Mysterium..

Det är konstigt det där när man får barn.. Blev precis klara med städningen (eller så mycket vi orkade med våra förkylningar).. Hyffsat snyggt vart det allt.. 10min senare så ser det ut såhär:





Det var ju rent nyss?!




Hur kommer det egentligen bli sen när hon är såpass stor att hon börjar släpa fram saker själv och leker rövare över hela lägenheten?? Om det redan nu inte tar mer än 10min för att det sak stökigt och barngrejer överallt..

Blä, imorgon blir det till att gå upp tidigt, tvättstuga kl sju.. Fy, men det behövs verkligen.. Börjar på att bli VÄLDIGT mycket tvätt nu, 3-4veckors tvätt.. Finns inte en chans att vi kommer få allt tvättat imorgon på bara ett tvättpass.. Men får göra så gott vi kan..





Tvättdag imorgon="pojk"pyamas på skruttan.. ;)




En annan sak.. Sist jag bad killen bädda sängen fick han lite hårda ord efteråt då han hade lagt de små prydnadskuddarna under de stora så att de inte syntes (vart är logiken?).. Idag ansträngde han sig allt har jag en känsla av.. Fast helt bra vart det ju inte ändå.. Kuddarna lite långt ifrån varandra och motiven upp och ner osv.. Men han får MVG för ansträngningen.. :)

 

 

 


Ett gott försök.. ;)


Kommentarer
Postat av: f a n n y a m a n d a a !

hemtrevlig blogg :) kram

2009-10-20 @ 19:45:24
URL: http://fannyamandaa.blogg.se/
Postat av: Maria

haha, men har du gått och blivit kuddfacist?! otroligt söt pyjamamas förresten! kram

2009-10-20 @ 20:06:13
Postat av: partyblöjan

Hehe, äsch.. Lite ordning får det väl lov att vara.. ;)

2009-10-20 @ 20:09:25
URL: http://partyblojan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0