

Nu har jag bara jiddrat järnet här så får nog tacka för mig..


Sjuk, sjukare, Partyblöjan..

Trött, sjuk och illamående.. Härliga tider.. Nu är klänningen och den blivande makens kläder hämtade och hänger hos mormor och morfar.. Säkrast så.. Har inhandlat lite tjusiga(?) underkläder och strumpor.. Fett med svårt.. Vet inte om jag skrivit det här, men jag har haft lite funderingar kring det där med underkläder.. Det var ju såhär va att jag började innan jag blev gravid med Lea på en F-kupa i BH.. Sen blev jag gravid och födde barn, fick då en I-kupa.. Efter att jag sluitade amma så gick kupan ner ungefär en storlek till H-kupa.. Jag har tänkt att jag ska få runt tre barn ungefär.. Om vi då räknar lite på det så kommer jag alltså med barn nummer två - gå upp tre kupstorlekar till K, ner en till J.. Sen kommer jag med barn nummer tre gå upp tre storlekar till M-kupa och ner en till L.. Och då kan man fråga sig: vart hittar man BH:ar med L-kupa?? Jag får verkligen hoppas att tuttarna inte följer samma mönster med resten av ungarna jag tänkt skaffa.. Det kommer ju aldrig funka.. Jisses..

Nej, det om det.. Nu sitter jag, syster och skrutt (även ett gäng katter, hej allergi) och kollar CSI NY och dator.. Vi har svullat lite sushi och B&J-glass.. Sweet.. Om ett tag ska vi väl försöka ge oss i kast med de däringa placeringskorten (igen, kommer jag någonsin bli färdig?).. Men hoppas bara på att det ska komma lite energi först..

Nä, fan vad dumt det var att bli sjuk nu.. Riktigt irriterande.. Kände mig sexy, sexy när jag provade bröllopsklänningen med mina febersvettningar och min rinnande näsa.. Mysigt!!

Aja, nu ger jag mig här.. Kanske dyker in på ett tag om jag har något vettigare att skriva..

När vi kom i tisdags var det någon som var lite restrött..

Ca 4dagar kvar till bröllopet och SJUK, dålig tajming?!

Nu är det inte många dagar kvar tills bröllopet.. Men en sjuhelsikes massa saker kvar att göra.. Blä.. Och förkyld så in i helvete har jag blivit.. Inte alls bra.. Inte bra på en fläck.. Det absolut intebraigaste som kunde hänt.. Jag kommer få viska fram ett ja med min hesa halvdöda röst.. Men hostarna och snörvlingarna dom lär däremot eka i kyrkan.. Skit, skit, skit!!

Ja, som sagt fullt upp nu, och mannen har åkt hem till Huskvarna för att jobba ett par dagar.. Också dålig tajming, men har man en idiot till chef så har man.. Lillasyster kommer förhoppningsvis snart in till stan för att hjälpa mig med allt som ska göras.. Och morfar hjälper till i eftermiddag då kläderna ska hämtas.. I den här glötan känns det ju inte som att man vill bära runt på kläderna ute..

Nä, ska nog inte skriva så mycket nu för jag kör på batteri.. Helt värdelöst men orkade inte böja mig ner bakom fotöljen och hitta kontaktuttaget.. (Haha, vad kul, när jag läste vad jag skrev så såg jag att det nästan står tuttar, kontak-tutta-get, så bra är min humor när jag är sjuk)..

Nähä, försöka få på min arma kropp lite kläder och få i min inte fullt lika arma bebis lite mat innan vi ska snörvla oss ner på stan.. Varför blir man sjuk nu?! Så fruktansvärt dumt!! Jag skulle ju inte bli det.. Hur kul är det att vara dunderförkyld, snorig, hostig, trött, febrig och allmänt äcklig på sitt bröllop?! Jag är så arg på det här.. Fy så arg jag är.. Uj uj uj.. Nästan så jag kokar av ilska, eller så var det av febern.. Nä, får bli en sväng till apoteket och säga till dom att ge mig allt dom har och att de ska göra mig frisk till på torsdag..

Åh, fantastiskt.. Nu är lillasyster på väg (kom någon gång imorgon förmiddag sa jag igårkväll, jag tror att hennes klocka går på jullovstid)..

Och förresten mår jag illa också.. Och förresten igen så hade jag gallont i natt och det har fortfarande inte gått över helt.. Ibland får jag gallan om jag stressar för mycket.. Är det någon som tror att man stressar lite när det är cirkus fyra dagar kvar tills man gifter sig?!

Nä, skjut mig i huvudet, någon barmhärtig jävel!!


Skrutt är i chocktillstånd.. Kan inte förstå hur hennes mor kan vara så klantig och bli så sjuk när hon ska gifta sig..

Tittut..

Måste bara säga att jag är mycket nöjd med mitt nya mobila bredband och min tjusiga do(å?)ngel (fantastiskt kul ord).. Då kan man ju, trots att man sitter ute i ödemarken, uppdatera sig om vad som händer ute i cybervärlden.. Sweet..

Nyfiken i en strut..

Stånka sig ner på madrassen måntro?!

Det är verkligen en när-man-var-liten-vinter i år.. Det är ganska mysigt faktiskt.. Fast lite jobbigt också, kallt och blött.. Massa kläder behövs (som jag inte har med mig).. Och så blir det en jäkla massa halkande dessutom.. Tror allt att det är halkan som är boven i mitt ryggdrama.. Jag har ju inte märkt något men måste ha halkat till och vridit ryggen eller något..

Borde gå och lägga mig snart för imorgon måste vi upp skapligt och åka in till stan.. Ska på julfest som killens syster med pojkvän ordnat.. Middag, lekar för barnen, tomten kommer, karaoke, stand-up och annat kanske?! Kommer inte riktigt ihåg.. Men tydligen börjar det klockan tre så ska man hinna hämta upp plastdottern och göra sig vacker(?) så kan man inte ta en allt för lång sovmorgon.. Frågan är bara hur vi ska ta oss in till stan.. Är så förbaskat halt så mamma kommer inte upp med bilen för deras backe.. Läskigt värre, bara massa slir..

Men men, hoppas på att det ska gå bra allting och att morgondagen blir rolig..
Fasen jag är inte sådär jättetrött, känns som att jag lär få ligga vaken ett bra tag om jag går och lägger mig nu.. Speciellt med tanke på att vi inte har den skönaste sovplatsen.. Det där med madrass på golvet funkade bättre när man var liten och sov över hos kompisar.. Nu är det mest ett jäkla pustande, stånkande och stönande varje gång man ska ta sigg upp eller ner.. Och hårt och jäkligt är det dessutom.. Trots att min kropp är ganska välvaderad känns det som att den enbart består utav en massa ben och knotor.. Lite prinsessan på ärten-varning på det..


Leafisen har fått en ny varm vinteroverall.. Hon är bara ett par ögon som glider runt i ett varmt fluff ute i det kalla fluffet..

Juleljus i vart hus..

Då var man här igen.. Dagen har förflutit i stillo.. Har vart riktigt lugnt och skönt.. Mysning på hög nivå bara.. Men det är så det ska vara så här i juletider tycker jag.. Men eftersom det inte hänt jättemycket idag kan jag nu ta ocg gå igenom den kalasmysiga gårdagen..

Vi var ju hos moster med familj och gjorde det klassiska.. Först var det julmat på schemat..

Skruttobang fick faktiskt mat innan vi begav oss till moster.. Då var det tomtedräkten av som gällde, inte skita ner den..

Mamma fick äran att steka på prinskorvarna..

När det var dags att äta var det en liten söt kusin som var litte bitter.. Wille ville ha chokladpudding istället för julmat, och jag förstår honom, chokladpudding är banne mig riktigt gott..
Efter magen blivit stinn av all julmat så var det självfallet dags för gamla, goda, uttjatade men ändå alltid lika fantastiska Kalle.. Ingen jädra Anna Anka för oss.. Vi kör på tradition!!

Pappa och skrutt kollade Kalle.. Mycket spännande blir recensionen av skrutt..

För att se om det var lika spännande ur en annan vinkel blev det även lite Kallekoll hos mamma..
När Kalle var slut fick morfar (även känd som gammelmorfar) ta en promenix ut med vovven Cobby (katterna tog det säkra före det osäkra hela jualfton och spenderade denna inne i pannrummet)..

Cobby aka Cocke aka Grisen..

Cobby var av åsikten att vi inte var några bra föräldrar och att vi inte rengjorde vår lilla valp tillräckligt.. Som tur var ställde han upp och tvättade henne i öronen..

När skrutt blivit så ren och fin så kunde hon mysa lite med mammas kusse..
När morfar var ute med hunden hade han träffat tomten.. Han hade en hälsning med sig från denne herr tomte: eftersom tomten hade så mycket att göra undrade han om inte morfar skulle kunna hjälpa honom att dela ut klapparna hemma hos oss.. Självklart ställde morfar upp som stand-in..


Paketen låg under en riktigt gran (vilket vi stadsfolk inte är vana vid) och det var häftigt..

Stand-in tomten och en mycket förväntansfull Cobby..

Skruttisen fick många fina paket, hon hade tydligen vart jättesnäll.. Men det förstår jag det, hon har ju inte levt mer än 7 månader och man hinner inte göra så mycket hyss på den tiden..
När paketen var öppnade blev det lite glögg och spel.. Men vi tog en ganska tidig kväll och traskade hem i snön vid 21-tiden.. Var så himla trötta.. Men måste säga att jag är mycket, mycket nöjd med julen och får tacka moster med man, kusin, mormor och morfar, mamma och så min lilla familj förståss för mången mysig julefirningstimme.. En stor kram till dom!!

Oh, min arma rygg..

Förresten.. Måste bara nämna att jag numera är invalid.. Någonting hände häromdagen och min rygg pajjade totalt.. Satan i gatan vad ont den gör.. Fick inte mycket sömn inatt för den däringa ryggfan.. Kan inte gå, sitta, ligga, stå, röra mig eller vara stilla.. Vilket blir mycket frustrerande för oftast gör man något av ovanstående.. Är jag verkligen så gammal så att min kropp håller på att haverera helt och hållet?! Det är fasiken sorgligt ju.. Huvvaligen.. Ligger här nu och undrar om det egentligen kommer bli någon sömn inatt.. Har tagit mig lite smärtstillande som inte hjälpt för fem öre.. Kul jul..

Den stora frågan är: kommer ryggen hinna bli bra till bröllopet?! Eller blir jag månne tvungen att skippa klackarna till förmån för lite ryggvänligare tofflor eller dylikt?! Och hur sjutton ska jag komma upp i kyrkan efter att man stått där framme och knäböjt?! Nä, jisses amalia, jag hoppas verkligen det hinner gå över..

För att avsluta detta deprimerande inlägg så bjuder jag på några bilder till från tidigare nämnda minijul..

Jag är tydligen ett geni, jag har vunnit alla omgångar av Geni.. Vi nämner inte att det var Geni Junior för personer i åldern 11-14..

El jycko Zack vart en smula trött av allt firande..


Skruttofjanten provade mosters julklappshalsduk.. Fråga mig inte vad hon gör för min..
Nä, nu ska jag sova.. Igen.. Brukar ofta bli så att jag av någon anledning råkar vara vaken fastän jag sagt att jag ska sova.. Några gånger varje afton.. Knepigt.. Men nu slumra in i en välbehövlig skönhetssömn.. Troligt..

God jul och god natt..

Ja,man fårvällov att säga god jul.. Julafton är ju över men det är ju fler dagar av julighet kvar.. Idag har vi vart hos moster och firat tillsammans med mamma, mormor, morfar, moster med man och lille Wille.. Ja, så var ju Cobby med också förstås.. Men idag kommer inte först, innan idag var det igår..

Igår kom vi hem till lilla mamsen och firade en lilljul.. Alla syskonen skulle till far sin och jula så vi tog en minijul igår innan de for imorse.. Mannens dotter var med också för att få sitt lass med julklappar.. Trevlans, trevlans..

Lea fick öppna paket ifrån mostrarna..

Plastisen öppnade paket hon med..

Värsta massa glad bli man om man får en svampbob-mackgrill..
De däringa syskonen fick också öppna en massa presenter för att slippa släpa så mycket packning hem till sin farsgubbe.. Och jag fick mig allt en liten en jag med.. Trevligt dårå.. En liten present tackar man ju inte nej till..

Syster Ida ville inte vara med på bild.. Tråkmåns..

Lillebror Emil var lite snällare och ställde upp på en bild..
Sen var det ju den där lillebror Erik som totalvägrade foto.. Ujujuj, där var det ord och inga visor.. Men som tur var så ställde lillasyster Frida upp på desto fler bilder.. Hon är något av en hej-jag-gillar-att-vara-i-centrum-figur.. Men det gör inget, alltid trevligt att någon vill synas och höras.. :D

Fridolf är en snygging..

Sen sa Frida att vi var tvugna att ta en obligatorisk(?) fyllebild.. Men, ölen är någon annans och särskilt onykter var hon nog inte.. Men tjusig..

Inte ens när Diana skulle visa upp sin nya pyamas kunde Frida hålla sig från bilden.. Och Frida - byt strumpor!!
Ja, det där var väl i korta drag vår minijul.. Alltid kul att träffa familjen.. Vill jag lova.. Minsann.. Så det så..

Hade funderingar på att skriva lite om min julafton, men.. Jag börjar bli lite trött.. Kanske får ta det imorgon istället.. Nu borde denna tanten ta och sova..

Fullt upp..

Hoppsan, surprise, hade visst inte gått och lagt mig än.. Fastnade här framför datorn (som vanligt).. Kom att tänka på gårdagskvällen .. Började med placeringskorten då.. Mindre kul.. Är verkligen så less på hjärtan nu att jag kan kräkas..

Såhär satt jag och tejpade fast min mall och klippte.. Hjärta efter hjärta..

Och arg var jag, och ont i fingrarna hade jag..
Trots att jag satt i timmar och höll på med det där så vart jag inte färdig.. Klippandet är klart men klistrandet är kvar.. Måste sätta mig någon dag och fixa det där.. USCH!!

Jaha, imorgon blir det någon annan som får använda saxen.. Då ska jag till frissan och förhoppningsvis bli av med en del av svintorufset.. Helt klart välbehövligt.. Som jag tidigare nämnt så får jag ju dreads om jag inte borstat håret på någon dag.. Ingen höjdare.. Risken är nog dock att klippningen inte kommer kunna ta bort allt det slitna.. Då skulle jag nog behöva bli korthårig, och det har jag ingen lust till..

Vi har fler planer för morgondagen.. Ska träffa prällen.. Spännande.. Prata ihop oss lite inför den stora dagen.. Tycker alltid det är lika läskigt att prata med präster.. Är ju inte överdrivet religiös av mig men gillar ändå grejen med att gifta sig, döpa sig och så vidare i kyrkan.. Det blir liksom lite pampigare och känns lite mer på riktigt då.. Men i alla fall, det blir lite läskigt att träffa prästen för dom ställer alltid sådana jobbiga frågor.. Som jag inte alltid kan svara helt ärligt på.. Men jag tycker att en lite viut lögn angående religion kan vara okej.. Hellre det än att dissa prällen och säga att den där Gud kan ta sig i rumpan men du får fasen ändå ta och viga mig, typ..

Det står ännu mer på schemat.. Ska hämta upp killens dotter (den ickegemensamma dottern, den andra är ju allt här hos oss).. Hon har mamma-jul i år så vi passar på att träffa dottern imorgon och en stund på julaftonsmorgon för julklappsutdelning och mys..

Sen blir det till att åka ut till Strångkan till modern.. Min moder alltså.. Trevligt värre.. :)

Nä, nu måste jag fasen gå och lägga mig.. Ska upp helt djävulusiskt tidigt (mot när jag brukar gå upp) och vara hos frisörskan kl. 10.. Huvvaligen, orka.. Jaja, godnatt på er folket!!

-Ärligt, du skojar?! Menar du allvar med att vi ska upp så tidigt?! Du är ju inte riktigt klok..


Reströtta..

Nu är vi framkomna och igentagna.. Trötta som få.. Alltid lika besvärligt när man åker bort, för skrutt vill inte alls sova.. Hon blir väldigt stirrig och ÖVERTRÖTT.. Då är hon en ganska tråkig skrutt vill jag lova.. Men det blir nog till att gå och lägga sig hela familjen snart så kanske hon kan somna.. Jag lär i alla fall somna direkt.. Nu umgås en liten stund med familjen och skrutts faster, sen sängen.. Skönt..


Pappan och bebisen umgås lite..

Pappa periskop och mamma michelin..

Wihoo!! De har kommit iväg.. Bilen lyssnade på mina hot (tur för den) eller, jag menade förståss hejjarop.. :P Nu är det bara vi som ska bli klara tills dom kommer också.. Men vi är på god väg i alla fall.. Eller nä, men vi är åtminstonde två rena skruttar här hemma nu.. Både lillskrutten och storksrutten är sanerade.. Och välbehövligt var det..

Vi provade något nytt idag.. När jag ska duscha så brukar jag passa på när skruttis sover.. Men, om hon är vaken brukar hon få sitta i babysittern utanför och så duschar jag med öppen dörr (hon blir så grinig annars).. Problemet nu är ju att det är så förbaskat kallt så ska man duscha med öppen dörr fryser man ju ihjäl.. Därför fick skrutt slänga av sig kläderna hoppa ner i ett bad och sen lägga sig på en handduk på golvet i badrummet.. Då kunde jag ju allt stänga dörren och duscha.. Gick faktiskt riktigt bra..

Det enda som är lite sisådär med denna duschlösning är att jag känner mig lite obekväm alldeles näck framför bebis.. Fast hon har väl varit med om värre.. Hon kom ju trots allt ut ur mitt sköte.. Och dessutom har hon badat med pappa periskop ska hon väl kunna duscha med mamma michelin.. Tror inte att hon får men för livet faktiskt..


Ett stycke rent lillskrutt och ett stycke rent storskrutt.. :D

Det är oliiiiidligt spännande..

Spänningen tätnar.. Bilen vill fortfarande inte starta.. Uj uj uj, hur ska detta gå.. Kommer vi missa julen?! Nu tar vi i allihopa och hejjar på bilen.. Håller tummarna så de vitnar.. Kom igen bilen, kom igen!! Vi tror på dig, du kommer klara det.. Och gör du inte det kommer jag smygandes om natten och repar din lack, punkterar dina däck, klipper dina slangar, häller socker i din bensin, snor din ratt och eventuellt krossar jag hela dig tills du inte längre är igenkännelig.. Men som sagt, hejja bilen, hejja!!Skrutt börjar se lite besviken ut, ska vi lyckas rädda julen?!

Skrutt-o-mobilen..

Idag är vi uppe tidigt minsann, eller njae, tidigt för oss.. Vi måste hinna packa och göra snyggt här hemma innan syster och mammas kille kommer och hämtar oss.. Livsfarligt blir det, syster ska nämligen övningsköra hit var det tänkt.. Fy, jag tycker inte att hon får göra det.. Vi har i alla fall sagt att det är totalförbud mot att hon övningskör när vi sitter i bilen sen..

Jäklar vad jag är trött.. Hade som vanligt lite problem att somna, men lyckades väl någon gång bortåt halv tre-tre.. Sen vaknade jag när killens väckarklocka ringde vid fyra-tiden.. Somnade om och vaknade två eller tre gånger av att skruttan var gnällig.. Sen var det dags att gå upp.. Härligt med sådana nätter.. Icke..

Nähä, om man skulle ta och komma igång då.. Fast vi får väl se hur mycket vi behöver stressa.. Dom kunde nämligen inte få igång bilen efter den kalla natten.. Hoppas verkligen att den vill puttra igång sen, blir så jobbigt om vi måste gå 20 mil med barnvagnen och packningen.. Eftersom det är jul nu så lär det ju vara totalt omöjligt att få några tågbiljetter om det skulle vara så att bilen inte vill alls.. Och då blir det tråkigt, tråkigt, tråkigt..


Lea Skruttonen är ju i alla fall en mycket glad liten tandlös tös..


Borde hit och borde dit..

Varför gör man inte saker man borde göra på en gång?! Jag är något av en expert på att skjuta upp.. Man skulle rent utav kunna säga att jag är drottningen av att skjuta upp.. Det ska med i mitt CV - en jäkel på att skjuta upp.. Jag brode ha gjort placeringskorten, borde ha packat, borde ha vikt tvätten, borde ha städat det sista, borde ha, borde ha, borde ha.. Men icke..

Och imorgon far vi.. Katrineholm nästa.. Då blir det stress, stress, stress.. Jul ska firas, saker ska inhandlas till bröllopet, mat ska lagas till bröllopet.. Och förståss, bröllopet ska gå av stapeln.. Men vad gör jag?! Jo, jag sitter här och skriver ett meningslöst inlägg om vad jag borde göra.. Kunde vara en idé att göra sakerna sitället.. Men icke.. Icke sa nicke.. Icke picke pö, bodde på en ö..Tillfredställelse..

Gaah!! Håller på att bli tokig.. I brist på energi så ligger jag och spelar diverse beroendeframkallande spel på datorn.. Men nu kokar snart min hjärna av alla koncentration.. Nä, får nog ta en liten paus.. Men det är svårt att slita sig.. Kanske man skulle ta och ringa mor sin för att leda bort tankarna från de däringa spelen?!

Igår när vi tog bort alla lakan ur sängarna kom det fram en väldans massa borttappade nappar ur skrutts säng.. Konstigt det där, för jag tycker man letar och letar när man ska lägga henne, men inte fasen kan man hitta någon napp.. Men hur som helst, igår kom dom fram.. Och skrutt hon var i himmelriket.. Låg och badade i nappar.. :D
Det är fantastiskt vad lätt små bebisar kan bli lyckliga.. En puss från mamma eller några nappar.. Om man ändå vore lika lättillfredsträlld själv.. Fast det är jag ju nästan.. Bara ge mig ett glas pepsi max, lite godis och en Kalle Anka-pocket, sen är jag lika nöjd som skrutt..


Jobbigt när man inte har tillräckligt många händer..


Men skruttan lyckas trots det bristande antalet händer..

Fräsch som få..

Sådär ja, nu är tvätten upptagen och svinstian till tvättstuga städad.. Jag förstår inte att folk ska ha så förbenkat svårt att städa efter sig.. Jag tycker väl att det är en självklarhet att man snyggar till efter sig, vet ju själv hur tråkigt det är att vara tvungen att städa INNAN man ska tvätta.. Men tydligen har resterande hushåll här en annan åsikt, de verkar tycka att det är helt onödigt..

Och just det.. När jag var där nere så ringde de från vårdcentralen.. Så nu har jag fått en tid i januari.. Läkaren tyckte att det inte alls var något bra att jag hade ont så ofta och haft det så länge.. Så han ville kika på om det inte kanske vore en idé med en remiss till kirurgen i alla fall.. Tyvärr lär det nog inte bli mycket med det då dom tidigare sagt att man inte kan göra något så länge det är grus i gångarna.. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa..

Usch, känner att jag nog behöver en dusch snart.. Dessutom måste jag nog borsta tänderna för sjuttielfte gången idag.. Kräksmaken vill inte försvinna.. Blä..


Såhär fräsch känner man sig efter att man haft gallanfall hela morgonen och när man inte kan få bort spysmaken ur munnen..

Bittert..

Sådär ja, nu är man människa igen (weii, klarade av att skriva människa på första försöket utan att det blev männsika).. Fy vad jag är less på min galla.. Att den aldrig ger sig.. Och varför ska det "bara" vara grus i gångarna?! Varför kan det inte vara stenar som ger mig en inflammation så att dom kan ta bort galljäkeln?! Nä, vi ska dra ut på lidandet så länge vi bara kan.. Åh, blir arg, arg, arg..

Nähäpp, nu ska jag ta och ringa till vårdcentralen.. Men först blöjbyte på skruttan..

Gallan..

Fokusera på något annat.. Kom igen nu då.. Det finns ingen smärta..

Jaha, hej.. Nä, det är så att jag har ett sån't där jävla gallanfall just nu.. Ett riktigt helvete är det.. Har försökt med det mesta nu för att det ska gå över, men icke.. Och nu tänkte jag att om jag koncentrerar mig på något annat (i det här fallet datorn) så kanske det försvinner.. Men det verkar inte funka så bra..

Tick-tack..

Hmm, har hunnit med sjuttielva explosioner och bortåt miljarden pang pang till, men fortfarande har inte toaletten blivit ledig.. Jag säger då det, det är bra konstigt.. Nä, den där Van Damme, han hade nog hunnit bajsa många gånger vid der här laget.. Samtidigt som han sköt ihjäl femtio pers och sprängde tio bygnader.. Van Damme han bajsar nog snabbt..
Min man, han tar det lugnt..
Och nu hann det bli ännu fler pang pang innan jag skrivit klart det här.. Fascinerande..

Van Damme - kliché..

Hehe.. Jag har haft tv:n stå på här i bakgrunden medans jag suttit vid datorn.. Tittade upp nu och såg att det var någon film.. Tog ungefär 20sekunder innan jag förstod att det var en Jean-Claude Van Damme-rulle.. Explosioner och pang pang.. Och sen dök mannen upp i bild och jag måste ställa mig frågan: varför har han ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla?? Varför har någon, någonsin hockeyfrilla?? Det är en gåta..

Män vs. kvinnor - toalettduell..

Jaha, återigen är dagen till ända och jag har inte fått mycket vettigt gjort.. Jo, tvätten förståss, fast den är ju inte klar.. Blev tvungen att boka en tid imorgon också för att det skulle hinna bli torrt.. Dåliga jäkla torkutrymmen.. Nu ska den här halvdöda bruttan gå och krama kudden.. Trodde jag skulle hinna med att bli pigg någon gång under dagen, men icke..

Och ingen kom med pepsi till mig.. Känner mig lite oälskad.. Dessutom är det ju juletider och jag har en hel hög med julklappar här som ligger och väntar på att få komma till en SNÄLL person.. Men folk verkar ju inte så jättesnälla.. Blir nog till att behålla julklapparna själv.. Hör ni det?! Va, va va?! Ni har bara er själva att skylla att ni inte får några klappar av tomten i år.. Och hör sen.. Någon ordning får det väl vara..

Nä, som sagt, dags att nanna kudden om man ska orka upp imorgon bitti och hämta tvätten (med imorgon bitti menar jag någon gång innan kl. 12)..

Nähä, inte gå och nanna kudden riktigt än då.. Var minsann någon som ockuperade toan.. Åh, känner jag den herrn rätt så lär jag inte få borsta gaddarna och dyka i säng än på minst en halvtimme.. Då måste jag ju genast ställa en fråga till allmänheten (alternativt de stackare som sitter och läser det här).. Varför, VARFÖR går män på toa så galet länge i jämförelse med kvinnor?? Har det att göra med något biologiskt?? Skulle det kunna vara så att vi kvinnor som ska kunna föda barn har enormt mycket bättre krystmuskler och därför kan klara av ett toabesök lite lagom snabbt.. Män då, som inte föder så mycket barn, har de alltså ingen koll på hur man krystar och blir tvugna att sitta bortåt en halvtimme-timme för att få det gjort som ska bli gjort.. Nä, konstigt det där..

Jag ber er..

Snälla, kan inte någon vänlig själ komma hit med lite pepsi max till mig?! Jag håller på att förgås och alldeles för kallt och äckligt för att bege sig ut.. Så, please, kom med läskeblask till mig NU!! Du kan få en guldpeng för besväret..

Dawn of the Dead..

Idag är det lite Dawn of the Dead här hemma.. Som vanligt har jag sovit kasst och känner mig mer död än levande.. Men familjen lät mig sova vidare några timmar extra vilket var skönt..

Nu står det städning och tvätt på schemat.. Usch, måste ju se till att det är snyggt till på tisdag när vi far till Katrineholm.. OCH vi måste se till att hitta fram alla grejer vi ska ha med oss, vore ju liiite jobbigt om vi glömde ringarna eller nåt..

Nähä, lite frukost i magen kanske?!


Eftersom det är 4:e advent bjuder jag på ÄNNU en tomtenissa..

Alligatorpojke och karriärval..

Oj oj, tröttheten har tagit över.. Nu är julklapparna fixade och inslagna.. Lycka, äntligen får jag gå och nanna.. Är så galet trött nu för tiden, och trots det har jag svårt att sova om nätterna.. Irriterande!! Men nu tänker jag fanimig ta och dänga en stekpanna i huvudet om jag inte somnar direkt..
Blä, har grus i ögonen nu.. Vet inte varför jag ligger här i soffan och skriver.. Varför inte bara gå och borsta gaddarna och slänga huvudet på kudden?! Jo, för det är banne mig en börda att resa sig ur soffan..

När jag blir stor tänker jag bli galen professor.. Jag tänker vetenskapa mig fram till ett sätt att korsa en människa och en soffa.. Ungefär som alligatorpojken fast, soffpojken istället.. Då behöver man aldrig någonsin resa sig ur soffan, då ÄR man soffan.. Fatta hur grymt det vore!!

Fast, det kan bli lite svårt för mig att bli galen professor då jag också hade tänkt att bli världshärskare.. Känns som att det kan bli knepigt att få tiden att gå ihop.. Hur hinna med att både styra världen OCH uppfinna mystiska grejor?! I och för sig kan jag ju, om jag är världshärskare, anlita en massa galna proffesorer som kan uppfinna saker åt mig.. Men, det känns som att jag ändå inte kan ta åt mig äran på samma sätt som om jag uppfann sakerna själv.. Attans..

På tal om vad man ska bli när man blir stor.. Haha.. Jag hade en period i min "ungdom" då min plan var att bli lyxh*ra i Bangkok.. Vet inte hur sjutton jag kom på den idén.. Och kan för bövelen inte komma på varför jag skulle velat bli det.. Nä, man har sina mindre ljusa stunder..

Jag har velat bli många saker när jag blir stor.. Självklart ville jag (som säkert de flesta småtjejer) bli delfinskötare när jag var liten.. Sen ville jag bli undersköterska som mamma.. Och (återigen som nog de flesta småbrudar) filmstjärna eller riktigt stor musiker.. Det lär det ju inte bli mycket av.. Hehe..

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill bli längre.. Är så svårt att komma på bara sådär.. Vad vill man göra resten av sitt liv?! Jag borde väl egentligen veta det vid det här laget.. Jag menar, jag är ju inte purung längre.. 24 år, en riktig gammal kärring.. Nä, tänker nog satsa på att bara vara här och nu för tillfället.. Jag tänker bara vara den bästa mamma jag kan till min skrutta.. SEN kan jag börja klura på min framtid igen..

Och nu jiddrar jag järnet så det är nog helt klart dags att gå och nanna..


Äntligen hemma..

Hemkomna.. Blev en del shopping minsann.. Men nu är vi nog klara med julklappsshopping och bröllopsshopping.. För ett tag i alla fall.. Sen blir det mer handel när vi kommer till K-håla.. Nu ska vi fixa med julklapparna som vi shoppat så skriver något vettigare när jag har tid..

Morrn..

Morrn, morrn.. Duktig som man är så ställde man väckarklockan idag.. Nu ska vi fasen komma iväg till IKEA.. Skärpning på oss slöhögar här hemma.. Fy vad det är kallt idag.. Jag som trodde att jag skulle klara mig med den jackan jag köpte.. Men kommer det vara såhär kallt eller till och med ännu kallare, då kommer den inte räcka långt.. Blä.. Jaja, nu måste jag allt ta och sätta lite fart.. In i duschen..

Hungern river hans vargabuk..

Här händer det banne mig inte mycket.. Har spelat jungle magic i några timmar.. Så bra gick det att ta sig iväg till IKEA för sista julshoppingen.. Tsk.. Nä, men det får bli imorgon.. Idag får vi väl se till att städa och fixa lite bröllopsgrejer.. Tycker inte vi gör något annat på våra helger.. Blä, men nu är det ju i alla fall snart över.. Sweet..

Nähä, om man kanske skulle ta och lira gura och sjunga med skrutt en stund.. Fast vet inte hur bra det kommer gå.. Det var lääänge sen jag spelade mycket så mina stackars fingertoppar gråter nu när jag ska spela.. Blä för det.. Men är väl bara att härda dom igen.. Fast kanske inte ska härda för mycket nu innan bröllopet.. Hehe, vet inte hur fint det är när man ska visa upp ringen att ha en massa valkar på fingertopparna.. :P

Jaja, mycket snack om ingenting.. Nu ska jag ta mig i kragen.. Åh, och äta någonting.. Märkte just att min mage skriker av hunger.. Stackarn.. Får vi ta och råda bot på..

Bajen hajen..


En lite småskeptisk och halvmissnöjd skrutt..

Sug på den du..

Nämen, jahaja.. Det var alltså dags att vakna nu.. Mhm, där ser man.. Jo, men då får vi väl lov att gå upp då..

Och, vad ska vi skriva om idag då?! Jo, jag kom på en sak nu.. Det är såhär va att de flesta påstår att Lea är lik sin pappa.. Det här gör ju att mammans hjärta krymper lite.. Varför kan inte hon få vara lite lik mig för?! MEN, jag skulle vilja påstå att alla som säger att hon är mest lik pappa har FEL!! Vissa likheter finns det, jo men visst, men inte en chans att hon är mest lik honom.. Så en liten jämförelse är på sin plats..

Vi kan ju börja uppifrån och ner:

Håret - Mamma och pappa (vi har typ likadant hår alla tre)
Huvudet - Mamma (tjockskalligare brudar får man ju leta efter)
Ögonen - Mamma och pappa (mina ögon fast lite mer hans färg)
Öronen - Mamma (dom påstår att vi har utstående öron, vilket är ljug, men ändå)
Käken - Pappa (den här får han faktiskt)
Dubbelhakan - Mamma (ja inte fan har hon fått den från den andra magra nissen)
Bullkinderna - Mamma (återigen, vad har den magra fadern att bidra med här)
Tjockismagen - Mamma (ja, jag har ju betydligt mer mage än herr benrangel här hemma)
Privata delar - Mamma (om nu inte hennes pappa har något han vill berätta för mig om tidigare könsbyte eller liknande)
Michelinlåren - Mamma (okej, mina lår kanske inte har lika mycket veck som hennes men far hennes har ju typ inga lår så alltså, poäng till mig)
Naglarna - Mamma (hennes naglar växer lika fort som mina)

Sen har vi ju vissa andra attribut som hon måste tagit efter någon:

Kläderna - Mamma (ja inte fan brukar hennes pappis ha klänningar, strumpbyxor och allt sån't där)
Blöjan - Mamma (nej, jag använder inte blöja, men det har väl hänt att man någon gån använt en binda under lingonveckan och det måste väl vara det närmaste blöja vi kommer)

Och hur är hon till sättet:

Tjatig - Mamma (ingen kommentar)
Gnällig ibland - Mamma och pappa (jo det kan väl hända att vi gnäller någon gång ibland)
Barnasinne - Mamma (den tar jag, med tanke på att jag faktiskt är 11 år yngre än mannen och det är nog oftare jag som åker pulka på vintern eller sitter och leker med småbarn)
Juckig - Pappa (det får vi väl skylla på pappa, men det kan ju också bara vara en bieffekt av lära-sig-krypa:ndet)
Glad - Mamma och pappa (vi kan nog båda vara glada så det kan inte jag ta åt mig hela äran för)
Busig - Mamma (vem är det som till exempel brukar stoppa in sina kalla händer under täcket eller starta matkrig, jo, mamsen)


Så vad kan man då utläsa av det här?! Jo, hon är mest lik MAMMA!! Just det, alla ni som påstår motsatsen, vad grundar ni det på?! VA?! Här är det ju (o)vetenskapligt bevisat att hon är mest lik mig!! Mig, mig  mig!!


Min alldeles egen Mini-me..


Lika som bär?! (lägg även märke till överläppen som påminner om en viss bloggares) ;P


Stress och kärlek..

Jag har två saker att säga..

1. Om två veckor är jag fruga.. Två veckor, det är fasen ingenting.. Inte nådigt med stress nu alltså..

2. Det ABSOLUT vackraste som finns, det som gör en lyckligast i hela världen, vet ni vad det är?! Jo, att busa med sin bebis tills hon håller på att skratta ihjäl sig.. Bebisskratt alltså, fatta vad underbart det är att lyssna på.. Den något frusna själen i det här vintermörkret och kylan tinar direkt.. Smälter som smör i solsken minsann.. När skrutt skrattar då finns ingenting annat i hela världen.. Bara hennes jollriga, bubbliga, gurgliga bebisskratt.. KÄRLEK!!


Bilden har varit med förr, men det gör inget.. En pappa som kittlas gör skruttan glad.. :)


Teknik ger mig huvudvärk..

Nu har man kollat andra finalen för dagen.. Biggest loser.. Kan inte låta bli att tycka att det är mycket underhållande att titta på människor som går ner i vikt.. Men resultaten är ju rätt fantastiska.. Sen kan man jku fråga sig hur många som håller vikten när tävlingen är slut.. Tacka fan för att jag också skulle ge järnet för att gå ner miljoners med kilon om jag fick $250 000 för det.. Men sen då, när de inte har ett stort pengapris att se fram emot.. Vad händer då?!

Håller på att klura lite på hur mobila bredband funkar nu.. Fick hem ett sån't idag.. Tänkte att det kunde vara riktigt schysst att ha nu när vi ska vara borta länge och sådär.. Men jag har lite problem..
Fick hem ett brev idag där det stod att numret dom gav mig var upptaget men att de skickar med ett nytt simkort i kuvertet.. Det fanns inget nytt simkort i kuvertet.. Sen stod det att pin och pukkod står på simkortsgrejen.. men jag kan inte se några koder på det kortet som kom med i paketet.. Men i och med att de skrev att jag skulle få ett nytt kort i kuvertet fast jag inte fick det så kanske det ändå inte hade spelat någon roll om det hade stått koder på det kort som låg i paketet med tanke på att jag tydligen inte ska ha det kortet.. Oj, lång mening.. Men i alla fall.. Men om jag nu inte ska ha det kortet som låg i paketet, varför skickade de inte med ett nytt kort som de skrev att de skulle göra?!

Nä, jag och teknik går inte ihop men det blir fasen inte lättförståeligare av att det klyddar till det så förbaskat.. Jisses, min hjärna går på högvarv och kommer snart koka över.. Och jag fattar nada!!

Oh teknikgudar hjälp mig, jag ber er!!


-Woho, kolla vad jag kan.. Inga händer..

Designer eller kåkfarare, vad kommer det bli?!

Har precis kollat på project runway.. Gamla avsnitt men ändå trevlig eftermiddagstv.. Häromdagen funderade jag på om inte skruttan kanske ska bli kläddesigner.. Hon är ju rätt duktig på att färga tyger, gör ju det för jämnan när hon äter mat.. Favoritfärger är blåbärsblått, morotsorange och potatisgrå.. Men hur som helst, häromdagen alltså.. Jo, då låg hon nere på golvet och råkade hitta ett måttband.. Direkt var hon igång och tog mått för kläderna hon tänkt sy upp inför jul..

En anna sak som skrutt gillar att pyssla med, det är att busa.. Det var så roligt här för en stund sen.. Skruttan ligger som vanligt borta i sin lekhörna och har det trevligt.. Jag fortsätter att titta på tv i godan ro.. Tittar tillbaka på skrutt och ser henne ligga och sparka på LP-lådan (som har en gitarr stående ovanpå sig=en aningens instabilt).. Jag ropar med myndig röst: Skrutt!! Hon fryser i sina rörelser och tittar sen på mig.. Jag frågar: vad gör du?? Skrutt lägger av världens flin..

Åhjo, nog visste hon att hon höll på med dumheter.. Och hon var mycket stolt över sig själv.. Det brukar vara så med henne.. Så fort hon gör något hon inte får så är hon jätteglad.. Knasboll.. Tror jag kommer få problem med den där damen när hon kommer upp i tonåren.. Uj uj uj..


Jäkla busunge!!

Upp till kamp..

Åh, jag är lycklig nu.. Vi överlevde!! Kom både ner på byn och hem igen utan att slå ihjäl oss.. MEN, jag är jäkligt irriterad på Huskvarna.. Som sagt var, de är såna idioter att det bygger staden på ett berg, men då får de fanimig se till att hålla både vägar OCH trottoarer isfria..
Som jag skrev så är det ju från mitt hus backar åt precis alla håll, antingen uppåt eller neråt.. Och så är det på de flesta ställen här.. Tänk då alla stackars gubbar och gummor..
De sitter ju fasen i fängelse nu.. De kan inte ta sig någonstans så som trottoarerna ser ut.. Kommer ju slå ihjäl sig eller åtminstonde bryta lårbenshalsen så fort de kliver utanför dörren..

Nej, Huskvarna, för i helvete.. SKÄRPNING!! Så här kan vi inte ha det.. Upp till kamp för alla stackars gubbar och gummor som sitter i sina lägenheter och inte kan gå ut!! Och förståss lite upp till kamp för alla oss andra också.. Till exempel oss barnvagsförare som är livrädda för att råka börja glida med vagnen eller ramla så vi tappar taget om vagnen och den far iväg ut i gatan.. Eller alla gravida, eller små barn som inte är så stadiga på benen.. Det är ju svårt nog att traska runt i en overall som gör att man ser ut som en stoppad korv.. Helt enkelt, upp till kamp för alla oss Huskvarnabor!!

Om det är någon som inte är Huskvarnabo men som ändå känner att de är lite utanför för att de också har det väldigt backigt och halt så kan vi kampa lite för dom/er också.. INGEN oavsett var man bor ska behöva vara livrädd för att gå ut när det är vinter!!


Ännu en vintrig tomte som längtar efter att få öppna paket.. :)

Knän som skallrar..

Do-donk, do-donk, do-donk.. Mitt hjärta skenar halvt i panik inför vetskapen om vad som komma skall.. Idag är en mycket svart dag.. Idag är dagen då jag ska försöka besegra min stora skräck.. Livrädd är jag!!
Idag, ska skrutt och jag gå ner på byn igen..

Tsk, säger ni, vad ska det vara för läskigt med det då?! Jo, det ska jag tala om för er..

Det är kallt ute, mycket kallt till och med, många många minusgrader rent utav.. Och.. Lite innan det blev sådär kallt så var det betydligt varmare.. Och.. Lite innan det var betydligt varmare så kom det en massa snö.. Vad betyder då detta?! Jo, det är en sjuhelvetes massa halka ute..

Då säger ni kanske att lite halka har väl ingen dött av.. Det är bara att det lite försiktigt..

ICKE, säger jag.. Det är nämligen inte slut på eländet än.. Nu till det största problemet, det som gör att mina knän skakar rejält vid tanken på promenaden ner på byn.. Den byn vi ska gå ner på är ju Huskvarna.. Och, som ni kanske vet så är det någon tattarjävel som bygde Huskvarna på ett berg.. Ett berg!! BERG säger jag!! Hur intelligent är det på en skala?! Någon som kan svarta på det?!

Hur som helst, Huskvarna är alltså byggt på ett berg.. Går jag då ut från vårat hus här hemma så har jag alltså långa, branta backar åt alla håll.. Antingen långa, branta backar uppåt eller långa, branta backar neråt.. Eftersom jag ska ner till byn så måste jag ta de långa, branta backarna neråt.. Det är alltså is och halt i de långa, branta backarna nu.. Is och backe går inte bra ihop..

Nu tror ni väl att det måste vara slut på eländet?! Nope, än är jag inte klar..

Jag ska alltså NER för den BRANTA BACKEN och jag ska göra detta med en TUNG BARNVAGN.. Dessutom så är trottoarerna smala med bilvägar bredvid där bilarna alltid har för vana att köra som dårar.. Så om jag och vagnen börjar glida och inte får stopp på oss så hamnar vi alltså i vägen där bilarna kör som galningar.. Börjar ni månne förstå min panik?!

Vi summerar:

1. Is
2. Berg - branta backar
3. Tung barnvagn
4. Smala trottoarer
5. Bildårar

Till detta kan vi då också lägga den livrädda mamman som inte blir stadigare på benen av sin rädsla.. Hur ska detta gå?! Den som lever får se, jag är dock osäker om jag kommer vara en av dem..


Soffsovning?!

Uj uj uj, trött är jag.. Nu börjar sömnbristen från natten ta ut sin rätt.. Tänkte försöka kolla på film ikväll, risken finns dock att jag kommer ligga i soffan och sussa.. Men det är inte helt fy skam det heller.. Nä, min hjärna är lite ur funktion just nu så jag har nog inte så mycket vettigt att skriva..

Ska ta och fixa lite popcorn för att ladda upp inför filmen, då håller jag mig ju i alla fall vaken en stund till.. Tjingeling..

Mamma-pappa-mamma-pappa..

Mamma-pappa-mamma-pappa-mamma-pappa.. Så låter det dagarna i ända här hemma.. Även inatt fick vi lyssna på detta eviga mamma-pappa:nde.. Kul, men kan bli liiite enformigt.. Har skrutt lärt sig säga mma och pappa eller har hon bara lärt sig nya ljud?! Som den stolta mor man är så vill jag ju se det som att hon lärt sig säga mamma och pappa.. :D


Igår var skrutt mycket fascinerad av snöflingorna som trillade ner på henne.. :)


Jag var inte fullt lika fascinerad då jag faktiskt upplevt snö på näsan några gånger tidigare..

Tv-tittandets vara eller icke vara..

Nu börjar morgonhumöret på att lägga sig.. Sprutar åtminstonde inte eldsflammor när jag pratar längre.. Alltid något.. Men trött är jag fortfarande.. Jag kommer verkligen vara ett vrak på bröllopet om jag inte får sova ordentligt.. Jaja, det var inte det här jag hade tänkt skriva..

Oj, nu fastnade jag i tv:n och glömde totalt bort vad det faktiskt var jag hade tänkt skriva.. Oops, så kan det gå.. Det är farligt det här med tv-apparater.. Man sitter där och slötittar på nåt halvtaskigt orgram som egentligen inte är så kul.. Helt plötsligt har det gått ett par timmar.. Vart fasen tog tiden vägen, och vad har jag egentligen kollat på?! Det är lite läskigt det där, hur hjärndödande tv:n verkligen är.. Jisses amalia..

Besvärligt blir det när man nu fått barn också.. Jag tycker inte att ungen ska spendera hela dagarna framför tv:n när hon blir lite större.. Nä, hon ska ut och leka, läsa böcker, sjunga och andra saker som är "vettiga".. Men vad är jag för förebild som älskar att slötitta på tv själv.. Jag kan ju inte gärna ligga här i soffan och säga åt henne att tv är dåligt och du måste få frisk luft och röra på dig.. Nä, det blir besvärligt..

Fast, det här kanske bara är något jag tänker på nu.. När hon väl blir lite större så det här blir aktuellt kanske jag har så fullt upp med det lilla energiknippet och inte har tid att ligga och slökolla på tv.. Kan ju finnas en liten risk minsann.. :)

Nä, får nog ta det som det kommer.. Och passa på att slökolla tv nu medans jag kan..


Skruttisen som liten bebis med en sliten relativt nybliven mamma..


Samma lilla skruttis men en sliten pappa istället..

Morgonhumör..

Tjena, tjena mittbena.. Här har ni en som sovit riktigt kasst inatt.. Precis allting störde mig.. Mannen som låg för nära och hela tiden skulle ha armen runt mig, magen som gjorde lite ont, täcket som knölade sig, en antydan till kissnödighet och så vidare.. Lyckades efter många om och men få några timmars sömn i alla fall.. Men idag blir det fasiken ingen utgång för skrutt och mig.. Nä, vi tänker hålla oss inne framför tv:n hela dagen..

Och nu snöar det, igen.. Snö, snö, snö.. Lär väl bli massor med snö nu den här veckan som kommer vara borta lagom till julafton.. Negativ, jag?! Nejdå, jag är inte negativ jag är bara realistisk..

Hmm, har märkt att mitt första nu-har-jag-vaknat-inlägg ofta är ganska negativt.. Kan det månne bero på mitt helkassa morgonhumör?! Jag fullkomligen avskyr morgnar.. Tycker dom är helt meningslösa och värdelösa..

Nä, kanske jag skulle ta och vakna till liv så att jag kan skriva ett lite trevligare inlägg om en stund..


En gammal bild (hur gammal kan en bild vara egentligen när dottern inte hunnit bli mer än 6½månad?) på skrutt och pappan som kollar tv.. Det är väl ungefär såhär det kommer se ut hos oss idag..

I chocktillstånd och exclusive hiss/diss med the one and only: SKRUTT..

Nu ska ni få höra det sjukaste!! Min bebbe är något av ett matvrak (kan hon ha fått det från mor sin?).. Men ikväll hände det galnaste.. Donnan vaknar, det är dags för käk.. Stora damen som hon är så ska hon få lite välling (modersmjölksersättning är ju bara för töntar).. Nu är det som såhär va, hon blev ju stora damen för inte så länge sen så hon har inte smakat välling sådär jättemånga gånger (en gång tidigare).. Hur som helst, eftersom jag vet hur stor aptit denna lilla dam har så gör jag iordning en redig flaska välling.. Och vad händer?! Jo, hon tar en slurk och kastar sen bort flaskan.. Kastar bort den!! Min lilla frossare dricker inte upp sin flaska, hon knappt smakar på den.. Så detta till ära ska jag ha en liten hissa/dissa-lista skrutt-edition..


Hissa!!

1. Modersmjölksersättning, finns det något godare, ärligt?! I know you love it, bitches!!

2. Tummen.. Alla vet ju att det är så 2008 att suga på pekfingret, hallå liksom.. Inse att det är 09 nu, att suga på tummen är ett måste!!

3. Mammamys, alltså som jag sa på 2:an så är ju pekfingret värsta 2008.. När det gäller myset med mamma så är det värsta heta grejen under hela 00-talet.. Och jag kommer passa på att mysa med morsan så länge jag bara kan (inte lång tid kvar på året nu, nyårsafton närmar sig, who's gonna party?!) Nä, men allvarligt, nallen släng dig i vägen, min morsa är mysvänlig!!

4. Partyblöjor!! You gotta love them!! Ja, jag vet att min mamma dissar dom fett mycket.. Men hallå, den gamla kärringen fattar ju INGENTING!! En rejäl jäkla bajsblöja är den nya heta it-grejen.. Alla önskar dom hade en, men det är ju bara vissa av oss (dom som är lite bättre än alla andra) som faktiskt har äran att äga en.. avundsjuka bitches?!


Dissa!!

1. Välling.. Alltså, det är ju ungefär lika troligt att jag skulle äta välling som att alla blondie-bloggers skulle äta en fet hamburgare.. Man har väl en diet att följa, hallå liksom..

2. Tidiga kvällar, ärligt det är fan bara små pluttebebisar och gamla tanter som går och lägger sig tidigt.. Man måste ju vara vaken länge och PARTY ALL NIGHT LONG!! Fy fan alltså, fatta igår.. Måndagkväll (måndag liksom) och jag bara WOHOO ge mig en flarra modersmjölksersättning och sen jävlar kommer det levereras partyblöjor.. Ja, jag vet ju att inte alla kan hålla på som jag (hur orkar jag vara uppe typ varenda kväll i veckan och dricka så jävla mycket modersmjölksersättning?) men är man hot, hot, HOT så orkar man.. Mjau.. Jag säger bara till alla som går och lägger sig tidigt - losers!!

3. Torra blöjor - har det någonsin vart inne, hallå liksom.. Nä, i år är det verkligen the wet-look som gäller blöjmässigt.. Fasty man måste ju passa sig, har man dom för länge kan man få så jävla ont i stjärten (typ som morsan får i fötterna av högklackat).. JA, i alla fall, alla ni som kör på torra och rena blöjor, ni måste ju fatta att ni är så jävla ute!!

4. Gå, det är ju bara töntar och fjortisar som går.. Ja, inte så många kommentarer om det där med att gå, men det fattar ju alla att det är så sjukt B att gå.. Nä, ni losers borde satsa på att försöka lära er krypa istället, som MOI!!


Ja, det var allt skrutt hade att säga i sin hissa/dissa-lista.. Vem vet kanske kommer hon tillbaka som gästbloggare igen och gör en ny lista.. Den som lever får se..


Bjuder på en mammamysbild till skrutts ära.. (I ett hus vid skogens slut)..

Kändiskärlek?!

Helfvetes vad kallt det är.. Med tanke på hur jag har gått och svettats de senaste dagarna så är det smått galet att jag nu ligger med dubbla tröjor och filt över mig.. Jaja, det var väl inte riktigt det jag hade tänkt att skriva..

Det jag egentligen tänkte skriva om är det här med kändiskärlek.. Det var som såhär va att vi härom kvällen gjorde ett litet frågeformulär som jag och mannen besvarade för att se vem som vet mest om den andra.. Det här har vi med i programmet för att fylla ut sidorna lite.. Men hur som helst så kladdade jag bara ner lite snabba frågor för att det skulle gå fort.. En av frågorna behandlade ämnet kändiskärlek.. Vem är hans/hennes kändiskärlek?!

Blivande maken skrev att jag aldrig hade yppat något angående ämnet.. Say what?! Här går jag mest hela dagarna och tjatar om två herrar, två mycket speciella herrar.. Herrar som jag gärna skulle gifta mig med om det nu inte vore så att jag ska gifta mig med den här andra speciella herren här hemma.. Johnny Depp och Joakim Thåström!! Vilka män alltså.. Vackra, lite mörka och en gnutta annorlunda.. Man kan inte annat än att älska dom..
Så, trots med evinerliga tjat om dessa herrar så påstår den blivande maken att jag aldrig har yppat något om det.. Bullshit säger jag..

När jag skrev frågan så "försäger" sig den blivande maken lite och menar att han ju inte har någon celebritycrush.. Men jag kan inte riktigt tycka att det stämmer.. När jag tänker på hur mina egna kändisförälskelser ter sig så skulle jag säga att han nog visst har en kändiskärlek.. För på samma sätt som jag tjatar om de två nämnda herrarna, tjatar han om en speciell dam.. Nu vet jag inte riktigt om den här damen är så mycket utav en "dam", kanske inte riktigt rätt ord för att beskriva henne.. Men hur som helst.. Namnet på denna dam som kommer ut ur hans mun minst någon gång i veckan är Jenna Jameson.. (Som jag sa, kanske inte så mycket en dam)..

Alltså, han pratar om henne på samma sätt som jag pratar om Depp och Thåström.. Varför är då inte hon hans kändiskärlek när de där karlarna är mina?! Vad är skillnaden?! Han är en macho-man och kan inte erkänna att han har en celebritycrush, eller?!

Jaja, det är i alla fall min åsikt att han visst är lika löjlig som jag är och är lite småkär i en kändis.. Någon annan som har en tanke kring det här??
Kändiskärlek?? Ja!!

Kändiskärlek?? Ja!!


Kändiskärlek?? Ja, nej eller.. Va?!

Snö, stolthet och datorer..

Jo, det var blött ute.. Och nu är det blött inne.. Härligt.. Det var knappt att vi kom hem.. Ner på byn gick ju bra, vagnen var endast fylld av en bebis och vi hade sällskap av herrn i huset.. Men sen stack han till jobbet och vi brudar shoppade loss.. Så när det var dags att bege sig hem var vagnen fylld med bebis (fortfarande, hon lämnades inte kvar på byn), 2 willyskassar, 2 ICAkassar, 2 julklappskassar och 1 paket blöjor.. Hej hopp!! Bråkighet nummer två: på vägen till stan så går det neråt, neråt, neråt.. På vägen hem (med alla kassar) går det uppåt, uppåt, uppåt!! Dumma, dumma skruttan som shoppade så mycket när vi var ute..

Nu slöar vi igen, som vanligt.. Hehe, vi är riktiga slöarproffs.. Här om dagen när jag låg i soffan och slöade så låg skruttis på golvet och busade runt som vanligt.. Efter en stund så märker jag att hon är borta, jag hör henne men kan inte se henne från min plats i soffan.. Går upp för att titta efter och hittar en kalasstolt liten toka som rullat till vardagsrumsdörren.. Nu hade det ju inte vart så speciellt att hon rullat dit om det inte vore för det att knäppungen längs vägen har rullat in sig i en filt.. Därav hennes stolthet..


En mycket stolt och nöjd skrutt..

Hittade en annan bild när jag tömde kameran.. Den var ifrån i söndags när jag satt och pulade med bröllopsprogrammet.. Bilden får tala för sig själv, men de som har svårt att lyssna med ögonen kan jag ju upplysa om att jag faktiskt INTE är en datanörd..


Satt i soffan med två datorer framför mig.. Kände mig lite nördig..

Snö..

Det snöar mycket nu.. Jag gillar inte det.. Det blir blött.. Och går man ut med vagnen kan man inte gå in någonstans igen, för då blir det jätteblött.. Dumma, dumma vinter.. Jag ska försöka gå ut idag trots snön.. Tänkte försöka köpa några julklappar till.. Blä!! Jag är bitter nu och tänker inte skriva mer..


Luktar mumma..

Mina armhålor luktar sur gammal-gubb-svett.. Jag tror jag ska hoppa in i duschen innan jag går och nannar.. Ville bara dela med mig av denna intressanta information..

Lite skit i hörnen..

Jahaja, nu har man i alla fall fått sig lite till livs.. Man tager vad man haver, pitabröd med köttbullar.. Inte det godaste jag ätit i mina dar men det mättade åtminstonde.. Och vad man jag har ju bara spenderat tre år av mitt liv på restaurangskolan så vad kan man begära av mig?! Helt ärligt så kan jag ju faktiskt skylla på att jag under två av åren läste hotell/servering.. Så jag fick ju bara kocka i ett år.. Nä, då klarar man inte av mycket mer än att värma på bröd och köttbullar i micron..

Usch, borde skämmas, släfan som jag är så har jag inte gjort ett förbannat jäkla skit idag.. Trots att jag har massor av grejer jag borde göra.. Har åtminstonde ringt ett viktigt samtal.. Tyvärr var det ju ingen som besvarade mitt viktiga samtal, men vad fan..

(Nu låter skrutt, måste springa och kolla vad hon vill, inte vill hon sova i alla fall..)

Jo just det, fick ett paket nerpressat halvvägs i brevinkastet idag.. Undrade vad det var för spännande som inte ens gick att få ner i lilla luckan.. Blev något besviken när det visade sig vara dammsugarpåsar.. Dammsugarpåsar?! Vad är det för skit att få hem?! Jag dammsuger ju inte (bör påpekas att mannen faktiskt dammsuger ibland så det är inte helt översvämmat av damm här hemma).. (Måste dock påpeka att det inte händer jätteofta så lite dammelefanter har vi faktiskt i hörnen).. (Måste också påpeka att det nu låter som att vi är riktiga skitgrisar här hemma, men det är vi inte).. Måste tyvärr påpeka att mitt förra påpekande inte riktigt sätmde, vi är faktiskt lite skitgrisar, men jag har hört att lite damm i hörnen bara visar att man har något bättre för sig än att städa).. (Måste göra ett sista påpekande, det är lite mer utav en note to self kanske, SLUTA använda alla dessa parenteser!!)

Nu hoppas jag att det är CSI på tv som jag kan underhålla min tvtörstande själ med.. Me like teveee, glah!! Åh, väntar förresten på att de kommande timmarna ska pasera fort nu så att älskling kommer hem från jobbet.. Han är ju lite utav en Willy Wonka (minus chokladen) och jobbar på godisfabrik.. Bad honom ta med sig lite gotter hem.. Tyvärr är han väl inte hemma förrän bortåt tolv halv-ett inatt och då kanske det är lite sent att proppa i sig socker..


Får bli ytterligare en tomtebild, julen är ju trots allt på intåg..

F'låt, jag glömde..

Oj, det har visst gått ganska många timmar nu och jag har inte gjort någonting (som vanligt?).. Jäkla slött är det idag (känner att jag skriver det där ganska ofta).. Skruttan sover, mannen är på jobbet och jag, hmm, degar..
Fy fan, idag har kört på fjortisbloggardiet - inte ätit något.. MEN, det är inte med flit.. Jag har bara glömt bort.. Galet hur man kan glömma att äta.. Jag vill svulla NU!! Men vad fasen ska man äta när man inte har karln hemma som kan laga iordning något åt en?! Åh, om det inte vore för den förbannade jävla gallan hade jag beställt hem en pizza.. Nä får gå och kika igenom den tomma frysen och den tomma kylen och det konservfyllda skafferiet.. Blä!!Say what..

Uppe med tuppen?! njae, skulle väl vara den halvdöda gammeltuppen då.. Vi sov lite länge idag.. Men det blir lätt så när man inte kan somna på kvällen/natten..

Blev i alla fall "färdig" med programmen igår, efter måååånga låååånga timmars väntan på att skrivaren skulle orka skriva ut dom.. Nu blir det väl bara till att fortsätta med allt annat skit som ska göras.. Ska försöka få de där jäkla placeringskorten klara.. Och nu tror jag banne mig att jag ska ha alla namn på gästerna så att jag faktiskt kan göra det.. Var ju som lite knepigt innan, svårt att skriva placeringskort om man inte vet det (namnen alltså)..

Usch, känner att jag inte är ritkigt vaken i huvet än, så får nog bli en uppdatering lite senare, när hjärnan också vaknat till liv..

Tack och hej, leverpastej..

Ja, just det förresten.. Var det inte sån däringa lucia och grejor igår?! En bild på det temat..


Tjucka, tjucka, tjucka..

Har gjort program nu.. Skriver ut dom.. Det är många.. Skrivaren säger tjucka, tjucka hela tiden.. Det tar ALDRIG slut.. Suck.. Men men, snart är det klart i alla fall.. Fast då ska de förstås pyntas och sättas ihop.. Återigen suck.. Det här är ett evighetsarbete.. Om du någon gång ska gifta dig, se till att beställa alla pappersgrejer någonstans ifrån, gör det inte själv.. Ett gott råd på vägen bara.. Nu, springa och kolla om det är klart än..

Jag ska måla hela världen lilla mamma..

Skönt.. Har pratat med mamma i telefon ett tag nu och fått tänka på lite annat än bara bröllop.. Känns betydligt bättre nu än för någon timme sen.. Svänger fort det där humöret.. :) Nä, men det är fantastiskt det där vad mammor, trots att man är vuxen, kan ha en lugnande effekt på en.. Vi gillar't!! Min mamma är bäst!! BÄST, hör ni det?!

Nu ska jag nog försöka väcka mannen i huset och se om vi kan få program, placeringskort, barnmeny och allergimenyer färdiga.. Vore skönt, blir ju lite mindre att tänka på då.. Sen är det ju mest shopping kvar och alla andra förberedelser som inte går att göra något med förrän dagen för bröllop eller så.. Programmet känns ju som det största projektet så får vi det klart så blir jag en glad kvinna (tjej, tös, flicka, brud?)..

Ja, vad är jag egentligen?? Jag är 24 år, vilket borde göra mig "typ" till en brud, tjej eller något sånt.. Men jag är mamma och ska gifta mig och då är det väl lite mer kvinna över det hela.. Nä, tänker nog hålla mig till att bara vara jag.. Och jag:et kan ju få pendla mellan att vara den mycket vuxna mamman, den något barnsliga sims-spelaren, den unga kvinnan i sina bästa år, den lilla dottern som faktiskt behöver mammas tröst ibland och så vidare.. Jag är jag!!

Nä, som sagt var.. Väcka vissa utvalda familjemedlemmar (vissa andra icke-utvalda familjemedlemmar får gärna fortsätta sova, länge)..


Min mamma, skrutts mormor och en av de BÄSTA människorna i HELA världen!!

Bröllops-helvetes-fanskaps-skit-arsel..

Det är ju själva ***.. Är väldigt trött, gick upp och gav skrutt mat och nu kan jag inte somna om.. Vilket är sjukligt irriterande när man är så jädrans trött.. Och NÅGON (inga nämnda, inga glömda) snarkar ju något så förbannat!! Vilket inte gör det lättare att somna.. Känner hur det kryper fram en huvudvärk vid ena tinningen.. GAAH!! Tidigare i veckan har jag banne mig inte haft några problem med att sova, men nu kommer det igen.. Skit också..

Ett STORT misstag jag gjorde, när jag märkte att det nog kommer ta lite tid innan jag somnar, var att jag började tänka på att det bara är 2,5v kvar till bröllopet och att vi har MASSOR(!) kvar att göra.. Helt ärligt har jag ingen aning om hur vi ska klara det.. Nä, fy fan.. Just nu har jag galet stor lust att ställa in det här jävla skitbröllopet.. Det är ju ändå bara tattarlosers som gifter sig, har jag hört.. :(

Nä, det lär väl säkert ordna sig på något vis men just nu känns det gaaanska hopplöst.. HJÄLP MIG, SNÄLLA NÅGON!! Det är inte så jävla lätt att göra allt det här själv.. Hade ju underlättat om man hade kunnat delegerat ut arbetsuppgifter till folk för att lätta lite på den egna bördan.. Men icke.. Nix pix.. Nope.. Na-a.. Njet..

Jag VÄGRAR (nej det gör jag inte alls, men jag vill klaga lite nu) gifta mig om det bara ska innebära stress, press och sömnlösa nätter.. Tacka fan för att jag sovit länge på morgonen den senaste tiden när jag inte lyckas somna förrän bortåt fem-tiden på morgonen för att jag grubblar, planerar, funderar, panikar, stressar och hatar allt som har med bröllop att göra i största allmänhet..

Nä, nu får det väl vara slut på klagandet och dags att ta tag i det här jävla skithelvetet igen.. Men alla ni som ska komma på bröllopet, jag hoppas ni tänker på hur DÅLIGT jag mått över det här SKITET!! Nä, så farligt kanske det egentligen inte är, vad vet jag, alla kanske mår såhär innan de ska gifta sig.. Kanske liksom hör till?! Någon gift människa som vet?? Är det normalt att hata allt som har med bröllop att göra när man ska gifta sig?? Mår man lika dåligt och stressar lika mycket även om man får hjälp med allt sån't här bröllopsfixande??

Till sist måste jag väl säga att jo, jag vill gifta mig och jo, det ska bli trevligt och förhoppningsvis en av de bästa dagarna i mitt liv.. MEN just nu känns det verkligen inte så.. Kan tro att det kanske blir annorlunda när det väl är dags..


(Vad hände med hennes fot här egentligen??)

Big Mama..

Oj vad kvällen segar sig fram nu.. Här är aktivitetsnivån mycket låg.. Lite trisskrap, lite tv-spelande och lite bebismys.. Men roligare än så blir det faktiskt inte här i vårat hem en lördagskväll.. Skiljer sig inte jättemycket från en vardagskväll faktiskt.. Skillnaden skulle väl i såfall vara att tv-tablån är mycket sämre på helgen än på vardagarna.. Suck och pust, vad ska en stackars hemmamamma göra med sin tid när hon inte kan ligga och tjocka sig i tv-soffan?! Tips någon??

Jag gillar verkligen mitt mammaliv som (som sagt var) går ut på att ligga i soffan och bara bli fetare och slappare och slöare och allt mer hjärndöd.. Jag eftersträvar att till slut lösas upp till en blöt fläck i soffan som bara är.. Eller nä, det skulle bli väldigt svårt att mysa med bebis då.. Så vill nog inte riktigt lösas upp.. Men vill i alla fall bli en stor fet kossa American style.. Perfekt att bara kunna klämma in bebis mellan några av fettvalkarna så vet man alltid vart man har henne, samtidigt som hon får mysa och gosa med mamsen..

Nej usch, nu måste jag sluta skriva, det bränner för mycket kalorier.. Skäms på mig!!


Fasen gick 25:- back, vann bara 75:-..


Continuat har han gjort och det låter pfjiung pfjiung från tv:n när han nu skjuter sina konstiga novastrålar..


En glad dagens skrutt.. Finklänning och allt.. Sweet..

I väntans tider..

Vi for ju alltså in till Jönköping med bussen.. Men såklart fick vi vänta på bussen i 25minuter först (vad annars).. Under tiden vi väntade la jag märke till och funderade över vissa saker..

1. SOL.. Ja, tamigfan, det var faktiskt lite sol medans vi stod där och väntade (självfallet försvann den direkt och det blev pissekallt).. Varför har vi inte mer sol nu under vintern?? Vad jag kan minnas så var vintrarna när jag var ung mycket soliga och mycket snöiga.. Nu får vi om vi har tur lite snö någon gång i Mars-April, mn sol det kan vi ju se oss om i stjärnorna efter..


Där är den, ser ni?! Fast, strax efter bilden togs var den borta..

2. Någon hade glömt(?) sina tights och strumpor i busskuren.. Hur glömmer man sina tights och strumpor i busskuren?? Blir det inte fruktansvärt kallt att ta sig hem utan tights och strumpor?? Hur kommer man på idén att ta av sig tightsen och strumporna i busskuren?? Jag kom aldrig fram till några svar på mina funderingar.. Och, jag grubblar fortfarande.. Skulle jag göra en sån sak, och vad skulle få mig att göra en sån sak?? Jag vet inte.. Sommarvärme i kombination med fylla kanske.. Men nu är det ju vinter.. Och kallt.. Nästan så kallt så man inte vill gå ut i tights från första början.. Nä, det är konstigt det där.. Om någon kan besvara mina frågor skulle jag bli väldigt glad!!


Här är de, de frågoframkallande (glömda?) kläderna..

3. Min skrutt är väldigt söt när hon sitter inpackad och nerpackad i sin vagn.. Och det ser bra mysigt ut.. Varför kan inte jag också få sitta där och mysa?! Varför är det bara bebisar förunnat att få glida runt i en mysig vagn hela tiden?! Nä, orättvist är det.. Men, det gör inte så mycket att det är orättvist, jag glömmer det rätt fort när jag ser hur söt hon är.. Speciellt när hon glider neråt i vagnen så det bara är mössans luddiga öron som sticker upp..


Väntar och väntar..


To be or not to be - en klackbärare..

Nu börjar det som sagt var närma sig bröllopstajm.. Jag, min dumfan, köpte skor med SKYHÖGA klackar (i alla fall enligt mig).. Jag går ALDRIG i klackar.. Hur tänkte jag där kan man fråga sig?! Äsch, jag tänkte att de är ju åtminstonde fina och jag kan ju öva hemma.. Har jag övat något?! Icke!!

Nu börjar det ju tyvärr bli lite ont om tid att öva så jag tänkte att, vafan, jag tar på mig ett par lite lägre och snällare klackar nu när vi ska gå på stan en sväng.. Vi skulle ju ändå inte gå så länge.. IDIOT!! Hur fasen kan man komma på en så dum idé som att sätta på sig klackar när man ska gå på stan, oavsett hur "låga" och snälla de är?!

Smärtan är OUTHÄRDLIG!! Och tro fan att bussen precis hade gått när vi skulle hem så vi blev tvugna att gå hem.. Satan, satan, satan (nä, inte fullt lika religiös längre).. Jag är lycklig, LYCKLIG säger jag att jag hade en barnvagn att stödja mig mot..

Nä, så nu sitter jag här med benen i vädret för att få ner svullnaden lite och undrar hur fan det ska gå på bröllopet.. Tänker att det ju ändå inte är någon som kommer se under den långa klänningen om jag går i tofflor..


Övning ger färdighet..


Så fan att det gör, övning ger misshandlade fötter i högläge..

Panic on the streets of London, Panic on streets of Huskvarna..

Kors i taket!! Jag ser lite BLÅ himmel.. (Jag har visst blivit väldigt religiös på sistonde i mina inlägg, det måste vara alla galna sekt-jönköpingsbor som smittar av sig).. Men hur länge sen var det inte man fick se lite blått därute?!

Jaja, skitsamma, men det passar väldigt bra idag då vi måste bege oss utanför dörren.. Min barrikad mot det främmande, läskiga H-u-s-k-v-a-r-n-a (säg det inte högt, dom kan höra dig, och då är det ute med mig)..
I alla fall, vi ska som sagt var bege oss ner på stada.. Eller in till Jönköping (här i H-u-s-k-v-a-r-n-a finns det ju inte så mycket stad).. Behöver göra viss panikshopping inför bröllop och jul.. Planen var att vi skulle gå upp tidigt idag och spendera HELA dagen på stan.. Ehrm.. Kvart i tolv ringer mamma och väcker mig.. Så bra gick det att komma upp idag.. Så nu är det bara att slänga i sig lite frukost (potatisgratäng, hehe) och på med kläderna.. Blir nog inte till att piffa lite extra idag med tanke på tiden, tiden, tiden.. Den viktigaste affären stänger nämligen 15.. PANIK!!

Egentligen förstår jag då rakt inte varför jag sitter här och slösar bort min dyrbara tid, men har man ett beroende så har man.. "Hej jag heter Linda och jag är Bloggoman".. "Hej Linda" (i kör)..

Nä, nu får jag sluta.. Skynda, skynda, bara en backe kvar..


Skrutt är redo för panikshopping!! (Nä, hon sitter inte i ytterkläderna och dör medans jag äter potatisgratäng och bloggar, bilden är från ett annat tillfälle)..

Luktar som en hel karl..

Kvällens andra halleluja-moment har nu kommit.. Det häringa kvinnfolket är sanerat!! Det tog någon timme i duschen men även det gick.. Tre skrubbar, tre tvålar och tre hårprodukter senare är jag en ny människa.. Ja, det krävdes såklart en rakhyvel och en fotfil också.. Men jäklar vad skönt det var att få bort den inte helt angenäma doften som mina armhålor utsöndrade.. (Som tur är har vi nu inga irriterande flugor-som-glömt-att-gå-och-lägga-sig kvar här, de har jag lyckats ha ihjäl med min svettarom)..

Något irriterande är det dock att jag luktar bortamatch.. Trots alla tvålar och grejer och krämer efter duschen så luktar jag karl (en väldigt ren karl, men ändock).. Lånade nämligen mannens rakskum när jag skulle göra kalhygge av skogen på mina ben.. Och jäklar vad det luktar man.. Spelar ingen roll vad man försöker dölja det med.. Herrproduktsdofter överlever ALLT!! Men vad fan, jag kan stå ut med att dofta man när jag nu blivit så ren, ren, ren, ren..


Ännu en mamma-skruttbild men jag ahr inte så mycket annat att välja på för tillfället.. Får bli flitigare med kameran..


The shitlock is GONE, G-O-N-E!!

Halleluja!! Haaalleluuuuujaa!! Jag har lyckats få bort min shitlock (alltså min enda stora feta tovdread).. Weii!! Det tog tid och jag fick fan-i-helvetes-jävla mycket kramp i armarna, men det gick.. Den är borta och jag har nu värsta prinsesshåret.. Eller nä, det har jag ju inte riktigt, det är fortfarande flottigt som fan.. Men det kan ju allt en dusch råda bot på.. Men jäklar vad jag är lycklig som fick bort den där shitlocken.. Den var sjukt irriterande.. Men det blir så om jag inte borstar håret på ett par-tre dagar.. Mitt hår är som ganska risigt och BEHÖVER toppas.. Toppas rejält, egentligen kanske klippas ner till någon centimeters längd.. Men f**k heller, jag ska ju ha lååångt hår på bröllopet med värsta frillen hade jag tänkt, så lite toppning får räcka.. Eller njae, en rejäl klippning lär det ändå gå åt.. Tunna ur och klippa upp lite.. Just nu börjar mitt hår på att vara lite för tjockt och långt för sitt eget bästa.. Man kan tro att långt tjockt hår skulle vara någonting bra, men icke.. Inte när det tynger ner håret så att jag får en slickad, platt sliskfrilla uppe på huvet.. Inte bra..

Oj jäklar vilken blafftext det blev bara om mitt hår nu.. Vem fasen orkar läsa allt det där?! Äsch, orkade jag skriva det kan väl någon stackars sate orka läsa det.. Pleeease!! Jag blir så glad när det är någon arm stackare som läser min lilla blogg.. Vet dock att den vart väldigt beige och ointressant på sistonde, men fan, jag har ju inte vart ritkigt på topp (är inte).. Men, bättring utlovas!!Mitt huvud är ett stycke slickepott och vi är två styckena mongon (kanske är icke-korrekt att använda sig av det uttrycket, men det gör jag ändå)..

Vajsing..

Är det okej att sova nu?? Vet fasen inte vad det är med mig, ligger här på soffan helt död.. 3:e dagen jag inte orkar klä på mig något annat än morgonrock.. Inte okej, ge mig energi snarast!! Nä, något vajsing är det nog med min kropp för den vill inte alls vara med.. Och till råga på allt så är jag hungrig också.. Men inget har vi att äta.. Väntar på att killen ska stänga av tv-spelet och knalla iväg till affären..

Vi har ringt runt lite idag inför bröllopet så en liten bit på vägen har vi väl kommit i alla fall.. Men det känns som att det inte finns något slut på allt som ska fixas.. Och blir liksom lite tröstlöst att göra grejer när det ändå aldrig blir klart.. Men men, nu är det inte lång tid kvar och sen är allt det här över!! Skönt!!

Nähä, om man skulle försöka ge mannen lite fina vinkar om att det börjar bli dags att bege sig till affären..

Bringin' down tha house..

Huvvaligen..

Jädrans vad trött jag är.. Inte riktigt vaken än.. Idag fick vi sovmorgon hela familjen, sweet.. Men vad hjälper det, är ändå lika trött..

Jaja, nu är det bara att börja med allt bröllopsjox igen.. Helt galet att det är mindre än 3v kvar nu.. Och vi har hur mycket som helst kvar att göra i alla fall.. Jisses Amalia, hur ska det här gå?! Ja, det går i alla fall inte att få något gjort om jag ska sitta här och skriva.. Så, adjöken adjö..


Den som gapar efter mycket..

Fix och trix..

Blä.. Sitter och skriver diverse listor till bröllopet.. Inhandlingslistor och att-göralistor.. Så drygt, önskar att det kunde sköta sig självt.. Men icke.. Fast nu börjar det nog banne mig bli dags att gå och lägga sig.. Är en aningens trött minsann.. Imorgon blir det till att fortsätta med bröllopsfix.. Har i alla fall börjat klura på placeringskorten idag.. Får se hur det blir, måste ju försöka följa temat från inbjudningarna lite..

Nähäpp, nu sängen.. Fast först balkongen.. Natti natti..

-Mamma, vad gör du?!

Bra skit..

Oh yeah, oh yeah.. Nu är det Criminal Minds!! Bra skit!!
Har underhållit mig själv med lite Sims här på eftermiddagen.. Också bra skit.. Men nu, kolla på beteendevetarna..


Lillfisan är inne i tv och har inte alls tid att kolla in i kameran..


Kan man sakna äckelgubbar?!

Satt just och tänkte på hur mycket jag saknar Malmö.. Saknar skolan.. Saknar vännerna.. Saknar min-gata-i-stan (eller snarare i Kirseberg men i alla fall).. Saknar till och med äckliga alkisgubben uppe i fönstret som brukade hälsa en med ett "haaallååoou siolstråaule" (översättning för de som inte talar skånska - hallå solstråle).. Hmm, äckliga alkisgubben brukade säga andra saker också men de lämpar sig inte att skriva här.. I alla fall.. Jag saknar MITT Malmö massor och allt som finns där..

Nu, nu är jag en sur gammal kärring i fucking jävla Huskvarna.. Vad fasen var det som händer där egentligen.. Hur kan man gå från att vara en helhipp Malmöpingla till att bli en (som mamma brukade säga på den tiden då hon var gravid och jag var i puberteten) surfitta i bajsbackarna i Huuuuskvarna.. HUR-hur-hur kan man byta bort fantastiska underbara skåningar mot vidriga fultalande smålänningar?! Va-va-va?! Berätta det för mig, snälla..

Jo, har man sin man i Huskvarna med ett jobb som han får pengar ifrån och man själv ska klämma ut en bebis och är en fattig student utan pengar.. Då lämnar man vackra Malmö för Fula Huskvarna..
MEN, och det är ett stort MEN.. Malmö har inte sett det sista av mig, det vill jag lova!!

Ja, den har vart uppe förut, men HUSET kan man inte få för mycket utav..

Planer..

Då har man äntligen gått upp då.. Eller äntligen och äntligen, jag hade ju gärna sovit några timmar till.. Kan inte förstå att jag ska vara så fantastiskt trött hela tiden..
Idag då, ska väl försöka få till de dära bröllopsprogrammen och eventuellt göra en bordsplacering och placeringskort.. Men det känns sisådär, har inte så mycket idéer just nu.. Fast jag ska försöka klura lite och kika runt på datorn och se om jag kan få lite inspiration..
Just ja, måste komma på en barnmeny också.. Urk, det är så tråkigt, varför kan inte barn äta samma som vuxna?! Eller det kan de väl i stort sett göra men vissa grejer är kanske inte så jättebarnvänliga..
Well well, nu blir det till att morna mig..

Love, love, love..

Mmmm, har just smällt i mig 4 vårrullar.. Gott-gotti-gott-gott.. Sitter och kikar på Project Runway till maten.. Softish.. Skruttan sover så det är riktigt lugnt här nu.. Så tyst när inte hon sitter och jollrar.. Hon har så mycket att säga hela tiden.. :) Min lilla fina busa.. Love, love, love!! Man kan fasen inte veta innan man får barn hur mycket kärlek man kan känna till en människa.. Galet alltså.. På ett väldigt bra sätt.. :) Oj, nu är reklamen slut..

Bäst att hålla tummen rätt i mun..

Slappt..

Shit pommes vad jag är trött.. Är nog den däringa sputan som spökar.. Tror att vi är rätt sega allihopa häer hemma.. Älskling sitter (ligger) och spelar tv-spel, jag läser Kalle Anka-pocket och skrutt.. Hmm, ja jag vet inte riktigt vad hon håller på med.. Gungar och "pratar", hon är nog den som är piggast av oss..

Isch, skulle gärna gå och sova en stund men då blir det bara så svårt att somna ikväll.. Och jag vill inte ha en likadan kväll/natt som igår.. Somnade inte förrän bortåt halv 5.. Har blivit väldigt sent nu flera nätter.. Inte bra alls, man blir ju så jädra seg av det..

Borde egentligen ta och försöka fixa lite med ett bröllopsprogram men orka.. Nä, får nog bli till att slappa en stund till..


Skrutt är riktigt duktig, kan fota sig själv till och med.. Eller så kan det ha varit så att hon anföll kameran när jag tog kort.. Vet inte riktigt säkert.. ;)

Dagen efter och stress..

Idag mår skrutt bra igen (verkar det som i alla fall).. Jäkla skönt för det var fasen inte kul inatt.. Däremot mår väl vi andra lite halvkasst.. Mannen är hemma från jobbet oh jag har ont i kroppen.. Men vi kan åtminstonde fortfarande gå framlänges..

Uj uj.. Imorgon är det torsdag igen.. 2v kvar till julafton och 3v kvar till bröllopet.. GALET!! Fattar inte att tiden sak gå så jäkla fort.. Jag hinner fan inte med.. Hur ska jag hinna fixa allting?! Hjälp någon?!


2v 1d kvar tills skruttis får uppleva sin första julafton..

Kräk-o-rama 3000..

Hej hopp.. Här har vi just haft kräk-o-rama.. Skrutt vaknade och var gnällig, jag tog upp henne och fem minuter senare kaskadkräktes hon ner hela sig, hela soffan, hela mig och i stort sett hela Huskvarna.. Mysigt där.. Det sprutade ur både mun och näsborrar, fin-fina grejor vill jag lova.. Och skicklig var hon, trots att jag hade jeans, linne och tröja så lyckades hon kräkas så att både mina trosor och bh var nerspydda.. Ja, den tjejen kan kräkas!! Nu har hon tvättats av fått ny pyamas och somnat och jag har fått mig en dusch (en något renare dusch än den hon gav mig alltså).. Hoppas att hon får sova gott resten av natten och att jag ska lyckas somna med.. Man blir ju lite nojjig, vill ju inte att hon ska börja kräkas igen och typ kvävas av sina spyor bara för att jag ligger och sover.. Löjligt jag vet men jag skyller på att jag är förstagångsmamma..

Undrar om det här kan vara en biverkning på grissprutan hon fick i eftermiddags?!


Såhär pigg och fräsch var hon INTE för en stund sen..

Litteraturkonsumtion..

Jahaja, då var vi vaccinerade.. Och fy satan så glad jag är att vi har en bebis och fick gå in före alla andra innan vaccinationstiden hade börjat.. För jädranemig vad folk det var.. Tror fasen halva Huskvarna var där.. Men vi VIP:ade oss förbi hela kön och gled in och fick våra sprutor.. Skrutt skrek til en snabbis och sen var allt bra, jag kände ingenting och mannen skrek till och klagade hela vägen hem på att det gjorde ont och hela armen var bortdomnad.. Män alltså, de tål ingenting.. ;P

Nu är vi hemma och fortsätter med vårat slöande.. Det är nog det vi kan allra bäst, slöa.. Skruttan underhöll sig med att läsa lite förut.. Det är bra det, bildad ska hon bli.. Kan behövas att hon blir ett litet geni med tanke på att hon senare ska lyckas klura ut en plan för att bli världshärskare.. Och då fpr man inte vara dum inte.. :)
Faktiskt så sitter hon och läser nu igen.. Hejja bebis!!

Skrutt tyckte att boken var väldigt rolig..

Hon är effektiv och konsumerar litteratur på många plan.. En tugga av boken går bra..

Lira gura och ofrivilliga dreads..

Nu har skruttiprutt och jag sjungit och lirat gura.. Musik är nog ett av skrutts större intressen.. Men jag har ett problem.. Jag kan inte spela några barnlåtar på gitarr så skrutt får lyssna på Winnerbäck och Thåström när mamma ska spela och sjunga.. Vet inte om det är barnmusik direkt, fast hon verkar gilla det.. Och det är ju lika så bra att hon får en hyffsat vettig musiksmak direkt så man kanske slipper lyssna på en massa dåliga barnskivor sen..

Nu har lillfisan ätit och gått och lagt sig en stund, vore inte helt fel att sova lite till.. Men jag får väl inte, måste nog gör mig iordning inför vandringen ner till byn.. Ska väl bege sig om någon timme och med tanke på hur jag ser ut idag så lär det behövas lite tid för att få fram människan ur kaoset.. Jag känner mig som den stereotypa småbarnsmamman som får för lite sömn och ser ut som hej kom och hjälp mig.. Tyvärr så kan jag nog inte skylla på för lite sömn, om jag bara gick och la mig i vettig tid så skulle jag kunna få hur mycket sömn som helst.. Och det är inte som att mitt mammaliv är särskilt überstressigt så att jag inte hinner göra mig lite "fin".. Nä, det enda jag kan skylla på är slöhet, tyvärr..

Jaja, sluta skriv och börjar leta efter den där något fräschare personen innanför morgonrocken och frisyren som närmast kan liknas vid en enda stor dreadlock (tror jag behöver klippa mig lite)..

Ligger och lyssnar på mammas "fantastiska" sång.. Mot slutet sjöng hon med lite också, dock har hon ju vissa problem med språket så det blev mest ooh aah.. Men snart så, när hon börjar prata på riktigt då jäklar..


Kanske att det blir en liten musiker av henne.. Hon är i alla fall väldigt fascinerad av gitarren..

Sjunga..

Oj vad jag är trögstartad idag.. Men det får man vara ibland.. Fast frågan är väl när jag inte är trögstartad?! :P Nu ska vi nog allt ta och hitta på något här för lillbus tycker det börjar bli tråkigt att leka på golvet.. Men sjunga lite är alltid uppskattat.. Så vi ska nog ta en liten sångsession.. :) Sen borde vi kanske få på oss lite kläder, har hört att det ska vara bra..


En ny dag..

Ujuj, idag är jag fasen inte helt pigg.. Somnade vid 4-5 imorse.. Mycket dum idé när man har en bebis.. Har väl ingen direkt plan för idag, det är väl bara sprutan som står på schemat.. Annars blir det nog bra slött.. Kanske försöka klura lite på ett program till bröllopet.. Får väl se.. Lär nog ta dagen som den kommer..

Står i soffan, duktig tjej.. Och betydligt piggare än mig idag..

Att spruta eller icke spruta, det är frågan..

Blä, är trött och seg men har ingen lust att gå och lägga mig.. Vill inte att det ska bli imorgon nämligen.. Ska nämligen gå och få nöffnöffsprutan.. Ick.. Det blir vårt familjenöje denna veckan.. Att gå och tortera hela familjen.. En fundering.. Jag minns när man var yngre och fick sprutor lite då och då.. Då brukade spruttanten säga att nu sticker det till och svider lite.. Jag undrar hur deras känsel är egentligen.. När det sticker till och svider lite känns det som att hela armen ska explodera och trilla av.. Tycker därför att det blir lite småjobbigt nu när jag går med lillskruttan och hon får alla sina bebisvacciner.. Den sköterskan säger också att nu kan det kännas lite, sticka till och svida en aning.. Jag vet ju vad hon egentligen menar och tycker det känns lite jobbigt att utsätta lillbusan för det.. Men vafan, jag överlevde alla sprutor jag fått så det ska väl hon också göra.. Och hon brukar alltid ge sköterskan ett stort leende innan vi går därifrån så jag gissar att hon inte tycker det är hela världen ändå.. Jaja, får se hur det går imorgon bara för att jag skrev såhär nu.. Då lär hon väl bli oxtokig och vägra sluta gråta..

You talkin' to me, biatch?!

Inget speciellt..

Jahaja, här händer det inte mycket.. Var ju som sagt på BVC idag och doktorn sa att allt var bra och att Lea var så fin så.. Och stor hade hon blivit, 7670g och 68,5cm (har jag för mig).. Vi gick även en runda på byn och handlade lite julklappar och annat jox.. Har spenderat kvällen med att slå in paket och äta tacos.. Lugnt alltså.. Och lugnt lär det fortsätta vara..

Tvärtomdag?!

La just märke till att min lilla tös har en tvärtomdag idag.. Hon brukar alltid rulla bort från babygymmet men nu har hon rullat dit istället.. Hoppas bara att det inte blir allt för många fler saker hon tvärtomar sig med.. Hon brukar som vara ganska snäll när vi går till BVC och vill helst inte att hon är bråkig nu helt plötsligt..

Idag hade vi sovmorgon, skönt.. Eller njae, vi var uppe vid tjugo över åtta och åt frulle och bytte blöja (eller ja, det var väl bara Leafisen som åt frukost och fick ny blöja).. Sen sov vi vidare tills mor min ringde och väckte oss.. Men det kan helt klart vara välbehövligt med lite sovmorgnar ibland.. Trorjag speciellt att min käre kille skulle tycka som gick upp tio i fyra imorse.. Härligt.. :P

Nähä, nu ska vi nog allt börja på att göra oss iordning här hemma så vi hinner vara där nere till 14..

Ser ut som någon annans barn när hon gör den här minen.. Knas..


Skruttofjanten börjar ju på att bli såpass känd nu genom bloggen att det kommer paparazzis som hon måste mota bort.. Jobbigt det där.. ;P

Fotosession..

Nu har vi tagit lite foton skrutt och jag så att jag har något att lägga upp på bloggen.. Tycker själv att det blir så tråkigt att läsa inlägg när det inte är några bilder.. Sen om bilderna kanske inte är helt väsentliga för inlägget är sak samma.. Sen eftersom jag är något partisk så tycker jag ju att det aldrig kan bli för mycket bilder på min lilla busa.. ;)

Usch, är riktigt trött nu och funderar faktiskt på att ta en tidig kväll.. Imorgon blir det nämligen nya äventyr för mig och lillmadamen.. Vi ska till BVC, ska bli spännande att se hur stor hon har blivit nu.. Känns som att hon väger en hel del nu.. :D Skruttis ska träffa läkaren också för halvårsbesiktning men det ska nog bara gå bra.. Tänkte ta och diskutera det här med vaccinet lite med dom också.. Tycker det är så svårt att få något hum om huruvida man bör ta det eller inte bara genom att kolla nyheterna osv.. Blir så mycket blaha blaha så man vet inte vad som stämmer..

Nä, nu klagar min donna lite så ska väl ta och fixa till en flaska och plocka fram en pyamas.. Sen blir det natti natti, åtminstonde för hennes del..

Det är inte alltid alla bilder blir bra som synes..

Någon som har lite problem med vikten kanske?! ;P

Som sagt var, inte alltid som hon blir så fin på bild.. XD

Fullt ös medvetslös..

Satan i gatan!! Nu är vi helt slut allihopa.. Har vart ute och shoppat järnet.. Hann med en sväng till Solåsen (babyproffsen), A6, IKEA och förståss en liten runda in på ICA också.. Har shoppat lite julklappar och saker till bröllopet.. Sen blev det en fäll till Lea att ha i vagnen.. Men usch och fy, har minst lika mycket grejer till att handla som vi gjorde idag (inte medräknat all mat då)..

Nä, jädrans vad skönt det var att komma hem igen.. Det var ju inte dåligt mycket folk ute idag.. Varför ska alla alltid ut och shoppa samtidigt som mig?! Börjar nog bli lite folkskygg.. Det kan vara så när man mest umgås med en liten skruttofjant hela dagarna.. :)

Nu ska jag SLÖA!! Så skönt.. Och slå in lite julklappar också.. Det är trevligt rycker jag..

Provligger nya fällen och den verkar duga..

Börjar bli gammal..

Min lilla donna börjar bli gammal.. Hon blev ett halvår den 29:e.. Jisses, det går fort minsann.. Och vad säger det om mig?! Börjar jag också bli gammal?! Det trodde jag häromdan i alla fall.. Var ute och gick och helt plötsligt knäppte det till i höften poch den ville kanppt bära mig.. Vafan, är det redan dags att skaffa ny höftkula?! Hej, jag heter Linda jag är 24 going on 85.. Nä, någon måtta får det vara på eländet..

Jag vill inte åldras så fort.. Och vad fan är grejen med att tiden bara går fortare ju äldre man blir?! När man var liten varade ett sommarlov i en hel livstid.. Nu, jag hinner knappt sätta på mig sandalerna och kliva utanför dörren så är sommaren slut.. Nä, helt värdelöst är det..

Men det var det där med att min lilldonna börjar bli gammal.. Nu dröjer det inte innan hon kryper och sitter.. Och efter det går det bara ännu fortare.. Hon är redan på godväg att krypa, det är fortfarande magen som är lite tung att lyfta upp (kan jag tro sån tjockis som hon är).. Och sitta kan hon ju om man bortser från att det blir lite fällknivsvarning över det hela..

Hon kan hon..

Men oftast är det magen som gäller..

Dagen lider mot sitt slut..

Shit pommes vilken slödag vi har haft här hemma idag.. Men det behövdes, har vart så jävla orkeslös idag.. Jag har knatat runt i morgonrocken hela dagen.. Skruttis har gått i pyamas hela dagen.. Älskling har suttit sen 11 imorse och spelat Metroid på wii:et.. Ja, gubben har förståss hunnit med att tvätta också.. Duktig är han, skönt att han gjorde det med tanke på hur jag har kännt mig hela dagen..

Vi har sorg här hemma ikväll.. :'( Min ena nagel gick av så alla fick ryka.. Kan ju inte ha sjuttielva olika längder på naglarna på bröllopet så det är lika bra att spara ut dom från början.. Ska se om jag hittar någon nagelfixare som kan göra dom riktigt tjusiga..

Busan provade nya lekhörnan.. Den blev godkänd..

Och storbusen hade sin lekhörna i soffan framför tv-spelet..

Trött, tröttare, jag..

Fan, är verkligen inte på topp idag.. Helt död skulle jag vilja säga.. Vet inte varför.. Blä, ge mig energi.. Punkt slut..

Oops..

Blev visst ändrade planer.. Dagen skulle ha bestått utav shopping och sedan tvätt.. Men eftersom att en viss liten dam som brukar väcka oss i skaplig tid låg och sov till tjugo i elva så blidde det icke som jag tänkt mig.. Hinner ju minsann inte ge sig ut på stan nu om man ska vara hemma i tid till tvätten.. Nä, får bli lite shopping imorgon istället och bara slöa och tvätta idag..

Och sen då?!

Jaha, eftersom jag är färdig med julfixandet som var planen för kvällen får jag väl hitta på något annat att göra.. Det är ju bara bajs på tv ikväll såden kan jag ju inte roa mig med.. :/ Blir nog till att underhålla mig själv med att resa lite i sims3.. Och ja, man får gilla sims fast man är 24 år.. Så det så!! :P
Har inte min älskling kommit hem när jag tröttnat på att simsa (om jag tröttnar) får det nog bli popcorn och någon schysst rulle..
Vill ju vara vaken när han kommer hem för att se om han kommer krypandes genom dörren eller inte.. :P Han sa att han skulle ta det "lugnt", men jag vet ju hur bra det brukar gå.. Hehe..

Förresten, det bästa som finns på vintern är att mysa i alla möjliga trevliga tofflor.. Har invigt ett nytt par ikväll.. :)

Min kväll..

Ett par nya Hello Tofflor..

Vinterbonat..

Nu har jag allt vinterbonat lite här hemma.. Nej, jag har inte isolerat lägenheten utan bara julmysat till den lite.. Bytt gardiner i köket och satt fram adventsljusstaken och en julduk.. Sen har jag plockat fram julgranen också.. Vi har väldigt lite julpynt så man får ta vad man har.. Och eftersom vi ska vara i K-holm över jul så vill vi passa på att jumysa här hemma medans vi kan.. Riktigt mysigt vart det..

Sen har jag vinterbonat skruttans lekhörna lite också.. Nu förtiden ligger hon ju inte kvar i babygymmet många sekunder utan rullar iväg ut på golvet.. Jag tycker att det ser lite kallt ut att ligga på golvet så nu har hon fått en fluffmatta under gymmet så hon kan rulla ut på den istället.. Hennes hörn blev docik inte så julmysigt, mer sommarmys.. Mattan är nämligen illgrön och ser lite ut som en gräsmatta.. Men det får duga för henne, hon har ju ändå ingen aning om att det är vinter och snart jul..

Här har vi julgransmys.. Det syns inte på bilden men granen är full av blåa och silvriga kulor..

Och här var det lekhörnsmys.. Kan hon ligga och dra mattan i håret istället för mamma..

Tjockan..

Hehe.. Ibland (i stort sätt alltid) när min lillfisa ätit så drar hon upp tröjan och visar sin stooora, fina, feta mage.. Jag gillar't, det är bra.. Är man tjock ska man visa det.. Släpp ut magen i det fria bara.. :D I alla fall om man är bebis.. Kanske att hon laddar inför julen, man brukar ju kunna vara tvungen att släppa ut magen ur kläderna efter all julmat.. Vad vet jag..

Spana in den tjuuusiga tjockismagen..

Gräsänka..

Älskling är iväg på julmiddag med jobbet så jag och skruttis är gräsänkor ikväll.. Har moffat i mig sushi och nu äter jag B&J Half Baked framför datorn.. Bloggläsning på hög nivå.. Senare blir det till att julpynta här hemma.. Känns som en rätt soft kväll när killen är på vift.. Jag är nöjd och glad i alla fall..

Vi var ut en sväng till affären och skruttis blev glad som fick åka vagn..

Tokigt..

Jag har försökt få min mycket trötta dotter att somna länge nu men utan resultat.. Hon ville absolut inte sova och inte det minsta trött, trodde hon.. Nu ligger hon och sover på golvet.. :) Hehe..

Lite hårt kanske?!

Fixa och trixa..

Killen jobbar sista kvällen för veckan så det blir långhelg från imorgon.. Skönt som sjutton, men vi har massor att göra så det lär väl inte bli så lugnt för det..

Tänkte allt ta och städa här hemma så det är fint inför helgen, skönt att slippa sån't skit då.. Och så borde jag kanske ta och julpynta lite.. Men orka, dröjer ju inte länge innan man måste ta bort allt igen.. Fast åh, jag skulle så gärna vilja sätta upp julgranen, tycker det är å mysigt och vi kommer ju vara borta så länge över jul så ska man kunna njuta av den borde vi på upp den nu.. Hur göra?!

Måste bege mig ut och shoppa julklappar i helgen.. Jag brukar alltid tänka långt innan jul att det är bäst att köpa dom nu så man slipper stressa sen.. Men ändå så går jag alltid dagen innan julafton och panikhandlar.. Konstigt det där..

Jaja, nu ska jag allt ta tag i städningen..


Förra årets julgran hemma i vårat bästa kollektiv i Malmö.. Det var tider det.. :)

Hemma igen..

Jaha, då var man hemma igen.. Var helt död igår efter tidig morgon med tågresa.. Det blev bara slöande när vi kom hem, läsa ikapp sig lite bland bloggarna och spela sims 3 destination världen..

I helgen han vi få en del gjort, hittade ett par skor till bröllopet (som jag inte kommer kunna gå i) och provade klänningen för att se hur mycket som behövde sys upp.. Vi hittade kläder till älskling också, han får hyra från samma ställe som mig.. Sen beställde vi tårta och bokade fotograf.. Vet faktiskt inte om det var något mer vi han med direkt.. Eller jo, det blev ju en del umgänge med släkt och vänner också..

Klantig som jag är så glömde jag ta med mig kameran när vi åkte.. Så har inga bilder alls just nu att lägga upp, tråkigt.. Men ska färsöka ta lite mer bilder snart..

Nu, fortsätta slöa i soffan.. TRÖTT!!

RSS 2.0