I väntans tider..

Vi for ju alltså in till Jönköping med bussen.. Men såklart fick vi vänta på bussen i 25minuter först (vad annars).. Under tiden vi väntade la jag märke till och funderade över vissa saker..

1. SOL.. Ja, tamigfan, det var faktiskt lite sol medans vi stod där och väntade (självfallet försvann den direkt och det blev pissekallt).. Varför har vi inte mer sol nu under vintern?? Vad jag kan minnas så var vintrarna när jag var ung mycket soliga och mycket snöiga.. Nu får vi om vi har tur lite snö någon gång i Mars-April, mn sol det kan vi ju se oss om i stjärnorna efter..






Där är den, ser ni?! Fast, strax efter bilden togs var den borta..





2. Någon hade glömt(?) sina tights och strumpor i busskuren.. Hur glömmer man sina tights och strumpor i busskuren?? Blir det inte fruktansvärt kallt att ta sig hem utan tights och strumpor?? Hur kommer man på idén att ta av sig tightsen och strumporna i busskuren?? Jag kom aldrig fram till några svar på mina funderingar.. Och, jag grubblar fortfarande.. Skulle jag göra en sån sak, och vad skulle få mig att göra en sån sak?? Jag vet inte.. Sommarvärme i kombination med fylla kanske.. Men nu är det ju vinter.. Och kallt.. Nästan så kallt så man inte vill gå ut i tights från första början.. Nä, det är konstigt det där.. Om någon kan besvara mina frågor skulle jag bli väldigt glad!!






Här är de, de frågoframkallande (glömda?) kläderna..





3. Min skrutt är väldigt söt när hon sitter inpackad och nerpackad i sin vagn.. Och det ser bra mysigt ut.. Varför kan inte jag också få sitta där och mysa?! Varför är det bara bebisar förunnat att få glida runt i en mysig vagn hela tiden?! Nä, orättvist är det.. Men, det gör inte så mycket att det är orättvist, jag glömmer det rätt fort när jag ser hur söt hon är.. Speciellt när hon glider neråt i vagnen så det bara är mössans luddiga öron som sticker upp..






Väntar och väntar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0