Hemska hem..

Här hemma är det ett smärre kaos just nu.. Det blir lätt så när man har en liten donna som upptäcker världen.. Om hon bara kunde upptäcka lite mindre stökigt.. Men hon vet nog inte vad det betyder.. Jäkla unge!!

Hur som helst, såhär ser det ut hemma hos oss just nu:






Såhär..





Och såhär..






Lite såhär..






Och till sist såhär..





Som sagt var, jäkla unge!! Får snart sätta koppel på henne.. Alternativt grillvantar på hennes händer.. Och fötterna, för jäklar vad hon är skillad även med dom.. Ja, hon kan hon.. Jag funderar på om hon kanske kan ha fått det här av mig (det kan nog lika gärna vara från far sin).. Det är ju nämligen så att det gärna bildas den här typen av högar nedanför vår säng.. Dock inte filmer och spel.. Men kläder och böcker.. Så kanske är det vårt fel att hemmet ser ut som en tornado dragit igenom det?! Hemska tanke!!

Kommentarer
Postat av: Bitterfittan

jaa det gick bra, lite mycket bajs och kräk bara. hoppas det blir lugnare i natt. vad sysslar ni med idag? dra ut filmer från hyllan? ;)

2010-02-24 @ 16:46:52
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Annica

Se det från den ljusa sidan... hon öppnar fortfarande inte förpackningarna!! Det kommer också en tid när alla cd skivor ligger på golvet utan fodral. Fråga en som vet:)

2010-02-24 @ 18:42:42
URL: http://mammatanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0