Upp till kamp..

Åh, jag är lycklig nu.. Vi överlevde!! Kom både ner på byn och hem igen utan att slå ihjäl oss.. MEN, jag är jäkligt irriterad på Huskvarna.. Som sagt var, de är såna idioter att det bygger staden på ett berg, men då får de fanimig se till att hålla både vägar OCH trottoarer isfria..
Som jag skrev så är det ju från mitt hus backar åt precis alla håll, antingen uppåt eller neråt.. Och så är det på de flesta ställen här.. Tänk då alla stackars gubbar och gummor..
De sitter ju fasen i fängelse nu.. De kan inte ta sig någonstans så som trottoarerna ser ut.. Kommer ju slå ihjäl sig eller åtminstonde bryta lårbenshalsen så fort de kliver utanför dörren..

Nej, Huskvarna, för i helvete.. SKÄRPNING!! Så här kan vi inte ha det.. Upp till kamp för alla stackars gubbar och gummor som sitter i sina lägenheter och inte kan gå ut!! Och förståss lite upp till kamp för alla oss andra också.. Till exempel oss barnvagsförare som är livrädda för att råka börja glida med vagnen eller ramla så vi tappar taget om vagnen och den far iväg ut i gatan.. Eller alla gravida, eller små barn som inte är så stadiga på benen.. Det är ju svårt nog att traska runt i en overall som gör att man ser ut som en stoppad korv.. Helt enkelt, upp till kamp för alla oss Huskvarnabor!!

Om det är någon som inte är Huskvarnabo men som ändå känner att de är lite utanför för att de också har det väldigt backigt och halt så kan vi kampa lite för dom/er också.. INGEN oavsett var man bor ska behöva vara livrädd för att gå ut när det är vinter!!






Ännu en vintrig tomte som längtar efter att få öppna paket.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0