Skrutt-o-mobilen..

Idag är vi uppe tidigt minsann, eller njae, tidigt för oss.. Vi måste hinna packa och göra snyggt här hemma innan syster och mammas kille kommer och hämtar oss.. Livsfarligt blir det, syster ska nämligen övningsköra hit var det tänkt.. Fy, jag tycker inte att hon får göra det.. Vi har i alla fall sagt att det är totalförbud mot att hon övningskör när vi sitter i bilen sen..

Jäklar vad jag är trött.. Hade som vanligt lite problem att somna, men lyckades väl någon gång bortåt halv tre-tre.. Sen vaknade jag när killens väckarklocka ringde vid fyra-tiden.. Somnade om och vaknade två eller tre gånger av att skruttan var gnällig.. Sen var det dags att gå upp.. Härligt med sådana nätter.. Icke..

Nähä, om man skulle ta och komma igång då.. Fast vi får väl se hur mycket vi behöver stressa.. Dom kunde nämligen inte få igång bilen efter den kalla natten.. Hoppas verkligen att den vill puttra igång sen, blir så jobbigt om vi måste gå 20 mil med barnvagnen och packningen.. Eftersom det är jul nu så lär det ju vara totalt omöjligt att få några tågbiljetter om det skulle vara så att bilen inte vill alls.. Och då blir det tråkigt, tråkigt, tråkigt..






Lea Skruttonen är ju i alla fall en mycket glad liten tandlös tös..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0