Skruttan målar..

Just det, skruttan och jag målade ju lite häromdagen.. Det gick väl...sådär..
Skruttan tog färg..

Skrutt målar..

Skrutt äter upp målningen..

Skrutt blev målad..

Skrutt blev förundrad över färgen..

Resultatet - Glad Påsk!!Blivande konstnär kanske?!

UL:ad och klar..

Hemma igen och bebisen var fin idag med, lite lugnare så BM kunde ta alla mått.. Och tro fan att jag var kissnödigare den här gången (så att de kunde se vart moderkakan slutade).. INTE kul när de ska trycka ultraljudsmojängen genom magen, ryggen och tvärs in i andra rummet (kanske inte riktigt, men nästan)..
En mystisk sak är att jag nu har vart på UL 2 gånger och inte fått med mig en enda bild hem.. Taskigt!!


Ett stycke sötnöt..

Härligt..

Vad trevligt.. Plats 483 i telefonkön till försäkringskassan.. Lycka!!

Inte så snygg..

Vet ni vad?! Ibland ser min kära dotter inte riktigt normal ut.. (Måste vara pappagenerna).. Det kan även ha lite att göra med trolltänderna.. Och att hennes tunga lever ett eget liv.. Sen skulle det ju kunna bero på att hon lär sig använda sina diverse muskler i ansiktet (inte bara händer fötter som ska tränas upp)..

Hur som helst.. Några urtjusiga bilder tänkte jag bjuda på innan jag går och nannar nybäddade sängen (jag sa ju att jag ryckte förut).. Och imorgon blir det ju ultraljud igen.. Hoppas att busiga bebben kan vara lite lugnare så måtten blir tagna.. Sen måste jag försöka vara kissnödigare så att de kan se hur pass långt ner eller upp moderkakan sitter..

Men men, här kommer picsen..

Vacker?!

Scary!!

Problemas..

Kombinationen sjuk och mammaledig kan ibland vara förödande.. Är man ledig hela dagen och sjuk och bara vill stanna inne och kurera sig, då kanske man inte känner att man måste borsta håret precis varje dag.. Det här får dock vissa konsekvenser..

Sitter fast..Tyckte det var dags att borsta ut håret.. Men icke.. Den fastnade.. Hmm, vad göra nu..
Jag har förståss sett i vissa filmer och och serier att en del afroamerikaner har en kam i håret mest hela tiden.. Kanske det jag ska köra på.. Vet inte om det funkar lika bra med en rosa borste.. Och när man inte har afrokrull.. Fasen också..
Gå och be mannen slita bort borsten istället..

Rycker för fullt..

Åh fy i helskotta vad jag har ryckt nu.. Helt slut.. Fullt ös medvetslös.. I stort behov av en dusch.. Men det börjar i alla fall på att bli lite ordning, wohoo!! Tyvärr inte riktigt klart än.. Måste väl fortsätta rycka lite till nu..

Ryck..

Det finns en del saker jag ogillar.. En av dom är att göra ett ryck.. Tyvärr måste jag nog göra ett ryck.. Kan ju va trvligt om det ser lite fint ut här när man ska åka iväg.. Slippa komma hem till ett bombnedslag sen.. Men fy så träligt det är att rycka.. Kanske jag kan göra mig lite sjukare än vad jag är och snyfta lite inför mannen så att han gör ett ryck istället när han kommer hem.. Hmm, det kan vara en plan..

Häromdagen gjorde jag lite ryck.. Tog mig äntligen an den enorma högen med ren tvätt som bebott vårt vardagsrumsgolv.. Och lillskruttan var ju snäll(?) och hjälpte till (stjälpte till?)..

Skruttan hjälper..

Nej, skruttan stjälper..

Förlossningsdröm..

Drömde att jag födde barn inatt.. Det tog två timmar och gjorde "knappt ont".. Snälla, snälla låt nästa förlossning bli så.. Helt klart att föredra framför 35h med stort AJ.. Men jag hoppas ju på att man ska va lite slapp i murva sen sist så ungen bara glider ut.. Snabbt och lätt, splutt!! Färdig!! Troligt, not..

Fast, bebisen i drömmen såg väldigt läskig ut.. Och så stod den upp.. Hmm, mystiskt.. Begåvad?!

Hoppas nu att du har berett en väg för lillsyskonet..

Långsamt..

Oj oj, klockan är massor och jag måste krypa till kojs.. Men först ska jag vara lite privat i mitt bloggande..

Dom flesta som har vart gravida kanske har upplevt att magen blir lite....långsam(?).. Min mage har vart lite långsam i ungefär 1½ vecka (eller med andra ord, jag har inte fått bajja på den tiden).. Igår och idag har min mage INTE vart lite långsam.. Nej, nu har den tagit igen 1½ veckas missad verksamhet.. AJ!! Min mage och min stackars rumpestump lider.. Men förhoppningsvis är jag snart redo för ytterligare någon veckas långsam mage nu..
Underbara graviditet!!

Perfekt mamma..

Nä usch och fy och skäms på mig.. Nu är det på tiden att jag blir en mammig mamma.. En sån där med spetskantat förkläde som bakar pajer och bullar.. En sån som pysslar och fixar och donar.. Japp, en sån ska jag bli!! Och en bra sån också..
Först ska jag sätta mig med lillbusan och göra egna påskkort.. Fick en idé om att göra tryck med hennes händer och sen använda handavtrycket som ett hönshuvud, typ.. Fingrarna som en kam och sen måla dit näbb och ögon.. Ja, ni fattar..
Det här ska jag alltså göra för att bli en perfekt mamma!!
Inte för att jag har kasst med pengar och inte har råd att fixa fucking jävla påskägg till halva världen..
Bara så ni vet..
En PERFEKT mamma..

Inget annat..Tja..
Jävlar.. Om jag sak bli en perfekt mamma kanske jag måste se till att fixa käk åt ungskrället först.. Vet inte hur perfekt man är om man svälter sitt barn..


PS.. Hon låg inte i något syrabad förut så där var jag i alla fall perfekt.. DS..

Syrabad..

Jisses, vad den där damen kan strejka när hon ska nanna lunch.. Man kan tro att jag lagt henne i svavelsyrebad istället för sängen.. Men jag tror i alla fall att jag la ner henne i spjälisen?! Får nog tänka efter lite nu.. Jo, jag är helt säker på att det v ar sängen jag la henne i.. Fast, hmm.. Skriken tyder ju på något annat.. Fasen vi skulle aldrig ha ställt baljan med frätande medel precis bredvid hennes säng.. Är ju så lätt hänt att man stoppar ungen fel.. Bäst jag går och kollar vad skriken beror på.. Säng eller syra?!


Skruttans första fylla.. Alltså babysiterfylla.. Alltså full babysitter.. Vi är faktiskt inte den sortens föräldrar som ger våra barn sprit..

(Inte så) smaltips..

Jag har ju sett att så många andra stora bloggare hela tiden har en massa smaltips och tänker att det kanske beror på just detta att de blir stora.. Därför vill jag också ha lite smaltips..

Tänkte därför beskriva en typisk mat-dag.. Frukost, lunch, middag och lite mellanmål.. Det är väldigt viktigt att man sprider ut ätandet under dagen så att man håller blodsockret på en jämn nivå (gärna en ganska hög sådan).. Menyn jag valt kommer från lördagen, som jag tycker kan vara en av de svåraste dagarna att följa en diet.. Men bara man har lite vilja så går det bra..

Frukost:
Börjar dagen med lite(läs en halv påse) cheezcruncherz.. Alla vet ju att en stabil frukost är viktigt för att stå sig länge..

Mellanmål:
En låda vindruvor.. Glöm för allt i världen inte bort frukt och grönt.. 500g om dagen ska man få i sig..
Jag var lite hungrig så jag hann inte ta kort innan vindruvorna var uppätna..Lunch:
Pulversoppa.. För att lyxa till det lite (det var ju trots allt lördag) så hade jag i extra räkor ifrån frysen..
Viktigt att man använder sig av pulversoppa när man försöker bli smal.. LAGA ALDRIG MAT FRÅN GRUNDEN!! Du vet inte vad för skit du får i dig då.. På pulversoppan står det klart och tydligt en massa E-koder, då vet du vad du får i dig.. BRA!!Mellanmål:
Chokladpudding med glasskula, banan och chokladsås.. Choklad i stora mängder kan ju ofta sätta fart på magen vilket är superbra då kroppen inte hinner ta upp lika mycket fett innan skiten rinner ur dig.. Tipselitips!!
Serveras bäst gjord av maken..Middag:
Marängsviss.. Såhär framåt kvällen kanske man ändå känner att blodsockret har hamnat lite lågt efter dagens soffasittande och då kan det vara schysst med lite extra socker.. Ett bra tips här är ju maränger.. Men bara för att man måste sockerladda lite innan man kryper till kojs så får man inte glömma frukten, banan..
Tycker man att puddingen och svissen ser för lika ut så kan man byta ut chokladsåsen mor kolasås vid ett av tillfällena..Vad man kan tänka på när man gör sin meny för dagen är att man ska äta av alla delar.. Kroppen behöver faktiskt allt.. Fett, kolhydrater och protein.. Och som jag tidigare sa: frukt och grönt!! 500g om dagen.. Det här kanske vissa tycker känns lite jobbigt: oj, hur ska jag klara av att moffa i mig ett halvt kilo frukt och grönt?! Men se bara på min meny:

I soppan flöt det runt några små rgöna prickar - GRÖNT..
Vindruvorna var väl ett kvarts kilo - FRUKT..
Banan både på chokladpuddingen och i marängsvissen - FRUKT..
Sen inte att förglömma, chokladen!! Gjord av kakaobönan - FRUKT eller GRÖNT (vet inte riktigt)..

Lätt som en plätt var man uppe i mer än 500g..

Så kom igen nu alla därute.. Kämpa på för att få den snygga figur ni förtjänar!!

Abstinens..

Nä, inte har jag bloggabstinens efter en HEL dag uatn bloggande?! Absolut inte.. Däremot har jag fått några konstiga kliande exem på fingerspetsarna.. Märkte nu att de försvann så fort jag satte fingrarna på tangenterna..
Jodå, mitt dataanvändande ligger på en hälsosam nivå.. Jag svär!!

Per Morberg..

Läs och rys: Per Morberg.. Hör ni?! Peeer Mooorberg.. PER Morberg.. Per MORBERG..

Det där är en man som skrämmer skiten ur mig.. Råkar jag slå på "Vad blir det för mat" klarar jag inte av att byta kanal.. Jag blir som en hare i lyktskenet på en bil.. Fryser liksom till.. Sitter i soffan med uppspärrade ögon.. Till slut lyckas jag kanske lyfta handen framför ansiktet och kikar mellan fingrarna..

Samtidigt som han skrämmer mig fascinerar han mig.. Fast mest skrämmer han mig.. Skrämmer mig halvt från vettet.. Vad är det med honom?! Varför är han så läskig?! Hans blick, hans tal.. Man vet aldrig vart man har honom.. Han kan börja prata om helt galna saker helt plötsligt.. Det finns ingen rim och reson i vad han säger..

Nu är han ju med i en reklam för någon påsköl.. Och har ni sett vad han gör och har?! Jo, han pratar med sig själv och till sitt ägg.. Ägg som är målade med dödskallar.. Dödskallar?!
Vart han mindre läskig nu?! Svar nej!!

Skit..

Ligger i soffan och kollar på skit-tv.. Men måste dom göra skit-tv:n ännu mer skit genom att lägga in en massa lotto i det?! Och ingen lite snabb lottodragning heller.. Nej nej, det börjar på att bli ett timmeslångt program med alla klipp och grejor dom ska ha med.. Kan ni inte bara klutta ner de där bollarna så det andra skitprogrammet kan fortsätta..

Men fan, inte nog med att de ska förpesta mitt redan dåliga program.. Nej nu ska dom gå och vinna 214 miljoner spänn också.. Gnid in salt i såren bara.. Ja, jag är en fattig mammaledig stackare.. Men du, du har just fått 214 mille genom att gissa bollar.. TÖNT!! (Ja, jag hade säkert reagerat likadant om det hade vart jag som spelat på bollar och vunnit)..

Yehaa..

Fy bövelen.. Inge höjdare att städa när man är förkyld.. Blir en jäkla massa böjande upp och ner som resulterar i niagarafallet i näsan samt smärre andnöd.. Härliga tider!!

Och gissa vad det blir för fantastisk mat idag då för fröken preggo?!

Inte den blekaste?!

Då ska jag tala om det..

Pulversoppa!!
Wohoo!!

Prisa gudarna, pulversoppan är här.. Dessutom blir det marängsviss till efterrätt.. Är nog liksom dags för bananerna börjar bli väldigt prickiga..
En fråga.. Kan bananer få fläcktyfus?? Tror nämligen att våra kan ha fått det..
En fråga till.. Är det farligt att fläcktyfusiga bananer?? Får man fläcktyfus själv då?! Hope not..

Bildfattigt..

Alltså, ni får ursäkta att det är lite bildfattigt just nu.. Men jag kan fasen inte ta några kort på skitungen.. Hur mysigt är det med bilder på en snok full av grönt snor liksom?! Jäkla (segt) avttenfall hennes näsa är.. Man torkar och torkar men det bara rinner och rinner.. Knepigt med tanke på att ungen inte lärt sig fräsa heller.. När lär dom sig det?!

Nä, helt enkelt.. Lite bildtorrt får det vara ett tag till tills busans näsa lugnat ner sig.. (Jag lovar, det är inget ni vill se på bild, uäck)..

Skruttan listar..

Skruttan hissar och dissar..

Hiss:

Mammas mun.. Alltså, finns det något grymmare än att gräva runt i mammas mun?! Kanske skulle bli tandläkare?!

Mammas piercingar.. Lätt att dom finns där enbart för min skull.. Så att jag har något att dra i..

Mammas hår.. Återigen, det är ju så fantastiskt kul att dra i saker..

Alla prylar på bord och i bokhyllor.. Folk är ju snälla som lägger grejor överallt för mig att slita ner alternativt stoppa in i munnen..


Diss:

Förkylningar.. Vem f*n kom på det egentligen?! Det har både mamma och jag nfrågat oss mååånga gånger..

Obalans.. Så jäkla irriterande när någon(?) gör så att jag tappar balansen och ramlar hela tiden..

Smöret-ner-effekten.. På tal om ramlingar.. När en macka ramlar ner på golvet hamnar smöret neråt.. När jag ramlar ner på golvet hamnar alltid huvudet neråt.. Varför?!

Mediciner.. God Damn vad det smakar illa!!


Sluthissat/dissat av skruttan..


Skruttisen tycker till..

Sova lite till?!

Oj, det här är ju rent galet!! Jag har verkligen gått och blivit tonåring/spädbarn på nytt.. Är det verkligen riktigt normalt att sova till strax efter 13?!
Men, kan ju hoppas på att förkylningen blir bortvilad av det här i alla fall.. Fast ska jag fortsätta med det här sovmönstret så får mannen allt stanna hemma från jobbet nästa vecka.. Men, det går ju inte, attans..

Ja just det, imorgon får vi ju en timme mindre också.. Jag föredrar när man flyttar klockan åt andra hållet.. Nu blir man liksom lite snuvad på den där timmens sömn (som jag tydligen är i stort behov av just nu)..
Hehe, tycker mest synd om mannen som måste gå upp så tidigt om morgnarna.. Är ju kanppt någon mening med att han går och nannar..

På tal om..

När vi ändå är inne på att jag alltid har rätt.. Hur kommer det sig att min man är let-blind?! För den som inte hört talas om let-blind så förklaras det snabbt med att man inte kan hitta saker..

Här om dagen till exempel:
-Älskling, kan du hämta tempen?? Ber jag lite snällt..
-Aja, vart ligger den då?? Frågar han lite trött..
-Där den brukar ligga, på medicinhyllan i skafferiet..
Ett ögonblicks...ja, vaddå egentligen, letande??
-Mäh, den ligger ju inte där.. Säger han lite irriterat..
-Jo, på nedersta hyllan tror jag den ligger..
Ytterligare ett ögonblick av...näspetande alternativt skrevkliande??
-Nej, den ligger inte där.. Han ganska mycket irriterat..
-Men då får väl jag gå och hämta den då.. Jag om möjligt ännu mer irriterat..
Öppnar skåpluckan, puttar en förpackning på nedersta hyllan lite åt sidan, tar fram tempen..

Hur kommer det sig att han inte kunde hitta den?! Och hur gick hans letande till?!

Liknande scenario igår:

-Jag har huvudvärk, ska nog ta en panodil.. Säger han med liten röst..
-Gör du det.. Säger jag med ena ögat på tv:n..
En stunds väntan medans mannen besöker samma medicinskafferi som tidigare nämnts..
-Jag kan inte hitta panodilen.. Säger han uppgivet..
-Men dom kan inte tänkas ligga här på bordet....där du la dom igår?! Frågar jag med andra ögat på tv:n..
-Jaha.. Säger han..

Konstigt det där.. Hur kan jag veta allting alltid?!

In your face..

En kul grej..
Igår när vi var och handlade ville mannen köpa korv och skinka..
Jag sa att hörredu, varför ska du hålla på och köpa sånt när vi har det i frysen?!
Då sa han NÄÄÄÄ, det har vi inte alls det..
Och jag sa JO, det har vi!!
Sen sa han, har inte vi det är det DU som går ner till affären och köper det!!

Vi har skinka och korv i frysen.. IN YOUR FACE MOTHAFUKKA!!

Framtidsplaner..

Jag har bestämt mig för att bli känd och/eller rik.. Ska bara klura ut hur det ska gå till först.. Borde ju skaffa mig någon talang kanske.. Hmm.. Några funderingar har jag ju:

- Bli konstnär.. Problemet här är ju dock att du oftast blir rikast efter din död, och jag vill ju cash nu..
- Bli musiker.. Ytterligare ett problem, jag kan ju bara spela några få låtar på gitarr och det låter ju lite halvtaskigt.. Dessutom kan jag inte sjunga..
- Bli författare.. Det här är nog det som är mest lovande just nu.. Fast tyvärr så verkar ju alla skriva böcker nu för tiden så vad skulle göra min bok speciell?!
- Bli skådis.. Jag gjorde ju faktiskt jäkligt bra ifrån mig i nians musikal.. Fast det var väl också toppen på min skådespelarkarriär..
- Bli lyxhustru.. Det känns ju som ett ganska smidigt sätt att bli rik på i alla fall.. Fast nu trivs ju jag rätt bra med min man som inte är så jätterik..
- Uppfinna något.. Och hur ska jag ha tid med det när jag snart kommer ha sjuttielva ungar att ta hand om.. Jag hinner ju knappt raka benen liksom..
- Bli kriminell.. Det här är ju också rätt lovande.. Känns som att det nog är lättast sätt att bli rik på.. Men vad ska mamma säga då?!

Nä, jag får nog klura ett tag till på hur jag ska bli känd/rik.. Någon som har ett förslag?!

Skrämmande..

Vet inte om jag nämnt det tidigare (har en känsla av att jag gjort det) men i alla fall.. Mina favoritbarnprogram när jag var liten var Skrotnisse och Ika i rutan.. Båda programen var en aningens läskiga.. Det här ligger kvar fortfarande, rysare är min grej liksom när det gäller film.. (Inte när jag är gravid, då funkar bara komedier, varför?!)..

Skruttans favoritprogram är inte något program, nej, skruttan bästa på tv är reklam.. Vad betyder det?! Jag som gillade läskiga barnprogram växte upp till att gilla rysare.. Skruttan som älskar reklam, kommer hon att bli en shopaholic eller?! Det känns som att jag skulle behöva få henne  att gilla något annat än reklam.. Det kan ju bli så jäkla dyrt annars..

En annan fundering, kan man månne helt hoppa över barnprogramsgillandet?! Det vore ju mycket smidigare om hon började gilla CSI och sån't där på en gång.. Så slipper jag sitta och glo på hjärndödande barnprogram.. Dagens barnprogram är ju så jädra tråkiga.. Och läskiga, fast på ett annat sätt än de var i min barndom..
Jag vill inte tvingas kolla på überläskiga telletubbiesar eller vidriga svampbob..
Nä, mer vuxen-tv till folket!!


Det var tider det..

Inspiration..

Jag funderar på att börja läsa nyheter.. Man kan tro att det beror på att jag vill hänga med i vad som händer i världen.. Ack så fel man tror då.. Jag vill läsa nyheter för att eventuellt kunna hitta något att skriva ett blogginlägg om..

Är inte det anledningen till allt man gör här i livet?! Klart jag skaffade barn för att ha något att blogga om.. Och inte hade jag blivit på smällen igen så snart om det inte vore för att det ger mig något att blogga om.. Överhuvutaget, vad har man familj och vänner till om inte för att få uppslag till ett blogginlägg?!..

Nä, jag har inte blivit helt hooked på bloggande!!

Men helt ärligt, jag måste hitta inspiration nånstans.. Har inte kollat de "vanliga" bloggarna på några dagar och jäklar vad man missar.. Drama och folk hinner ju byta både pojkvänner, utseende och namn på bara ett par dagar.. Så mycket spännande händer inte i mitt liv..
Missar man min blogg i några dagar så har man ju inte missat så mycket mer än några  blöjbyten.. Väldigt spännande..

Mitt och ditt..

Igår var vi och handlade.. Bör först påpekas att det finns 3 tillfällen då man inte ska handla:

1. Om du är hungrig
2. Om du är lite småsugen
3. Om du är gravid

Kan nämnas att jag och mannen var alla 3 igår.. Eller njae, mannen var inte så mycket gravid, möjligen lite skendräktig.. Hur som haver, jag började plocka ner lite nödvändiga grejer i vår korg, såsom cheese crunchers, läsk och marängsvissgrejor.. När vi kom till kassakön plockade mannen ner ett paket med kexchokladar och sa att dom där var minsann HANS.. Jaja, var så ego då om du nu måste, tänkte jag..

När vi var färdiga inne på affären tyckte jag att det nog behövde handlas något onyttigt också.. Knallade in på viedobutiken och började plocka lite (läs mycket) godis i en påse.. När vi kommer hem börjar mannen äta ur min godispåse.. URSÄKTA MIG!! Men var det inte han som sa att det var hans choklad inne på willys?! Men är inte det här min godispåse då?!

Rättvisa??

Guds gåva till alla bebisar..

Hur kommer det sig att ingen har berättat för mig om majskrokar tidigare?! Majskroken är ju verkligen guds gåva till bebisheten.. Sen majskroken kom in i vårat liv har allting förändrats.. Förändrats till något fantastiskt.. Som ett litet barn kan roa sig med denna luftiga lilla korv utan smak.. Tänk vad underhållande det är när en bebisslemmig krok klistrar sig fast på ett litet knubbigt bebisfinger.. Fantastimagiskt!!


Orkade inte leta fram kameran för att fota en krok men eftersom jag är så skicklig i paint så ritade jag en mycket naturtrogen majskrok..

Inga tårar..

Ojoj, nu kan ni tro att jag har blivit rejält psykologifierad.. Hjärnan är potatismos.. Nä, men det var allt en trevlig kvinna det där.. Vi ska allt ha en date till, mysigt.. Undrar om man ska ha med sig en bukett blommor nästa gång.. Eller, det kanske blir på 3:e daten..

Men jag märkte allt på henne att hon letade ord för att få mig att tåras.. Undrar om inte dom får betalt per tår?! Tror nästan det.. Men icke, hon ska inte tro att hon kan få mig till at böla.. Åtminstonde inte mina ögon.. Min näsa däremot, fasen vad den tårades.. Fast det kan ju ha berott på förkylningen..

Nu äggamacka med räkor och maaassor av majonäs (för jag är gravid så jag får svulla)..


Vem är den skyldige?!

Mystiskt.. Någon har flyttat ut våran garderob på vardagsrumsgolvet.. Det kan ju absolut inte vara jag som har gjort det efter att vi tvättade sist.. Nä, inte är det väl jag son inte har orkat vika ihop tvätten än.. Aldrig, finns inte en chans.. Måste hitta någon annan att skylla på.. Och jag tror jag vet vem jag ska banna för det här..

Skrutt, varför har du lagt all ren tvätt på golvet??
Jag menar, det är ju hon som lägger alla skivor och böcker på golvet.. Då måste det ju nästan ha vart hon som lagt alla kläder där också.. Mm, så är det nog..

Nu ska jag allt gå och nanna så jag orkar upp imorgon bitti.. Huvvaligen..

Morduppklararproffs..

Måndag-onsdag är det CSI-triologi.. Gissa vem som kommer sitta klistrad framför tv:n då.. Så mycket som jag kollar på kriminalserier (typ CSI, Crminal Minds osv) så är jag snart ett proffs på att lösa mystiska mordfall.. Så, om polisen känner att de har lite problem med något ouppklarat mordfall så är det bara att slå mig en pling (alternativt skriva en kommentar här på bloggen).. Jag kommer med en gång och hjälper till.. När jag kikar på bevisen kommer inte mördarna gå fria länge till..

Att vara eller inte vara en sjukling..

Nämen, vad hände nu då?! Har fruntimmret redan börjat läcka mjölk?? Så tänkte jag häromdan.. Men nej, jag hade inte börjat läcka mjölk redan.. Jag hade bara försökt ge skrutt alvedon med medicinspruta.. Men så fort hon fick en skvätt medicin i munnen så skvättade hon ut den igen.. På mamma.. Tack för det..


Vadan detta?!
Men jag förstår henne.. Jäklar vad äckligt det är med medicin.. Urk på burk (eller på flaska).. Fast faktiskt tyckte den här mamman att skruttan behövde lite medicin i magen.. Hon såg nämligen en aning hängig ut.. Ja döm själva huruvida hon behövde alvedon..

Lite mosig kanske?!


Vaddå, påstår du att jag skulle vara sjuk?! Dumheter..

Intet ont anande..

Förresten, vad var det för dumfan som kom på att man skulle göra grytlock helt i metall?? Vad händer då med den stackars mamman som ska gå och titta om potatisarna kokar?! Jo, hon skållar ju typ av sig fingrarna.. Det gör ju jätteont och nu är jag så skadad att jag helt klart inte kommer kunna kolla till maten något mer ikväll utan det får allt mannen göra.. (Däremot är jag inte så skadad i fingrarna att jag inte klarar av att kanppra lite på datatangenterna)..

Riskfyllt..

Jag kom på ännu en nervig grej med morgondagens psykologträff.. Eftersom hon ringde när jag låg och sov (precis som alla andra som ringde med tanke på att jag sov till långt in på eftermiddagen) så var jag lite småtrött när vi pratade.. Men jag minns att hon sa något om att jag skulle gå rakt fram tills väggen och sen skulle jag gå så långt man kunde åt höger, eller så var det vänster.. Här kommer mitt problem och min nervositet.. Jag kommer alltså springa omrking fram och tillbaka i korridoren och sjukhuspersonalen kommer fråga vad i helskotta jag pysslar med.. Då kommer jag säga att ajg ska träffa psykologen och då kommer dom säga, men lilla vän nu är du nog ute och snurrar.. Och sen kommer sjukhuspersonalsvakterna i vita dräkter ta mig under armarna och släpa upp mig till psykavdelningen och spänna fast mig i en bältsäng och säga att den här tjejen sprang runt nere på familjecentralen och pratade om en psykolog.. Sen kommer jag få ligga där i bältessängen ända tills jag blir gammal och gråhårig..

Fan, om jag bara kunde komma ihåg om det var åt höger eller vänster jag skulle gå..


Jag är hippast i stan..

La märke till en kul sak när vi gick förbi Lindex idag.. Nya heta grejen är tydligen aladdinbralls som ska dras upp över tuttarna.. Eller en så kallad jumpsuit.. Men hallå!! När jag var i Sydasien och reste runt köpte jag typ miljarders med aladdinbrallor.. Betyder det att jag var sjukt hipp och långt före min tid?! Och en annan sak, betyder det att jag kan dra på mig ett par av mina aladdinbrallor och gå ut på stan och alla kommer säga oh, ah för att jag är så cool?!
Deesutom, skojja att jag har fyndat eller som köpte dom i Indien och Nepal för en spottstyver när man här i Svearike nu får paya säkert flera hundralappar.. Vem drog högvinsten där egentligen?! Hell yeah!!


Grädden på moset..

Jag vet inte hur det är med er.. Men jag tycker att det är lika bra att ta allt skit på en gång.. Tycker liksom inte riktigt att det räcker med hostan from hell, snuva, öronlock och värk.. Nej, varför inte lika gärna ta lite visdomstandvärk när vi ändå håller på.. Suck och stön..

Imorgon ska jag minsann gå och träffa psykologen, lite nervöst är det.. Men ska bli ganska skönt med.. Hoppas bara inte hon skrynklar sönder min hjärna totalt..

Vem var det?!

Jag tror att det var en sjukt dum idé att slagga på soffan halva dan igår.. Tror nämligen att någon gick och pillade in bomull i båda mina öron.. Jättelångt in så att jag inte kan ta ut det.. Det finns ju två personer som kan vara skyldiga, mannen eller dottern.. Dock tror jag att det bara är dottern som har såpass små fingrar att hon kan peta in bomull i mina öron.. Dumma unge..

Eller så kanske det beror på förkylningen..

Men jag hade ju precis blivit av med ena locket så kommer det tillbaka igen.. Så jobbigt..

Tonåring alternativt spädbarn..

Inte okej.. Har jag blivit tonåring på nytt eller vad är det frågan om?! Tvingade mig upp ur sängen nu.. 16.00!! Hade utan problem kunnat fortsätta sova till imorgon.. Tur att mannen är hemma så han kan ta hand om skruttan.. Jag är ju själv en mycket död kvinna.. Jisses Amalia..

Fast ärligt, jag var ju faktiskt vaken en gång vid 10 och gav skruttan mat, en gång vid 12 och pratade med mamma och en gång vid typ 13 pch pratade med psyktanten.. Men i övrigt har jag nannat kudden rätt rejält.. Hoppas bara att det här inte resulterar i att min kropp säger wohoho nu är jag superpigg någång framåt kvällen/natten..

Ovärt..

Jag blir så trött ibland.. Varför ens diskutera saker som jag ändå kommer få rätt i?!

-Jag vill ha mat nu, börjar bli lite hungrig.. Säger en hungrande jag..
-Men det är nog din tur att laga soppan idag, jag gjorde ju den igår.. Säger mannen med det braiga minnet..
-Fast nä, jag var nog inte så hungrig idag.. Säger en fortfarande lite hungrig jag..
-Nähä, men det är jag så jag ska nog laga lite kyckling till mig.. Säger mannen som helt plötsligt fick energi..
-Men du, då kan ju du passa på att laga mat till mig med, för jag vart visst lite hungrig igen.. Säger jag glatt..
-Glöm det.. Säger mannen beskt..
-Hörredu, tror du på allvar att jag tänker bära runt på ditt barn och inte få ett skit för det?! Fan heller, något får du faktiskt ta och göra.. Säger en tjurig jag..
-Mäh, lägg av.. Säger mannen..
-Men ärligt.. det är inte så jäkla bla bla bla.. Och dessutom morr morr mor.. Säger jag..
-Äsch, jag kan laga mat.. Säger mannen..

Nu är vi kompisar igen.. Men jag förstår inte anledningen till att jag skulle vara tvungen att bli arg från första början.. Hade han bara sagt javisst direkt och gått ut i köket så hade ju jag sluppit skälla.. Men det gör väl inte så mycket.. Ska jag snart få en bebbe till behöver jag nog öva lite på mitt skällande..

Bara bajsa lite..

Snälla gode gud i himmelen kan du inte låta mig få bajsa.. Jag vet att jag får skylla mig själv som gått och blivit gravid nu igen, men kan du inte ha ett finger med i spelet och sätta lita fart på min mage?!
Det är så illa nu att mina tuttar har börjat växa och jag tror att det beror på att min mage är så full med bajs att det inte får plats där längre utan måste trycka sig ut i tuttarna också.. Det kan ju i alla fall inte bero på att de ställer om sig till mjölkmaskiner igen.. Nä, min mage gör ont nu.. Hjälp mig!! Kan jag inte få bajsa i alla fall lite.. Eller nej, snälla låt mig bajsa mycket..

Enarmad bandit..

Kollar på Grey's Anatomy.. Ser snubben som råkat få armen kapad.. Tänker att han har ett ganska klart karriärval framför sig om armen inte går att sätta fast igen.. Han måste ju bli bandit.. Det skulle i alla fall jag bli om jag blev av med en arm.. Men för guds skull, peppar peppar ta i trä låt mig INTE bli av med en arm.. Jag trivs rätt bra med båda mina armar även om de är lite fladdriga på vissa ställen..


Morgonbestyr from hell..

Idag hade vi det lite stressigt.. På morgonen alltså.. Nu har det vart väldans ostressigt, säger hon efter att ha sovit på soffan länge.. Men morgonen alltså.. Eftersom jag var vaken superdupertidigt så var jag väldigt osugen på att gå upp när klockan väl ringde.. Lika med snooz.. Några gånger.. Lika med fan också, får nog skita i duschen.. Skruttan ville icke vakna men skulle ändå hinna med att äta och klä sig.. Även mamman och pappan skulle hinna med att klä sig och fixa sig iordning.. Klockan blir 15minuter innan bussen går.. Manmman känner ett mystiskt sug i magen.. Mamman borstar tänderna fort fort.. Manmmans mage säger mmmaauhmm.. Mamman förstör sin tandborstning genom att kräkas.. Mamman tänker att: helvetes, helvete, bussen går snart jag kommer inte hinna borsta tänderna igen.. Sen springer familjen fort fort till bussen..

Imorse när jag kom till sjukan kände jag mig lite ofräsch.. Oduschad och med kräkrester mellan tänderna.. Hoppas ingen märkte nåt..


Kill i hela mig..

Gaah!! Jag får panik.. Slänger av mig klädesplagg efter klädesplagg.. Har sånt himla kill över hela kroppen.. Jag hatar att ha det.. Åh, byxorna sitter åt och killas på magen.. Strumporna sitter åt och killas på tåssingarna.. Koftan sitter åt och killas på armarna.. Nu sitter linnet åt och killes på magen istället för byxorna.. Men jag känner inte att jag kan ta av mig mer kläder såhär dags på dygnet..

Hela min kropp är invaderad av myror.. Det killas faktiskt inuti min kropp också.. I skelettet liksom.. Jag får ofta så, då får jag massor av panik.. Så sparkar jag vilt omrking mig, fast inte med flit.. Och råkar mannen sitta ivägen riskerar han att få en spark.. Men han få ju lite skylla sig själv..

Faktiskt så bad jag honom nyss att lägga sig på golvet med datorn istället.. För han får faktiskt inte riktigt plats här med mig i soffan.. För jag har så mycket kill i kroppen och då MÅSTE jag kunna röra mig fritt.. Men han vägrade.. Otacksamma jävel.. Han ska inte tro att jag tänker gå runt och bära på hans barn utan att få något tillbaka..

Traumatiskt..

Vet ni.. Jag började nästan gråta när jag skulle äta soppa igår.. Tror att mina gravidhormoner spelade mig ett spratt.. Men alltså det är ju såhär va att jag har blivit upp över öronen förälskad i pulversoppa.. Speciellt hummer & räksoppa.. Och manne gjorde iordning denna soppa igårkväll..
Men!!
Han hade i en massa nudlar för att det skulle bli lite matigare.. Hädelse säger jag!! Hur kunde han förstöra min perfekta soppa med nudlar?! Kanske hade jag inte reagerat riktigt såhär starkt om jag inte vore preggomonster.. Men igår alltså, jag fick verkligen knipa jättehårt med ögonen för att det inte skulle komma tårar..
Idag vill jag ha soppa igen.. Men, den här gången har jag sagt till mannen att det verkligen inte får ligga nudlar i soppan..


Soppa + nudlar = totalt jävla INTE sant..

Trött dator och vild bebis..

Satt imorse och skrev ett inlägg om att datorn nog tycker det är för tidigt at vara vaken när internet inte svarar.. Jag skulle nog inte heller svara på tilltal vid 5-tiden på morgonen.. Men det blidde inte så mycket med inlägget för sen blev datorn skitarg på mig för att jag fortsatte störa den när den försökte få sin skönhetssömn.. Den la av helt enkelt.. Tack och godnatt sa den så vart allt svart..

Nu är vi hemkomna efter att ha kikat in hos liten i magen.. En riktig vilding var det som voltade hela tiden.. Detta resulterade i att de inte kunde kolla allt de skulle så vi blir så illa tvugna (jippi) att gå dit nästa vecka igen och kika in.. Däremot är dom ju ena riktiga töntar här i landstinget och vägrar berätta om bebben har en in eller en ut-stjärt.. Jag är ju nyfiken i en strut..

Hjulet snurrar men hamstern är död..

Och vad gör jag uppe såhärdags kanske man kan undra.. Jag undrar i alla fall det.. Jag tror det kan ha att göra med att jag hostar ut mitt tå-skelett (alla lungor och sånt man brukar hosta ur sig är ju liksom urhostade för länge sen).. Sen kan det också ha att göra med att lillskrutt hostar sina lår-skelett ur sig (nä, hon har inte haft hosta riktigt lika länge som mig, så hon har inte kommit ner till tårna än)..

Tog en slurk hostismedicin igen och hoppas att det gär lite nytta.. Hade ju gärna sovit ett par timmar till för att slippa ligga och slagga på undersökningsbordet på UL:et.. Fast, de kanske är vana.. Gravida kvinnor är väl inte de piggaste kvinnorna i knivlådan.. Okej uttrycket kanske inte går riktigt så, men ni hajjar förhoppningsvis vad jag menar ändå..

På tal om det så är mitt bästa sånt uttryck: hjulet snurrar men hamstern är död..

Nä, kanske borde ta min hosta med mig och krypa till kojs igen.. Men det är ju så segt att ligga där i sängen när man bara hostar..

Natti natti..

Nä, nu ska den här morfinklunkande mamman gå och knyta sig.. Måste ju orka upp imorgon bitti och fara iväg till sjukan.. Ultraljud, wohoo!!

En knepig sak när det gäller ultraljudet.. Det står att man ska ha full kissblåsa när man kommer.. Då tänker jag att i och med att jag har en morgontid så vill de nog inte att jag kissar på morgonen alls.. Men det går ju inte, det fattar ju alla som någon gång har vart gravida.. Men jag tänker såhära att min kissblåsa blir ju typ full på 10minuter så jag borde kunna kissa på morgonen innan vi åker och ändå lyckas komma dit med en full kissblåsa..

Det är min plan.. Om inte annat får jag väl knalla in och hälla i mig ett par liter vatten innan jag ska in och göra UL:et..

Pulversoppa..

Sablarns vad trött jag är.. Skulle inte ha några som helst problem att slagga hela dagen.. Konstigt, jag har aldrig reagerat så här mycket på hostmedicinen förut.. Den har heller aldrig hjälpt förut.. Men nu, halleluja..

Jag vill ha soppa idag.. Jag åt soppa igår.. Och jag åt soppa väldigt många andra dagar.. Jag har blivit helt såld på soppa.. Påssoppa.. Det är fantastiskt.. Sen kan man ju spetsa soppan med lite extra "fyllning".. Det är ju inte så att tillverkarna har vart jättegenerösa direkt.. Räksoppan spom innehåller två mikroskopiska räkpartiklar.. Tur att mannen och jag är två då så att vi får varsin räkpartikel.. Men ännu mer tur att vi har en påse räkor i frysen så man kan ha i lite extra..

Soppa.. Nä, jag vill ha det nu!! Laga iordning pulversoppan åt mig någon för jag orkar då rakt inte göra det själv..

UL och morfintrött..

Åh, imorgon ska sjuklingarna försöka agera frisklingar.. För imorgon är det ultraljud och jag tänker banne mig å på det.. Måste ju få se om det verkligen är en bebis därinne eller om jag bara gått och blivit lönnfet.. Man vet ju aldrig.. Har i och för sig lite svårt att tro att det bara är en ölmage som dykt upp med tanke på att jag inte druckit så mycket öl på sistonde (eller någonsin, det är ju skitäckligt)..

Har legat och halvslumrat i soffan hela dagen nu.. Man blir liiite trött av morfinmedicin.. Och så blir man mycket torr i munnen.. Men så underbart skönt att medicinen faktiskt hjälper lite mot hostan.. Inatt fick jag faktiskt SOVA!! Och inte bara det, jag kunde ligga i min säng och sova.. Kors i taket..

En sak leder till en annan..

Oanade konsekvenser, sånt gillar jag inte.. Några saker har precis hänt som resulterat i några fruktansvärda saker.. Tänk hur saker kan bli.. Såhär ligger det till:

Mannen satt och åt ost- och skinkmackor.. Jag säger att han måste göra två ostmackor till mig..

Mannen ger mig ett barn som har bajsat och säger att om jag tar hand om henne så ska han fixa mat åt henne..

Jag säger att sen ska jag däcka i soffan.. Kommer på mackorna.. Tänker att jag kan göra mackorna själv..

Jag ser att det bara är kantbitarna kvar och vill inte längre ha några ostmackor..

Mannen säger att jag kan äta ostbågar istället..

Jag tänker YES!!

Det här var första delen i allt det hemska som hänt.. Eller alltså, det här hade ju inte vart så hemskt i sig om det inte vore för allt annat som hände parallelt med det här.. Vilket jag skall redogöra för nu:

Jag byter blöja på skrutt och känner att hon är kall..

Jag tar filten ifrån soffan och lägger på skrutt..

Jag känner att jag är kall och drar på mig ett par brallor..

Jag känner att jag fortfarande fryser lite och ber mannen om en filt..

Mannen ger mig en filt som jag lägger över mig..

Jaha, och?! Kanske man nu tänker.. Men vad som inte nämnts här är att denna filt som ligger över mig är (var) vit.. Och som sagt var så hände dessa saker samtidigt.. Alltså, jag ligger under en vit filt och beklagar mig över att det bara fanns kantbitar av mackorna kvar.. Jag ligger under en VIT filt när mannen säger: är ostbågar istället.. Jag ligger under en VIT filt och äter OSTbågar..

Den fruktansvärda följden av dessa ganska oskyldiga händelser är alltså att vår vita filt har blivit alldeles ostbågsgulprickig.. Skruttan var ju i alla fall smart och drack ganska vit välling under den andra vita filten.. Kanske kan jag byta ut filtarna och säga att det är skrutt som har gjort gula prickar på den vita filten..

Fly förbannad..

Jag har nu antagit formen av ett stort frågetecken.. Blir helt dum i huvudet på de här pappagrejorna.. Fick ett inkassokrav betalas det inte nu meddetsamma så blir det utmätning.. Ringer till Finland och får inget vettigt svar från inkassoföretaget.. Dom ber mig ringa till trafikförsäkringsbolaget som har räkningen.. Får där svaret att räkningen är annulerad.. Får också veta att det är JAG som står på försäkringen som betalningsskyldig..

Men vänta nu!! När skaffade jag en bil med en trafikförsäkring?! ALDRIG!! Det är ju pappas bil fortfarande, den står på honom och således borde väl alla försäkringar som stått på honom också fortfarande stå på honom.. När blev de helt plötsligt mina, och hur?!

Brukar man inte eventuellt berätta för personen i fråga att denne har gått och blivit bilägare?! Nej, tydligen inte.. Det är sånt man får lista ut själv.. Och vidare, mig veterligen så kan man ICKE ärva skulder.. Men tydligen har de ju skickat på mig en sån i alla fall..

Blir sen vidarekopplad ännu en gång för att få reda på hur i helvete det kommer sig att det är jag som är betalare på en försäring JAG inte har.. Men hejsan hoppsan, tjejen i telefon kan inte ett ord svenska.. Det här går bra.. Får efter många om och men lämna mitt telefonnummer, om hon nu till slut lyckades få det rätt vill säga så att hennes kollega kan ringa upp mig..

Men fortfarande undrar hur i helvete kan man bara skriva över saker på en person utan at den här personen ens vet om det?! Hur kan man skriva över skulder med utmätningskrav om de inte betalas med en gång?! Borde de inte nånstans åtminstonde behövt en underskrift från personen de skickar över skulderna på?! Och nej, jag tänker fanimej inte ta över pappas skulder.. Det är inte jag som har slarvat med ekonomin när jag levde, den är han.. Och bara han!!

Jag är så svavelosande förbannad just nu.. Och när de nu ringer upp (om de nu ringer upp med tanke p´å svårigheterna att ge dom telefonnumret) så blir det ord och inga visor.. Kan man avrätta någon över telefon finns det en stor risk att de här människorna inte kommer hem från jobbet idag..

Det gungar, det gungar..

Började fundera lite nu såhär på kvällskvisten.. Är det okej att börja vagga redan nu i gravven?! Märkte när jag tog min ofrivilliga promenix till skrutt-doktorn idag att jag redan vaggar.. Men hur ska detta utvecklas framöver i graviditeten?!

Preggovaggandet är ju ett ganska kännt fenomen bland påsatta kvinnor.. Allteftersom magen blir större så blir gången...ostabilare?! Man trippar inte fram särskilt nätt direkt.. Nä, det är snarae ett gungande för att lyckas flytta kroppen framåt..

Men som sagt, om jag redan nu vaggar hur sjutton ska jag framföra min nätta kroppshydda i typ v.70?! Kanske blir till att lägga mig ner och rulla.. Fast jag lär ju behöva en personlig assistent med mig som kan knuffa lite lätt på mig så att jag får upp farten i rullningarna..

Äsch, det är ett senare problem..


Är det en fågel?? Är det en rik snubbe i frack?? Nej då, det är bara partyblöjan som är på smällen..

Kroppsutsöndringar i offantliga mängder..

Jag förstår inte.. Hur kan en näsa innehålla så mycket snor?! Och som följdfråga, exakt hur jävla mycket snor kan den lilla näsan innehålla?! Gissar att det inte bara är näsan som innehåller snor.. Säkerligen hela hjärnan också.. Och jag tror att vi har hår på huvudet enbart för att kunna ha extra snordepåer.. Men nu borde det snart vara slut..

Och en annan sak jag funderar på.. Hur mycke kiss kan en kropp producera?! Jag har sprungit och kissat VARJE reklampaus i ett par (nästan 3) timmar.. Inte bara i reklampauserna utan även mellan programen.. Det är bara kiss-kiss-kiss.. Känner mig som en hund (pojkvarianten) som springer runt och skvätter mest hela tiden.. Varje lyktstolpe ska få sig en dusch.. Likaså varje träd, buske och grästuva..


Såhär ser det ut när jag sitter vid datorn.. Hej nässpray och hej papper..

Däppt i däsan köber Bajskrokar..

Tänkte på det när jag la upp förra bilden.. Det märks när det är pappa som har plockat fram och satt på skruttan pyamas.. Då blir det röda brallor till en rosa tröja.. Dessutom hamnar tröjan bak-och-fram.. Så gör i alla fall inte duktiga mamman när hon fixar pyamas.. Nä, hon är duktig och färgkoordinerar, matchat ska det vara..
Just nu hade nog vart bättre om donnan inte hade haft några kläder på sig.. Köpte hem majskrokar till henne och dom kladdar.. Mycket..

Förresten, försök säga Majskrokar när du är täppt i näsan.. Haha, gick runt inne på Willys och frågade mannen om han kunde se några Bajskrokar.. Det kunde han inte.. Men varianten med ett M framför, dom hittade vi..

Röda (i verkligheten illröda) brallor med en rosa bak-och-fram-vänd tröja.. Fint..

Hostmedicin och ståndaktiga barn..

Sådär ja.. Då har man vart en sväng till på apoteket.. Denna gång blev det lite Cocilana till mamman.. Hoppas bara att det ska gå bra eftersom det kan vara lite kinkigt med gallan när man tar det.. Men mest av allt hoppas jag att det ska göra nån nytta..

På tal om mammor och hostmedicin och gallor.. Mor min undrade ju om jag inte hade huttat upp någon bild på fjantan när hon står upp.. Och jag kan inte minnas att jag har gjort det så en sån kommer nu.. Hon har ju blivit så stor tjejen så nu ska det stås upp mest hela tiden..

Kanske kan det se ut som att hon står på knä men det beror på att hon har pyamasbrallorna nere vid knävecken typ.. Hon står faktiskt på sina små tjockisfötter..

Ja jag vill ha medicin, medicin, medicin med detsamma..

Sådär ja.. Skruttan är doktrad.. Hon fick en liten undersökning och sen andas in "ventolin" (eller hur det nu kan tänkas stavas).. En liten öroninflamation hade det också utvecklats till.. Så nu är det pencillin och andningsmeducin som gäller.. Sen fick hon två salvor till sina exem också.. Hoppas de ska bli fina nu..

För min del går det sämre med doktrandet.. Ringde imorse men dom hade ingen tid men skulle fixa ett recept på någon lite starkare hostmedicin (så stark man nu får ta när man äår preggo).. Men dom har fortfarande inte hört av sig och snart går väl dom hem till familjen och käkar måndagsgotter.. Och här får jag sitta med min hosta.. Har funderingar på att min förkylning också blivit en öroninflammis och att det är därför jag inte hör något.. Men får väl se, får nog ringa imorgon och jaga på dom lite.. För man pallar faktiskt bara så länge utan att sova..


Idag behövde jag i alla fall inte dra på mig gummipjucksen.. Har torkat upp riktigt rejält ute nu..

Doktorn..

Hej och hå.. Ännu en natt med ungefär nada sömn.. Både skrutt och jag har hostat oss igenom natten.. Nu har i alla fall lilltjejen fått tid till doktorn idag men till mig fanns det ingen.. Men ska få någon hostmedicin utskriven.. Kan väl bara hoppas att det ska hjälpa.. Börjar få smått panik på det här nu.. Snälla någon ge mig sömn!!

En läskig sak är när man har lock för båda öronen och typ inte hör något alls.. Allra mest läskigt blir det på natten när det dessutom är mörkt så man inte ser något alls.. Då känner man sig sjukt handikappad.. Påminn mig om att jag aldrig ska bli blind eller döv..

Jaja, nu fixa sig iordning till besöket på barnmottagningen..


Kan ju säga att skrutt inte ser så här fräsch ut nu.. Snoret hänger ner till magen, ögonen är insjunkna och röda, håret står åt alla håll osv..

Worlds strongest mother-to-be 2010..

Jag känner mig som värsta überhurtbulliga fitnessbruden.. Har sån galen träningsvärk i magen/bröstet.. Känns som att jag har tränat järnet i åtminstonde 4-5dygn.. Fast, jag kan inte minnas att jag har tränat ens lite stålet.. Nä, saken är nog den att jag har hostat järnet i 4-5dygn eller nåt sånt.. Hmm, nä det är nog lite längre än så.. Men i alla fall.. Ont-ont-ont gör det.. Men jäklar vilka magrutor jag kommer ha när jag är frisk igen.. Eller nä, det kommer jag ju inte.. Jag kommer ju bara ha min bebiskalaskula.. Attans..

Ballar av stål..

HAHAHAHAHAHA!! Ibland är ballar av stål verklige helt genialiskt!! Sitter och kollar och håller på att garva arslet av mig när "en jobbig jävel" gör GeKå's parkeringsplatser till handikapprutor.. Helt underbart!! Är också lite kär i "strippan".. En favorit från förra säsongen(?) var när "en jobbig jävel" täckte hela riksdagsbron(?) med hundbajs.. Fantastiskt.. Ibland är programet verkligen bara blä och tråkigt men det har sina ljusa stunder.. Och som just nu: klockrent!!


En jobbig jävel..

Symptomera mera..

Sitter just nu och funderar på om man kan ta några klunkar alcogel för att ta kål på bakterierna?! Kanske skulle kunna funka, men gissar att det inte gör det.. Kanske inte är så hälsosamt.. Knepigt.. Ska nog vänta någon dag till innan jag provar.. Försöka härda ut.. Men fan, är så less nu..

Dagens symptom/sjukdomsbesvär:

- Hosta
- Snorig/täppt näsa
- Lock för båda öronen (totalt döv)
- Lock för magen
- Sömnbrist
- Slem/betong i hela halsen
- Kli på ena knät (vet dock inte om det har med förkylningen att göra, symptomet kom ganska nyss)

Sjuklingarna här om dagen..

Kokad mamma..

Det var värt ett försök, vet dock inte om det lyckades.. Har nu försökt koka bort mina basilusker i duschen.. Slutade väl höja värmen lagom när det började lukta stekt bacon och schampoo-flaskorna började smälta.. Hade önskat att det var slemmet i halsen och näsan som hade smält dock.. Men tyvärr..

Något positivt med det hela var att ju att jag fick bort den vidriga sjukling-lukten.. Konstigt det där när man är sjuk, det tar liksom 5minuter sen luktar man gammal gubbe.. I normala fall tar det ju åtminstonde ett par timmar.. Aja, skitesamma.. Nu tror jag allt att det blir ännu en mugg the..

Lillfnatt försöker dricka ur mugg..
Jo, angående bilden.. Det är ju såhära att damen börjar bli stor och då borde man dricka ur egen mugg.. Det finns vissa problem med det här..
1. Det finns en liten ventilgrej som gör så att muggen inte ska läcka om man håller den upp och ner.. Men skruttan har inte frstått att man måste suuuga för att det då ska komma ut något utan biter istället..
2. Man måste hålla muggen i en vinkel så att vatnnet faktiskt kan rinna ner i pipen vilket inte damen heller har föstått då hon oftast ligger ner de gånger hon dricker..
3. När en snäll mamma tar bort ventilen för att det ska komma vatten utan att skruttan behöver suga så förstår inte fröken att man måste svälja vattnet.. Detta ledert till en dyngsur bebis och lite host..

Sömnstörningar..

Just nu tror jag att allas sömn är lite halvrubbad på något vis här hemma.. Jag håller mig vaken av allt hostande, skruttan vaknar och är ledsen av sitt rossel och stackars mannen måste lyssna på oss sjuklingar.. Men det är inte bara sömnen som är rubbad, det är även sängarna och sovstilarna..

Själv har jag ju suttit och sovit de senaste nätterna.. Inte skönt alls för rygg och nacke men åtminstonde lite mindre hostigt..

Min nätta lilla kuddhög i sängen..
När det gäller skrutt så är väl hennes sovstil alltid något vrickad.. (Minns till exempel bilden jag la upp där benen hängde utanför sängen).. Igår möttes jag av en ny variant av skruttans sovstilar..


Jag vet inte, det kanske är fler som använder täcket som kudde och kudden som täcke?!

Uschanemig.. Inatt var skrutt inte alls rolig.. Så ledsen och fick ligga hos oss en stund.. Men hon är ju så jäkla otrevlig att dela säng med (har vart ända sen hon var liten).. Hon snurrar och snurrar och tränger ut sin kära mor så hon bara får en liten kant att ligga på.. Till slut lyckades hon i alla fall somna om i sin egen säng och sov väl hyffsat gott resten av natten.. Men det verkligen inte lätt när man är liten och sjuk..

Och hör sen..

Ännu en natt utan sömn.. Lyckades sova en stund på förmiddagen, hurra för det.. Nä, nu bestämmer jag att jag är frisk imorgon.. Och skruttan får allt också vara frisk imorgon.. Punkt slut..

Jobbig dag..

Dagen har mest bestått utav att ta hand om en kadskadkräkande bebis (hon har fått mor sins hosta).. Sen har det också tagits lite hand om mamman också, men inte riktigt lika mycket.. Nu gnälls det här bredvid mig.. Men febern är i alla fall borta..

Smittad..

Nu har stackars lillskruttan verkligen fått min förkylning.. Oj vad hon rosslar och har sig.. Och varm är hon också.. Hoppas hon blir piggelin fort, gillar inte när hon är sjuk.. Det är ju läskigt.. Och ja, jag är en nojjig förstagångsmamma..

Varning för känsliga läsare..

Jag tror att jag har sagt det för och jag säger det igen (eller snarare som min gamle vän Jocke Thåström brukar säga): fan, fan, fan!!
Den här hostan alltså, den tar livet av mig.. På riktigt.. Shit pommes..

Har återigen hostat så jag kräkts.. Det började rätt "soft" (för att vara en kräkincident) med att jag kräktes glassen jag nyss åt.. Smakade fortfarande som det gjorde på nervägen och var ganska lent.. Nice.. Sen kom pizzan (vilket jag fasade för) alltså kycklingpizzan från tidigare, inte "pizzan".. Det smakade värre och var klumpigare.. Och så var det en massa pizzakrydda i som fastnade mellan tänderna på uppvägen.. BLÄ!!

Men jag antar att alla normala personer kräks när de hostar.. Annars är man ju konstig, hallå liksom..

En annan sak som är jobbig med att ha kräkhosta medans man är gravid är att man inte riktigt kan koncentrera sig till fullo på just hostandet och kräkandet.. Nej man måste nämligen tänka på kniiipet, annars tror man banne mig att man ska pinka ner sig av kräk/host-krafterna.. Och det vill man ju inte.. Nä, så fokus på kniiipet!! Sen får hostandet och kräkandet sköta sig självt..

Sch, vår lilla hemlis..

Hörrni, skvallra inte för skrutt men jag har snott hennes super-rump-salva till min näsa.. I och med att den läker en röd rumpa på typ två millisekunder så tänkte jag att den kanske läker en röd näsa på ingen tid också.. Jag hoppas.. Vet dock inte om salvan klarar av att återbilda hus, men hoppas..

Ps, inget gallanfall än.. Kom igen, håll i sig.. Tänk vad coolt om jag kan äta pizza i typ några månader till.. Tills nya bebben kommer ut och gallan blir värre än vad den var innan vill säga.. Ds..

Fy skäms..

Häromdagen klagade jag på min familj för att de satt och kollade på pensionärsprogramet "Antikrundan".. Men, tror ni inte att jag nu sitter här och kollar på ett annat pensionärsprogram - "Så ska det låta".. Skämmes på mig.. Eller kanske snarare skämmes på tv-tablån när det bara visas skitprogram..

Utmana ödet..

Oj oj, så läskigt.. Jag har ju problem med gallan efter jag fick barn.. Men under graviditeten har den lugnat ner sig lite.. Tänkte testa nu exakt HUR mycket den har lugnat sig.. Så, ikväll har vi käkat köpe-pizza.. Iih, nervigt.. Jag hoppas att det ska funka utan anfall.. Men om inte annat så får jag ju veta att den inte är så glad.. Det återstår att se.. Har i alla fall moffat i mig en halv pizza (bad åtminstonde om mindre ost så den kanske skulle bli lite snällare) och nu väntar jag bara.. Antingen på att tiden bara ska gå och inget händer eller också att jag snart ska få väääldigt ont.. Spännande det här..

V.18..

Ja just det ja, det var ju ny gravvecka så man kanske skulle hutta upp en ny magbild.. Nu en mage i v.18 (eller 17+ som alla som kan nåt säger).. Tagen idag iklädd fångtröja..


Det går nog framåt i alla fall.. :)

Stackars skruttan..

Det märks att skruttan inte är riktigt frisk när hon somnar utan att ha ätit lunch.. Lillsnörpan, lite synd är det nog allt om henne..

Till det här skulle jag egentligen ha haft en bild när jag nu äntligen har orkat plocka upp kameran ur skötväskan.. Men så råkade jag glömma kameran inne vid sängen och nu orkar jag inte hämta den därifrån istället.. Så bilden får vänta, tycker egentligen att det är väldigt tråkigt med inlägg utan bilder men är man slö så är man..

F**k, f**k, f**k..

Shit, shit, SHIT!! Är inne på sista paketet näsdukar (av 15).. Hur i he**ete ska det här gå?! Ska jag bli tvungen att snyta mig med det förbaskade sandpappers-toapappret?? NEEEEEEJ!! Jag klarar inte av det.. Trots de mjuka näsdukarna med balsam(?) så har jag ju inget, nada, noll hud kvar i näsregionen.. Snart kommer jag börja gravhormon/förkylnings-böla..

Självömkan..

Skickade just iväg ett självömkande-sms till en kamrat men kände att det inte riktigt räckte.. Behöver ömka mig lite här också..

Min lilla familj har gått och fått min förkylning nu allihopa.. Genast är det sååå synd om dom.. Skruttan säger (nä, hon har inte börjat prata än, men om hobn kunde prata skulle hon säga) mamma, mys med mig för det är syndast om mig i heeela världen och jag är så sjuk.. Mannen hostar och säger att jag är dum som smittas..

Men hallå!! Det var ju mig det skulle vara synd om.. Jag vill ju bli omhändertagen ju.. Va fan, kan det inte få vara synd om mig åtminstonde under en sjukdom?! Nä, då ska familjen minsann komma och ta för sig av min sjukdom så det blir synd om dom..

Skaffa er en egen jävla sjukdom!! När jag har blivit frisk så kan ni få vara sjuka så ska jag tycka lite synd om er.. Men fanimej, nu är det JAG som är sjuk!!

Söndrig..

Snyft, mitt stackars ansikte är förstört.. Jag ser ut som att jag har Kissie/Amir-läppar.. Kommer snart börja gravhormonsgråta på grund av det här.. Mina läppar är så söndersnytna att de vuxit sjuttielva storlekar och förlorat all sin hud.. De har blivit helt rödfläckiga.. Stackars, stackars mig..

Annars då, jovars.. Lyckades sova en liten stund i soffan, sittandes.. Kan inte ligga ner.. Funderar på att försöka sova här inatt, det gick ju inte så bra i sängen.. Alternativt bygga upp med miljarders kuddar i sängen så jag kan sitta där och sova.. Får se vad jag hittar på..

En sak vet jag.. Jag ska inte drick the sent på kvällen idag.. Jädrans vad min gravkissblåsa får springa annars..

Vart tog lungorna vägen?!

Blir så less på det här nu.. Har spenderat morgonen med att hosta ur mig de sista bitarna av mina lungor.. Och suttit hukad över toan och kräkts.. Blir alltid så när jag får hosta, att jag hostar tills jag kräks.. Oftast brukar det bli lite bättre efter det, men inte idag.. Fan..
Och en hel dag till innan det är helg så mannen är hemma och kan ta hand om skruttan och jag kan få vara sjuk "ifred"..
Mystiskt är det när man hostar upp en massa skum.. Ska det verkligen vara så?!

Ingen sömn..

Helvetes, kunde inte sova någonting inatt.. Hostade och hade ont.. Och efter allt thedrickande så vart det många toabesök.. Jävla skit.. Är så trött nu.. Och nu har skruttan vaknat med så nu lär det inte gå att sova något heller.. Hur orka med denna dag?!

Run Forrest, run..

Halsont -> thedrickande..
Bebis i magen -> många kissningar..
Thedrickande -> också många kissningar..
Halsont -> thedrickande + bebis i magen = miljarders med kissningar..

Undrar just om jag kommer få sova något inatt?! Har förhoppningar om att bebisen gör att allting rinner igenom väldigt fort så om jag kollar på tv någon timme till så ska jag redan vara färdigkissad innan det är dags att försöka sova..
Nästa problem blir ju dock hostandet.. Inte så lätt att sova när man har kräkhosta.. Nä, det lär bli en inressant natt..

En del faller vackert, en del faller hårt, en del faller alltid alltid ner i hål..

Host, host, hulk, host.. Så låter jag just nu.. Varvat med en hel del snörvel.. Det stämmer verkligen in på mig att immunförsvaret blir sämre när man är preggo.. Och jag har tyvärr ett ganska kasst sådant redan sen innan..

Igår.. Vad ska man säga om den dagen egentligen.. Var så jävla låg.. Hade tur att skruttan var trött och sov länge så att jag slapp kliva upp ur sängen på hela morgonen.. Sen satt jag mest och stirrade in i väggen med tårarna rinnande.. Men man kan ju inte göra det hela tiden när man har en skrutta..
Nä, det är bara att försöka vara glad med henne.. Men ibland går det inte.. Jag har ju så jävla dåligt samvete över att jag inte har all energi jag skulle vilja ha för att kunna lägga på henne.. Att jag på grund av mitt mående inte har viljan heller..
Men det är bara att bita ihop.. Man har inte riktigt tid att vara låg när man har en skrutta.. Tror att det är både bra och dåligt.. Bra på så vis att hon lyfter mig.. Jag blir väldigt glad av henne.. Men dåligt för det att jag inte kan bara få vara dålig och få lägga den lilla energi jag har på att försöka må bättre..
Men hoppas på att det ska hjälpa att gå och snacka med psyktanten..

Förlossningar och host..

Har kollat på jordmødrene nu.. Är helt tokig i förlossningstv.. Ska kika om man kan kolla på barnmorskorna på SVT:s sida.. Annars har jag väl mest klunkat i mig en massa the och hostat, hostat, hostat.. Har en sån jäkla rethosta.. Av mig kallat kräkhosta, alltså man hostar tills man kräks.. Gaaanska irriterande.. Och hostmedicinen hjälper ju inte för fem öre.. Jävla skit.. Nä, nu ska jag fortsätta sjuka mig och kanske ta ytterligare en mugg the.. Fast, sen är dagens gravidranson uppdrucken tror jag.. Man får ju inte dricka hur mycket the och kaffe som helst när man är preggo..

Jäkla dag..

Nu är vi vakna igen.. Vi sov en stund till efter telefonandet.. Skönt det.. Har blivit så nedrans förkyld igen.. Någon har kört ett rivjärn genom halsen på mig för att sedan slita ut mina lungor.. Måste ha vart mannen som gjort i natt när jag sov.. Det ska han få fan för när han kommer hem..
Hade planerat att fika med mammorna på IKEA imorgon men det får jag allt hoppa över.. Vill ju inte smitta ner alla bebisar..

Hmm, jag tror att det är någon som lever lite farligt här hemma.. Skruttan försöker nu inte bara stå på knä utan ska upp på (än så länge) ena foten.. Lär väl bli ännu en omgång med grinande.. Dessutom kommer den där damen snart få smisk av sin griniga mamma.. Det är nämligen som så att hon håller på att riva ner tvätten från torkställningen.. Då blir mamma arg..

Nä, nu ska jag gå och fixa the och oboy och kanske lite makrillsmackor.. Kurera min stackars hals..

Mindre rolig morgon..

För det första: har man telefontid tidigt på morgonen då får man se till att sitta vid sina jäkla telefon och svara i den också..

För det andra: när man väl lyckas komma fram till personen så ska man helt plötsligt skickas runt till någon annan.. Varför?!

För det tredje: min hals gör ont och mina lungor håller på att trilla ut.. Det gör mig lite irriterad..

För det fjärde: nä, vet nog inte om jag har någon för det fjärde just nu..

Blodet droppar, blodet droppar..

Pratade med mamma förut.. Dom bor vid järnvägen och tydligen hade tåget mosat ett rådjur.. Så nu var det inte vit snö hemma hos dom, utan röd.. Mamma sa det att hon inte kunde förstå hur mycket blod ett litet rådjur kunde innehålla.. Kul..

Sen kom mannen hem.. På bussen hade någon kommit fram och knytnävat personen som satt framför honom i ansiktet.. Mannen hade hjälpt till och slitit bort slagskämpen, sen kom polisen..

Nu tvättar vi, det är i alla fall inte särskilt blodigt.. Men det lär snart bli om inte folk kan börja städa efter sig.. Idioter..

Det var väl ungefär dagen så långt.. Undrar vad som händer härnäst.. Spännande..

Skruttan har inte gjort något mer spännande än att äta mat..

V.18..

Ja just det ja, idag går jag in i vecka 18 enligt barnmorskan.. Sen lär väl UL:et säkert skicka mig sjuttielva veckor bakåt bara för att jäklas.. 24:e är det dags att titta in hos liten.. Ska bli kul, men som vanligt är man lite nojjig.. "Tänk om det är något fel på bebis" eller "tänk om det inte finns någon bebis därinne".. Ja, man hinner tänka alla möjliga konstigheter under en grav..

Hur är preggomåendet annars då?! Jovars, fortfarande depp, sköldkörteln har jag inte hört något om.. Magen är ju konstant svullen och öm, lite växtvärk och ont i boobsen.. Trött, trött, trött.. Det är väl det just nu..

Jävlar, på tal om det.. Måste ju ringa till psykologen och kuratorn.. Har helt glömt bort det..

Undrar just vart den här damen har tagit vägen.. Tycker jag hör någon som flåsar ute i hallen.. Kanske bäst att springa och kolla..

Uppstånden..

Usch och fy, somnade inte om förrän efter 6 imorse.. Men som tur var så hade jag en trött skrutta som sov till halv 12 idag.. Fast nu lär väl hon vara vaken länge ikväll.. Men hellre det än att jag inte hade fått sov något.. Får se vad vi ska hitta på idag då, lär nog inte bli något speciellt sådär.. Eller jo, vi ska tvätta ikväll, och nu ska vi fan komma ihåg det.. Börjar bli lite kris..

Tada, vi är vakna..

Inte sova..

Fan också.. Slocknade på soffan och blev väckt av mannen när han gick till jobbet.. Men nu kan jag inte somna om.. Lite irriterande, är inte riktigt okej att vakna vid fyra och sen inte sova mer.. Ska göra ett försök till..

Chokladkakor och läsarnissar..

Hemma igen efter kakkalaset hos mamman.. Nu behöver jag inte äta någon mat idag i alla fall, hehe.. Skruttan har däckat och jag lär snart göra detsamma.. Haft lite besök nu av nissar som skulle läsa av någon mätare eller nåt.. Blir alltid så besvärad när de kommer, vad ska man göra under tiden.. Stå bredvid och humma eller?! Nej, försöker fly till något annat rum..

Nu ska jag vila lite och snart kommer väl mannen hem..

Idag..

Jahaja, dags att kliva upp nu då.. Ska väl få i mig lite frulle, ta en dusch och fixa skruttan (om hon behagar vakna nångång).. Sen bär det iväg på äventyr.. Ska träffa en mamma/gravid-tjej idag, ska bli kul..
Är lite trött nu, men det är ju inget ovanligt.. Piggnar kanske till om en stund..
Jag vart så himla arg imorse.. Hade ställt klockan på halv elva MEN jag vaknade vid halv nio och var kissnödig.. Försökte frötränga kissnödigheten för att få sova vidare men det gick inget bra.. Bara att traska upp.. Men för ovanlighetens skull så lyckades jag faktiskt somna om en liten stund.. Brukar annars ha väldigt svårt för det..

Jaja, nu morgonsysslor..


Knivigt med action-pictures, dom visar inte alltid vad de ska visa.. Bilden föreställer i alla fall skruttisen och pappan som vinkar till varandra.. Busans nya trick..


Om man inte vinkar till pappa kan man ju alltid äta på pappa.. :P

Utklassning..

Wohoo!! För ganska exakt en månad sen blev jag totalt utklassad i monopol så nu var det dags för revansch.. Och banne mig, revansch fick jag.. 269300:- mot 0:-, weii!! Det är så det ska vara.. Nu är ordningen återställd..

Laddar järnet..

Skruttan ville också vara med..

Tröttis..

Är så himla trött idag.. Började lite med städningen i förmiddags men sen gick jag och la mig med skruttan.. Helt plötsligt hade klockan blivit 14.. Känns som att jag skulle kunna sova några timmar till utan problem.. Har en så förbaskad huvudvärk också som inte vill gå över.. Kanske har druckit för dåligt, brukar vara duktig på att missa det..

Nä, undrar om man kanske skulle kika efter något att äta.. Vore nog bra.. Men är inte sådär jättehungrig.. Fast, jag lär nog hinna bli innan jag hittar något ätbart i våra matförråd där det ekar lite tomt.. Äsch, riktigt så illa är det inte.. Men det är ju väldigt sällan det finns något som man är sugen på.. Hmm, på tal om det, undrar om man får äta glass till kvällsmat?!

Jag känner mig ungefär såhär pigg idag..

Skruttor har ju i alla fall tur som har mammor dom kan vila på..

Tvättpanik..

Urk, blev väckt av en skrällande telefon nu på morgonen.. Inte trevligt.. Hade gärna sovit vidare i ett par timmar till.. Men men, nu är man ju uppe och det är väl bara att försöka göra det bästa utav det.. Kanske skulle söndagsstäda lite.. Man vet ju aldrig när man får oväntat besök.. Eller det vet man väl, det händer ju ytterst sällan.. Inte som att familjen en söndagsförmiddag tänker att "tja, varför inte åka 20mil och ta en kaffe hos Linda?!".. Nä, det händer ju inte jätteofta, snarare aldrig..

Men, det är ju inte helt fel att ha det lite städat för det.. Stora problemet är ju att vi missade ännu en tvätt-tid.. Fan, fan, fan.. Skulle ha tvättat i fredags och skulle ha tvättat förförra veckan, skulle egentligen ha tvättat förra veckan med men då glömde vi boka tid.. Så nej, här blir det aldrig tvättat minsann.. Kan tänkas att det är tur /för mig åtminstonde) att jag har sjuttielva garderober och byråar fulla med kläder.. Tyvärr ligger ju alla favvokläder i tvätten.. Och ännu mer tyvärr är det att skruttans kläder börjar ta slut..

Hehe, nu ligger skruttan och vinkar till mig, så söt..

Förbannat..

Helvetes jävla skit.. Idiotsvenskar!! Varför ska det vara så svårtr att rösta rätt.. Nej, men vi röstar fram den tråkigaste av alla låtar.. Salem låg ju så bra till.. Skit, skit, skit.. Tänker aldrig någonsin mer kolla på fucking jävla melodifestivalen..

Kära vänner..

Detta är en bedjan.. Jag ber er att rösta bättre än ni tidigare gjort i Mello.. Ni har redan krossat mitt hjärta två gånger genom att inte rösta på Pain os Salvation och Pauline.. Det var ju de enda vettiga låtarna i hela Mello!!
Nu finns det endast en låt kvar som inte skär illa i mina öron.. Salem!! Honom får ni hemskt gärna rösta på nu för min skull.. Jag blir lite ledsen i ögat annars.. Det var väl mest det jag ville säga..


En dum sak..

Det är ju jättetrevligt att solen smälter sönder så mycket snö när den skiner.. Det dumma är ju bara att allt vatten som blir inte tar vägen någonstans.. När det sen blir kallt igen under natten så blir det ju bara en massa is utav det hela.. Då känns det som att solen jobbat lite förgäves.. Det är synd.. Om vattnet försvann så skulle det ju gå ganska fort för all den här jäkla snön att försvinna.. Och, vi skulle ha massor av torr asfalt att promenera på.. Men icke, istället får vi en massa is.. Tusan..

Ond promenad..

Aj, aj, aj.. Tyckte det var en god idé att ta en prommis ute i solen.. Men min bebismage höll inte med alls.. Stort aj.. Hoppas jag inte får problem med sammandragningar redan nu.. Är så träligt om man nite kan gå utan att det ska göra ont.. Och vore lite jobbigt ocså med tanke på att det är gaaanska lång tid kvar av gravven.. Blä för att inte kunna promenixa.. Får hoppas att det bara var just nu det knasade sig..

Malmö vs "Småland", vart är det farligast?!

Ujuj, blidde en tidig morgon idag.. Eller, blev väckt av lilldamen och kissblåsan kl9, men det är tidigt för oss.. Har tänkt på två saker.. Den ena tänkte jag på igårkväll och den andra tänkte jag på imorse.. Och jag kan inte riktigt få, åtminstonde den första saken, ur huvudet..

Så, imorse kom jag att tänka på att:
Tittar man ut rakt upp i himmelen, då kan man nästan tro att det är sommar.. (Råkar man däremot titta på hustaken, marken, buskarna, istapparna överallt och så vidare, då tror man inte att det är sommar särskilt mycket längre)..

Igårkväll tänkte jag på något helt annat, nämligen:
Alltså när jag bodde i Malmö så frågade många (som inte bodde i Malmö) "men att du vågar" och "det är ju så farligt".. Jag förstod verkligen inte vad de menade.. När jag bodde i Malmö var jag aldrig rädd och jag kan inte minnas att jag märkte av alla dessa "farliga" saker som hände..
Visst såg man väl en och annan brandbil medans man jobbade ute i Rosengård, men det var nog max 2ggr jag såg det under hela sommaren jag jobbade där..
NU däremot..
Sen jag flyttade hit till Huskvarna i början av juni så har jag sett fler polisbilar (åtminstonde nära inpå) än vad jag kan minnas ha sett under hela mitt liv sammantaget..
Jag undrar vad det kan vara ett tecken på?!
Att Malmö är lugna gatan alternativt att jag kanske inte bor i det bästa området nu alternativt att Huskvarna är livsfarligt.. Skulle kanske tippa på att jag bor i ett halvtaskigt område.. Men jag kan ju säga som så, att det var INTE på Malmö central som jag klev av tåget och möttes av att en man blev knivhuggen i fejjan.. Nope, det var allt i Jönköping på centralen..
Jag vill tolka det som att Småland, det är en farlig plats.. Uj uj uj..

(Det kan ju vara så att jag väljer att tolka det såhär för det att jag saknar Malmö och vill ha en ursäkt att flytta tillbaka, vad vet jag)..

Men en annan sak också, det var INTE i "farliga" Malmö som vår vagn och vi själva var nära att bli överkörda av en bilgalning med efterföljande polisbil.. Nix-pix, det var i Huskvarna.. Hej hopp!!

Sol..

Jäklar i mig vad solen skiner och smälter bort äckelpäckelsnön.. Synd bara att det blir så kallt och halt efteråt.. Men den biten glömmer vi bort och tänker bara på solen..

Borr och magbilder..

Inte så godmorgon allesammans.. Sa ju att jag hade bett om sovmorgon.. Hade kanske gått bättre om inte grannjäveln ovanför hade bestämt sig för att förvandla hela sin lägenhet till damm genom att borra sönder den.. Hela morgonen har dom borrat precis ovanför vårat sovrum.. TACK så mycket.. Och dom hade ju bestämt sig att det bara var för att jäklas.. Såhär lät det: vaknar - de borrar, går upp och kissar - dom slutar borra, går och lägger mig igen - dom borrar, bestämmer att det är slutsovet och går upp - dom slutar borra.. WHY?!

Förra gravven så tog kära Maulin en massa magbilder på mig för att dokumentera kylskåpifieringen av min kropp.. Men nu är ju inte Malin här så jag får försöka själv.. Inte det lättaste.. Min vanliga kamera funkar bara att använda med blixt så jag kan inte gärna stå framför spegeln med den, det blir bara vitt sken av det hela.. Så mobilkameran är det som gäller vilket ger aningens kassa bilder, men de fyller nog sin funktion ändå..

Bjuder även på en bild av vad jag ser när jag tittar ner mot mina tår.. Inte fan är det några fötter i alla fall.. Vart tog dom vägen?!

Dagen som gått..

Dagen har varit givande, på både gott och ont, eller av både gott och ont kanske man snarare säger.. Började ju med läkaren.. Vi kom fram till att jag ska träffa psykolog eller kurator (den som har tid) en gång i veckan under resten av gravven.. Doktorn tyckte det var väldigt viktigt att vi höll koll på mitt mående och edt känns bra att mina problem blir tagna på allvar.. Jag känner liksom nu att det faktiskt inte är jag som är "larvig" utan jag mår dåligt och det är okej och jag behöber hjälp..

Sen vart det fikan med mammorna som var väldigt trevlig.. Var riktigt trevligt att träffa lite vyxna människor efter all tid jag bara spenderat själv med lillskruttan.. Maten var god och sällskapet trevligt.. Skruttisen var lite trött och gnällig men hon hade inte sovit så mycket som hon brukar.. Sen är ju inte hon heller van vid att träffa andra.. Så när bebiasrna grät så blev hon också lite ledsen.. Men överlag var hon nog nöjd och glad..

Åh, hon lärde sig dessutom ett nytt trick idag.. Nu kan hon vinka.. Så söt.. När vi kom hem till pappa igen så satt dom länge och vinkade till varandra.. Gud vad hon skrattade.. Mysan..

Nu är jag smått död efter en tidig morgon, läkarbesöket och många nya intryck.. Dessutom har jag foglossning från helvetet efter att ha vart korrkad och suttit på golvet i några timmar.. Hehe, trodde jag var rörligare och fräschare i kroppen än vad jag var.. Ligger i soffan nu med en kudde under knäna och ojar mig.. Skruttan var också trött efter dagen och somnade "tidigt" idag..

Nu ska jag kolla tv:n en stund till innan jag hoppar i sängen.. Hmm, hoppar är nog helt fel ordval.. Ska väl försöka välta ner i sängen om jag först lyckas ta mig dit..

Tidigt..

Fy sjutton, såhär tidigt brukar inte jag vara uppe.. Men men, det kan ju vara nyttigt det med.. Ska fixa mig iordning och fixa skruttan iordning.. Packa skötväskan och springa (läs tassa fram i halkan) till doktorn.. Sen blir det till att hoppa på bussen och försöka hitta rätt till fikan med mammorna.. Ska bli så trevligt så, om jag lyckas hålla mig vaken, hehe..

Solglajjor..

Var nere på stada idag.. Tog en sväng förbi kronans drog(?)handel och sen en tripp till A6 och IKEA.. Käkade en fransk varm-hund på IKEA och sprang en racerrunda genom hela butiken, kikade lite bara.. Sen blev det coop forum för lite mathandling.. Där hittade vi något mycket spännande.. Solglasögon för småkids.. Skruttan ville förståss prova..

Pruttisen med solglajjorna på.. Snyggo.. :D

Ka-bonk....UUÄÄH..

Nu för tiden har det blivit en aning högljuddare här hemma.. Allting beror på skruttans alla nya trick hon lär sig.. Som jag tror jag skrivit innan så är nya grejen att stå på knä mot saker.. Ibland är hon extra wild and crazy och står på knä utan att hålla i sig också.. Ibland lyckas hon även ta sig ner på alla fyra igen efter att ha stått så.. Ibland går det inte att komma ner, då blir skrutt arg.. Skrutt skriker och vill ha hjälp ner.. Sen finns det ju talesättet att "ner kommer man alltid".. Det vet skrutt.. Ibland när hon står där så trillar hon.. Och tyckte man att hon lät mycket när hon var arg för att hon inte kom ner, ujujuj, det är ingenting mot när hon trillar ner.. Ka-bonk låter det när huvudet träffar golvet.. UUUÄÄÄÄHH låter det när skrutt märker att hon ka-bonkat sitt huvud.. Jisses amalia, den donnan har en rejäl tuta.. Vad hon kan skrika.. Och tårarna de sprutar.. En otröstlig beb har man då.. Det är sååå synd om henne.. I och för sig så skulle nog inte jag heller vara så glad om jag föll pladask och landade på huvudet.. Men inte att jag skulle bli lika förstörd som skrutt.. Skrik och panik!!


En glad skrutt för stunden.. Intet ont anande att golvet snart kommer anfalla henne..

Snyggast..

Gordmorgon världen!! Är väl "vaken" nu.. Känner mig dock mer sovande.. Har sovit lite halvtaskigt inatt.. Mannen har vart hos doktorn och blev sjuksriven resten av veckan så då får man lite sällskap här hemma.. Råkade glömma bort det där med att jag skulle städa färdigt igår så kanske att jag borde försöka göra det idag istället.. Kan vara en idé..

Jag måste bara visa det absolut roligaste jag sett på länge.. En syn vi möttes av när vi skulle gå och lägga oss igår.. Kolla in min skrutts sovstil!!

Hon är ju inte riktigt klok, HAHAHA!!

Matbekymmer..

Skrutt har ätit lax, potatis och ärtor.. Jag har tvingat i mig en halv gurka med vitlöksklegg.. Har inte överdrivet mycket aptit men blir sådär kanonhungrig ibland av liten i maggen.. Svårt att komma på något att äta då som både hjälper lite mot hungern men inte känns "jobbigt" att äta när man är totalt osugen.. Absoluta sån grejen att äta än så länge har varit färska champinjoner med någon typ av dipp.. Inte obehagligt att äta men ändå väldigt mättande i magen.. Gurkan var inte fullt lika mättande, men ändå tillräckligt för stunden.. Ska väl försöka tvinga i mig nånting mer sen.. Det duger liksom inte att äta ett äpple och en halv gurka.. Då blir bebis i magen ledsen.. Men är sååå svårt.. Lättast är när mannen lagar till nånting och dety bara är att gapa, tugga och svälja.. Inte tänka så mycket.. Men det här går nog över snart.. Brukar ju vara så med gravvegrejor att dom kommer och går..

Häromdagen fick skrutt äta själv, inte det lättaste..

Hur gör man egentligen?!

En gladskit modell större..

Oj vad tiden har gått idag.. Har suttit framför datorn hela dagen typ.. Eller, nu har ju inte hela dagen vart sådär jättelång med tanke på att vi inte gick upp förrän 11, men i alla fall..

Äntligen har en vecka kommit då jag faktiskt ska hitta på något annat än allt det vanliga mammaledigandet jag brukar ha för mig om dagarna.. Fantastiskt!! :P

På torsdag blir det först doktorn för att se vad vi ska hitta på med min "depression" och efter det ska jag försöka hitta till en mamma/barn-fika.. Ska bli riktigt kul.. Fast jag är allt ganska så nervös.. Vilket egentligen är skitfånigt.. Men sen jag flyttade hit har jag vart ganska isolerad så jag är inte helt van vid att umgås med folk.. Men det kommer säkert gå bra!! Om inte annat ska det bli skönt att träffa lite vuxet folk och inte bara lilla fnattan som jag umgås med annars hela dagarna.. :)


Fast det är ju inte helt fy skam att umgås med den här lilla damen som inte bara är väldigt söt, hon är också väldigt duktig på att hjälpa till med bäddningen..


Det var egentligen menat att jag skulle ta en bild på mig och mina mage, men jäklar vad svårt det är att få med den i bild.. (Kan inte ta kort framför spegeln då min kamera är lite knasig om man inte använder blixt).. Men även om inte magen syns så mycket så kan man ju se att jag börjar ha vissa problem med att få igen mina kläder.. :D


Ny dag..

Åh, hon somnade igår.. Och gjorde mig till en lite lyckligare mamma.. Skönt det.. Hoppas att hon inte kommer trilskas lika mycket idag för då blir jag en betydligt bittrare mamma igen.. Och det vill vi helst slippa.. Vart en lite senare morgon idag då vi var sååå trötta allihopa.. Eller skruttan vaknade ju och åt men sen somnade hon om.. Ska väl se nu om jag orkar fortsätta lite där jag slutade igår (med röjningen alltså).. Men först ska jag väl se om jag kan hitta någon frukost..

Hoppas..

Sju timmars försök att få skruttan att sova en stund.. Hon är fortfarande vaken men för första gången idag ligger hon tyst i sängen.. Låt henne somna nu, snälla.. Min lilla dam sover normalt 2-3ggr om dagen, allra lyckligast bebbe är hon om hon får sova 3ggr.. Inte idag.. Idag har hon vägrat.. Och hon är så fruktansvärt övertrött att det finns inte.. Så som sagt var, snälla snälla låt henne somna nu..

Pratar om något jag inte riktigt förstår.. Bus får börja prata svenska snart så jag också kan få vara med i samtalen..

Monster..

Helvetes, helvetes, helvete!! Får snart ett smärre sammanbrott.. Någon som vill ha min kära dotter som är OMÖJLIG?! Snälla, söta, rara ungjäkel kom ur din "fas" nångång.. Man är inte riktigt på topp när man har en graviddepp och dessutom nu har ett barn som är ett litet monster.. Har försökt få henne att sova i snart 3h men hon skriker och skriker och skriker.. Jag tar upp henne och det tycker hon är lika tråkigt det och skriker ännu mer.. Lägger, tar upp, lägger, tar upp.. Ingenting duger för den där lilla damen.. Har mutat med en flaska välling men så fort den var slut så var det ännu mer gnäll igen.. Vad gör man?? Någon som har ett tips??


Mammas lilla monster..

Förbrukad..

Hipp hipp hurra!! Jag orkade.. Eller, jag orkade inte helt och hållet, men kom i alla fall en bra bit på vägen.. Men jäklar vad det är svettigt att städa järnet när man är en gravidkamin.. Är sååå varm!! Får panik på det.. Och fasar inför hur det kommer vara i sommar när det är såhär redan nu.. Blä!! Men det ska jag nog överleva.. Ja, hur som helst.. Nu har jag städat lite men det är fortfarande damssugning kvar och lite mer plock.. Men det får nog bli nästa gång jag får ett energiryck.. För just nu är jag helt död..

Mannen sprang precis ut genom dörren på väg till jobbet.. Tråkigt nu när han har vart hemma en vecka.. Men jag och skruttan ska nog klara oss.. Vi får väl försöka underhålla varandra lite.. Fast just nu så ligger hon och förmiddagsvilar.. Men det är rätt skönt det med så jag kan ligga i soffan med datorn på magen.. Hehe..

Vet inte hur hon ligger när hon sover..

Heja mig..

Känner mig (åtminstonde för stunden) lite gladare idag.. Eller kanske man säger lite mindre nere.. Underhåller mig för tillfället med att trösta en skrutt som slår sig stup i kvarten.. Och som vägrar lära sig hur man tar sig ner när man tagit sig upp (och står på knä mot något).. Något annat jag roar mig med är att peta ut allting som hon stoppar in i sin mun.. Hon håller mig igång helt enkelt..

Om jag nu kan lyckas finna lite mer energi idag så ska jag försöka göra iordning lite här hemma.. Skulle behöva få upp saker på en lite högre höjd och dessutom gå med förstoringsglas och kolla över hela golvet så jag inte missar små saker som damen kan äta på.. Nej, men åtminstonde röja och ta en REJÄL dammsugning (hur lyckliga mina fogar nu blir av det?)..

Men först ska jag data mig en stund och kika runt lite..


Skulle behöva sätta den här damen i finkan så stygg som hon är..

Slut..

Hoppsan, då var dagen snart slut.. Timmarna har bara gått och jag har inte alls märkt av dom.. Knas.. Är så trött nu efter ännu en natt med taskig sömn.. Kanske att man skulle försöka lägga sig skapligt idag..

Skitdag..

Usch, idag mås det lite skit.. Känner mig icke i högform.. En aningens nedstämd.. Blä på det..


Aj aj..

Chokladen är uppäten och jag har funderat på vad jag ska hitta på under kvällen.. Blir nog till att simsa lite som det barn jag är.. :P Men först blöjbyte (som vanligt, gör fasen inget annat än byter blöjor).. Och det är lite synd om mig nu, foglossningen spökar igen.. Ingen höjdare när man ska lyfta upp den där busklumpen, som väger flera ton, från golv och spjälsäng.. Blä för sånt.. Finfint nu här hemma då både jag och mannen har pajjade ryggar.. Hehe, vi är så gamla..


Oh yeah!!

Att fredagsmysa eller inte fredagsmysa, det är frågan..

Fasen vad internetet bråkar med mig idag.. Eller, kanske inte internetet i sig utan de sidor jag vill vara inne och kika på.. Nedrans.. Men ska ta och räkna till tio, vänta en stund och sen prova igen.. Lite avis är man på mamman som är iväg och bowlar ikväll, vill också göra sånt.. Men troligt att min foglossande rygg skulle palla svinga bowlingklot, hehe.. Ännu mer avis är jag på mannens broders familj som far till K-håla imorrn, dit vill jag med åka för att hälsa på familjen.. Och visa upp skruttans alla nya tricks.. Men det får dröja ett tag till.. Suck och pust..

Annars då, vad ska man hitta på denna afton?! Fredagsmys har ju börjat kännas obligatoriskt, men jag kör hellre på lördagsmys.. Eller, helst av allt kör jag på hela-veckan-mys.. Men man kanske borde försöka slita sig ifrån datorn åtminstonde och kanske se om det går att få mannen bort från datorn också.. Hmm, kan bli svårt men är inte helt omöjligt..


Något gottis kanske man skulle ta och käka ikväll i alla fall..

Att fredagsmysa eller inte fredagsmysa, det är frågan..

Fasen vad internetet bråkar med mig idag.. Eller, kanske inte internetet i sig utan de sidor jag vill vara inne och kika på.. Nedrans.. Men ska ta och räkna till tio, vänta en stund och sen prova igen.. Lite avis är man på mamman som är iväg och bowlar ikväll, vill också göra sånt.. Men troligt att min foglossande rygg skulle palla svinga bowlingklot, hehe.. Ännu mer avis är jag på mannens broders familj som far till K-håla imorrn, dit vill jag med åka för att hälsa på familjen.. Och visa upp skruttans alla nya tricks.. Men det får dröja ett tag till.. Suck och pust..

Annars då, vad ska man hitta på denna afton?! Fredagsmys har ju börjat kännas obligatoriskt, men jag kör hellre på lördagsmys.. Eller, helst av allt kör jag på hela-veckan-mys.. Men man kanske borde försöka slita sig ifrån datorn åtminstonde och kanske se om det går att få mannen bort från datorn också.. Hmm, kan bli svårt men är inte helt omöjligt..


Något gottis kanske man skulle ta och käka ikväll i alla fall..

Det går framåt..

Dagen går framåt.. Frukosten är uppäten, skruttan har badat och smort in sig.. Hon har fått som exem överallt, knas.. Nu ska jag väl kanske försöka göra mig iordning också, om jag finner energin.. Får nog ta en sväng ner till apoteket sen (eller kronans droghandel som det så vackert heter nu).. Men usch, först samla lite energi..


Skruttan med kusinerna som vi hälsade på för ett tag sen..

Syskonvagnsproblem..

Morsning korsning!! Idag blev det en "tidig" morgon, skruttan väckte mig strax innan 9.. Uj uj uj.. Har spenderat morgonen med att kolla runt på nätet på syskonvagnar.. Fy bövelen vad knepigt!! Det är så svårt för man vill ju ha en vagn som, trots att det är två barn i den, ska vara smidig att ta sig fram med.. Inte för bred.. Fast jag skulle gärna ha en vagn där barnen sitter bredvid varandra istället för över/under.. Men då bli de ju väldigt mycket bredare.. Så svårt!! Jag hade problem nog när jag skulle välja ut skruttans vagn.. Nu hitta en som har ännu fler krav, jisses..

Har inte klurat ut vad jag ska hitta på idag än.. Men ska fundera en stund till.. Kan ju få äta frukost och sånt innan jag bestämmer mig.. Vilket jag kanske skulle gå och göra nu, hmm.. Tyckte dessutom att jag hörde mannens klocka ringa för en stund sen, undrar om han hade tänkt gå upp skapligt idag?! Måste nog forska i saken..

Jag vet inte om den här lilldonnan är så trött idag, men mamman är desto tröttare..

Godnatt inför godmorgon..

Nu börjar det nog allt bli dags att krypa till kojs.. Är en aningens trött minsann.. Får se vad man ska hitta på imorgon, kanske vara duktig och städa.. Men det är ju så tråkigt.. Äsch, får ta morgondagen som den kommer.. Det första intressanta imorgon är att se vad man vaknar upp till.. Då menar jag ur skruttsynpunkt.. Imorse vette fasen vad hon hade hittat på.. Då stod hon på knä i sängen och skakade runt hela sängen.. Dessutom hade hon pyamasöverdelen som ett halsband.. Unge..

Godmorgon galning..

Ska pyamasen verkligen sitta sådär?! Märks att man börjar bli gammal när man inte riktigt hänger med i modets svängningar längre..

Dumma kossa..

Stan är färdiggjord.. Eller stan och stan.. Var med mannen till sjukgymnasten och sen tog vi en prommis och köpte med oss mat hem.. Så mycket mer stan än så vart det inte.. Men jag var ju faktiskt så kissnödig och då är det inte roligt att gå på stan..

Vi väntade på bussen in till stan..

Plötsligt kom det något ljust ifrån himmelen som strålade ont i mina ögon.. Tydligen kallades detta farliga för SOL.. Har för mig att jag hört talas om det tidigare, men det var längesen..
Ikväll har vi mobbat vårat barn.. Dumma, dumma oss.. Min pappa hade gett skrutt två kossor som man trycker på så låter de och skuttar runt.. Den ena spelar hög musik och beter sig helt galet.. Hur som helst så satt skruttan på golvet då elaka vi tog fram kossan och tryckte på knappen.. Skrutt blev helt tokig.. Skällde ut kossan och slog vildsint på den.. Tydligen var det inte hennes favvo.. Men kul var det..

Tyckte det var så kul så jag var tvungen att fota det hela, tyvärr så gör en stillbild inte riktigt rättvisa till situationen.. Attans..
Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds.. Wohoo!!

Skynda..

Attans, frukosten är nerhuttad.. Men bilderna får vänta ett tag till.. Ska panik-göra-iorning mig.. Följa med mannen in till Jönköping.. Gå och äta på favoritrestaurangen.. Weii!! Men nu, skynda skynda!!

Bilder, frukost, bilder, frukost..

Okej, skärpning på mig.. Nu meddetsamma så går jag och hämtar min kamera och huttar in lite bilder på datorn.. Eller nej förresten.. Först ska jag hutta ner lite frulle i magen.. Hungern river min vargabuk (eller snarare min gravida buk, galet hur panikhungrig man kan bli när man är gravid)..
Men sen, sen så går jag det första jag gör och hämtar kameran och huttar över bilderna.. Då var det bestämt..

Hehe, i morse förresten så stod skruttan i sängen (på knäna) och skuttade.. Pyamsaströjan hade hon som ett halsband.. Hon är inte riktigt normal den där ungen..

Jaja, nu frukost..

Med solsken i blick..

Nu är mammabyxorna framplockade igen. Och gud så skönt det var!! Ge magen lite andrum.. Har vart nere och blodprovat mig nu och hoppas på att tabletterna gjort någon nytta.. Shoppat loss lite inne på Willys också så ikväll blir det tacos, mumma!! Men usch och fy vad det var halt ute.. Läskigt att traska runt med bebban på magen då, men det gick bra.. Fast får gå bredvid mannen och hålla armkrok som ett riktigt pensionärspar.. Jag gillar't!!

Nu ska jag allt ta och slöa en stund, kanske spela lite sims igen, hehe.. Ska se om jag kan få lite hjälp av maken sen att fixa till en bloggdesign/header.. Vill ha någon lite rolig, egen.. Men det får bli när han har tid.. Han har så mycket annat datafix han håller på med.. Min alldeles egen lilla datanörd..

Dagens planer..

Solen skiner idag också.. Man känner sig lite som en vampyr när man kommer i närheten av det där ljuset efter det långa mörkret.. Väser och försöker skydda sig från de farliga strålarna.. Men ganska trevligt att det kommer lite sol, kan behövas.. Man blir ju lite piggare då.. Nästa steg är ju bara den däringa värmen.. Fast den lär man väl få vänta på bra länge..

Kanske att man skulle passa på idag, när det ändå är så fint väder, att gå ner på byn och ta prover.. Eller prov är det väl bara.. Ska kolla om Levaxinet har gjort någon nytta för min sköldkörtel.. Dessutom vore det nog bra att köpa lite blöjor.. Den där damen gör ju slut på dom så galet fort.. Det är en plan..

Men kanske att man först skulle hoppa in i en dusch och få på sig lite kläder.. Kan vara uppskattat, om inte annat av m,ig själv, blir så väldans kallt att gå ut utan kläder nu..

Zzzzova på zzzzoffan..

Ojdå, somnade visst en stund.. Soffan är mjuk och ligger man ner i den kan man ju inte rå för om ögonen bestämmer sig för att blunda lite.. Är så himla trött hela tiden.. Och på tal om vad jag skrev tidigare å läste jag på en gravdisida att det allt är denna veckan jag ska känna mig pigg igen.. Dom skriver bara bullshit tycker jag.. Nu ska jag ligga ner i soffan en stund och försöka hålla ögonen öppna..

Jippieee....eeaaahuuhuhuhuuu..

Skrutt lärde sig ett nytt trick nyss.. Ett trick som hon nog inte kommer göra om på ett tag, åtminstonde inte på en fem minuter sisådär.. Hon låg och krälade under bordet som vanligt och helt plötsligt hade hon ställt sig upp på knäna.. Men där stod hon inte mer än att par sekunder innan hon föll handlöst framåt och slog nosen i metallgrejen som går mellan bordsbenen.. Sen skrek hon och skrek och skrek.. Uj uj uj!!

Opigg och snö..

Jag undrar just när jag ska komma in i den här "pigga" delen av graviditeten som man läser om.. Just nu verkar den långt borta.. Vecka 16 nu i alla fall.. Sakta, sakta går veckorna.. Vill komma över hälften nu så man kan räkna ner istället för upp..

Jäkla snö att vara tillbaka igen.. Det lyckades ju töa bort en hel massa i helgen men efter det "lilla" snöfallet häromdan så är det lika mycket snö igen.. Så drygt.. Hade ju hoppats att våren hade börjat komma så smått, men icke..

Idag..

Har simsat järnet idag och nu kollas det premiärer på 5:an för fulla muggar.. Magen är full av makaroner, kättbullar och blåbärsglass.. Urk.. Lite för full.. Oj oj, nu börjar Boston Teaparty igen..

Urk..

Idag är en ännu segare dag än alla andra dagar tillsammans.. Känns det som i alla fall.. Mannen är hemma från jobbet på grund av sin totalpajjade rygg.. Skruttan sover och jag har tråkigt/håller på att somna.. Ska nog underhålla mig med lite sims3 kanske.. I brist på annat..

RSS 2.0