Kokad mamma..

Det var värt ett försök, vet dock inte om det lyckades.. Har nu försökt koka bort mina basilusker i duschen.. Slutade väl höja värmen lagom när det började lukta stekt bacon och schampoo-flaskorna började smälta.. Hade önskat att det var slemmet i halsen och näsan som hade smält dock.. Men tyvärr..

Något positivt med det hela var att ju att jag fick bort den vidriga sjukling-lukten.. Konstigt det där när man är sjuk, det tar liksom 5minuter sen luktar man gammal gubbe.. I normala fall tar det ju åtminstonde ett par timmar.. Aja, skitesamma.. Nu tror jag allt att det blir ännu en mugg the..





Lillfnatt försöker dricka ur mugg..




Jo, angående bilden.. Det är ju såhära att damen börjar bli stor och då borde man dricka ur egen mugg.. Det finns vissa problem med det här..
1. Det finns en liten ventilgrej som gör så att muggen inte ska läcka om man håller den upp och ner.. Men skruttan har inte frstått att man måste suuuga för att det då ska komma ut något utan biter istället..
2. Man måste hålla muggen i en vinkel så att vatnnet faktiskt kan rinna ner i pipen vilket inte damen heller har föstått då hon oftast ligger ner de gånger hon dricker..
3. När en snäll mamma tar bort ventilen för att det ska komma vatten utan att skruttan behöver suga så förstår inte fröken att man måste svälja vattnet.. Detta ledert till en dyngsur bebis och lite host..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0