Kill i hela mig..

Gaah!! Jag får panik.. Slänger av mig klädesplagg efter klädesplagg.. Har sånt himla kill över hela kroppen.. Jag hatar att ha det.. Åh, byxorna sitter åt och killas på magen.. Strumporna sitter åt och killas på tåssingarna.. Koftan sitter åt och killas på armarna.. Nu sitter linnet åt och killes på magen istället för byxorna.. Men jag känner inte att jag kan ta av mig mer kläder såhär dags på dygnet..

Hela min kropp är invaderad av myror.. Det killas faktiskt inuti min kropp också.. I skelettet liksom.. Jag får ofta så, då får jag massor av panik.. Så sparkar jag vilt omrking mig, fast inte med flit.. Och råkar mannen sitta ivägen riskerar han att få en spark.. Men han få ju lite skylla sig själv..

Faktiskt så bad jag honom nyss att lägga sig på golvet med datorn istället.. För han får faktiskt inte riktigt plats här med mig i soffan.. För jag har så mycket kill i kroppen och då MÅSTE jag kunna röra mig fritt.. Men han vägrade.. Otacksamma jävel.. Han ska inte tro att jag tänker gå runt och bära på hans barn utan att få något tillbaka..

Kommentarer
Postat av: emma

det får du nog så småningom (: stora bebismagar är finfint! hur mår du idag snygging?

2010-03-24 @ 17:15:09
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0