Göra si, göra så..

Uppe igen.. Känns som att alla dagar ser väldigt mycket likadana ut.. Gå upp, ge skrutt mat och blöja, lägga sig vid datorn, äta frukost, mera dator, slå på tv:n, lägga skrutt, ta upp skrutt och ge henna mat och blöja, kolla på tv och dator, äta mat, kolla tv, lägga skrutt, småäta framför tv:n, ta upp skrutt, ge skrutt mat och blöja, kolla tv och dator, mysa med skrutt, lägga skrutt, kolla tv, gå och lägga mig.. Nä, just nu händer det väldigt lite om dagarna.. Det låter ju som väldigt slöa dagar.. Det är det nog också.. Men nu är det ju så va att de här skruttbitarna tar betydligt längre tid än vad det ser ut som när man skriver det såhär.. Så även om det blir en hel del tv och dator så blir det också en väldans massa skruttande.. OCH, inte att  förglömma.. Jag är ju ett preggomongo så jag spenderar ju halva dagen med att springa och kissa också.. Lite motion får man ju minsann..

Nä, men veckorna som mannen jobbar kväll blir lätt ganska slöa.. Tycker det är enormt tråkigt att gå ut i kylan själv och jag känner ju liksom inget annat folk här en min lilla familj.. Och nu med ajaj:et i ryggen också, får jag ju inte bära upp och ner vagnen för trapporna.. Vi går ju upp typ vid elva, mannen går till jobbet runt tolv-halv ett och kommer hem runt tolv-halv ett på natten.. Så då blir det mest inne-saker att göra..

Men jag funderar faktiskt på att ta upp någon av de gamla hobbysarna igen, eller kanske skaffa mig en ny.. Lira gura brukar jag ju (försöka) göra en del, men kanske skulle försöka börja måla lite igen.. Sen höll jag ju förut på med sånna tantgrejer som att sticka.. Men jag undrar vart fasen mina stickgrejor tagit vägen.. (Nu vet jag).. Sen skulle jag ju kunna försöka mig på att pyssla lite också.. Har ju lite foton kvar att sätta in i album, kanske några fula pärmar och grejer som man kan piffa till.. Vad vet jag.. Baka kanske kunde vart nå't om jag inte tycker det är så fruktansvärt tråkigt att stå i köket..

Oj, vad långt det här blev.. Bäst jag slutar nu..







The flying bebski.. Trumvirvel..

Kommentarer
Postat av: aw - gotlandstöis ツ

såå söt:D

2010-02-11 @ 11:36:21
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: aw - gotlandstöis ツ

typ alla mina vänner har smink i väskorna men inte jag ;)

2010-02-11 @ 11:43:55
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: aw - gotlandstöis ツ

haaha okej :D

2010-02-11 @ 11:48:43
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Gudmor Malin

Så sötnötig hon är... still ;) Om jag bara bott en meter närmre (eller nja... en meter ifrån er... hm...) skulle jag allt flyttat barnvagnar som värsta hulken!

2010-02-13 @ 08:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0