Kämpa, kämpa..

Godmorgon!! Idag blir det fullt ös minsann.. Älskling är på jobbet (som vanligt) och Lea och jag har gått upp och ätit frukost.. Ja, jag har ju förstås kollat in lite bloggar också.. :P Idag bär det ju av till K-holm så måste hinna med allt innan vi ska hoppa på tåget..
Nu blir det träna någon timmer eller så.. Sen bada skrutt och duscha mig.. Hitta fina kläder till oss båda.. Eller nä förretsen.. Eftersom jag vet hur skruttisen ser ut efter att hon ätit mat så får hon vänta med bad och påklädning tills efter maten.. :)
Sen får vi försöka snygga till lite mer här hemma och packa.. Betala räkningar och allt annat sån't som måste fixas innan vi far.. Åka in till Jönköping och se om man får lite tid till att gå på stan innan tåget går.. Sen tåg till skövde, sitta där och vänta i 45min eller något och sen hoppa på andra tåget.. Är framme i K-holm vid tio i nio ikväll så det blir en lång dag för lillfisan..
Jaja, helt meningslöst inlägg.. :D Men så kan det vara ibland.. (Skriver nog mest det här för att få skjuta upp allting en liten stund, är inte riktigt sugen på att börja träna nu)..

Snurrar..

Jag gick och la mig, tänkte lite, gick upp och tog en cigg, gick och la mig, tänkte ännu mera, gick upp och ligger nu här i soffan framför datorn.. Det är lite sådär när man bärjar tänka när man lagt sig i sängen.. Det är som väldigt svårt att sluta tänka då.. Helt enkelt ingen mening med att ligga kvar för det finns ju inte ens chans att man ska kunna somna när man har en miljard tankar som snurrar inne i bollen på en..

Just nu är det väldigt populärt här hemma på min sänghalva att tänka bröllopstankar.. Idag var det bara 5 veckor kvar till bröllopet.. Vårt bröllop vart ju väldigt snabbt påkommet att vi skulle ha så det är många grejer som ska fixas på lite tid..
Det är dumt när man skulle vilja spendera nätterna med att sova.. För det är ju väldigt lätt hänt att man börjar tänka lite..

På de här 5 veckorna som är kvar har vi en hel del som ska fixas alltså.. Vissa av sakerna ska fixas denna vecka för att det inte ska bli för tight med tid.. Inte för oss kanske, utan för de som måste fixa sakerna åt oss.. Dom som behöver veta vad det är vi vill ha.. Blomsternissarna och trårtnissarna, fotografnissarna och klädnissarna..
Lite har vi ju hunnit fixa redan men inte nära på allt..

Saker som är kvar:
-Boka tid för tillfixning av klänningen
-Tillfixa klänningen
-Fixa kläder till den blivande maken
-Skor till mig
-Underkläder
-Boka tid för klippning och färgning
-Klippa och färga
-Fixa frisyren
-Hitta någon som kan fixa naglar och boka tid
-Fixa naglar
-Hitta någon som kan fixa smink
-Fixa smink
-Beställa blommor
-Beställa tårta
-Inhandla mat
-Inhandla dryck
-Kolla om allt finns i lokalen i porslinsväg
-Fixa personal
-Boka fotograf
-Boka DJ
-Göra program
-Hitta toastmaster
-Göra bordsplacering
-Förbereda maten
-Eventuellt handla allt det som kanske fattas i lokalen
-Pynta lokalen
-Skicka papprena om hindersprövningen (som gick bra, vi får gifta oss) och vigselintygspapprena till pastorsexpeditionen
-Kolla så gästlistan verkligen stämmer (vilket den nog inte gör)

Sen är det ännu fler saker att göra.. Men såhär mitt i natten är det svårt att komma på allt.. Men som sagt så är det en hel del som snurrar i mitt huvud när jag ska försöka sova.. Inte jättekul men vad gör man.. Om 5 veckor är det i alla fall över.. Inget mer tänkande, bara varande..

Nähä, ska nog försöka sova nu, igen.. Men först bjuda på en skruttbild efter all den här texten.. :)






Frågan är varför hon fick olika färg på ögonen på bilden.. Ser ut som att halva ansiktet ligger i dimma, men vad jag vet så hade vi ingen dimma i vardagsrummet den dagen.. Och den där tungan kommer alltid ut när kameran kommer fram.. Ett mysterium..

Barnmisshandel?!

När man läser bloggar så är det svårt att undgå de stora "blondin-bloggarn".. De små tjejerna som lever sina liv som om de vore 5-10år äldre.. Eller som de kanske tror att någon som är 5-10år äldre skulle leva sitt liv.. Det är killar, supa och klädstilar som jag inte tycker passar så unga tjejer.. Oj, låter väldigt gammalmodig nu.. Men när jag var i den åldern så fanns det banne mig inga ungdomar som betedde sig som dessa tjejer gör..

Varför gör de som de gör?? Varför försöker de leva sånna liv som de gör?? Det passar sig inte.. Vad fan hände med att vara barn?! Och vad fan gör deras föräldrar?! Hur kan de tillåta sina döttrar att bete sig som de gör.. Skulle jag hållt på som de här tjejerna gör så hade det blivit utegångsförbud direkt.. Nä, det är INTE okej att man låter sina barn göra vad fan de vill på det här sättet.. Urusla föräldrar är vad man är!! Barnmisshandel skulle jag kalla det när man låter ens unge förlora hela sin barndom och ungdom.. Låter de missa flera år ur sina liv för att göra saker som de säkerligen inte mår bra utav.. Vad ska det bli utav dom här tjejerna när de blir några år äldre?? När de faktiskt är så gamla att de ska börja leva ett vuxet liv.. Hur ska de klara av det?? De har ju inte fått gå in i vuxenvärlden på ett normalt sätt.. De har kastats in i den och i en förvriden fantasivärld dessutom..

Jag blir arg.. Arg som fan.. Här hemma så sitter det stora affischer överallt om att socialen behöver hjälp med fler jourfamiljer och sånt.. Och det skulle fan behövas till sånna här små tjejer som tydligen har riktiga idioter till föräldrar som inte klarar av att ta hand om sina barn..

Ja, det var väl det.. Nu ska jag sluta vara arg.. Nu blir det nog till att natta sig så man orkar med morgondagen med tågresor och allt annat.. Skruttis är ju duktig hon i alla fall och sover redan.. :) Tur det, annars hade hon fått utegångsförbud om hon inte kunnat hålla vettiga tider.. :P






Mäh mamma, du är konstig.. ;) Dottern är något skeptisk till allt detta fotograferande..

Förresten..

Vi har allt bytt ut liggdelen mot sittdelen i vagnen nu.. Lillstumpan börjar bli stora damen.. Dröjer inte länge nu innan man får ge henne utegångsförbud för att hon vart ute och svirat.. Och mota småkillarna i dörren.. Nä, lillfisan får allt ta och sluta bli så stor så fort.. Man hinner ju inte med..





Var tvungen att lägga en kudde i botten för att skruttisen skulle komma lite högre upp..

God(?)morgon..

Hej hopp!! Åh, vad jag är pigg och fräsch idag.. ICKE!! Lyckades efter många om och men somna vid 3-tiden igår(idag).. Sen vaknade jag vid strax efter 4 av att skruttiplutti var vaken och att jag hade ont i gallan.. Kul, kul.. Som tur var somnade skrutt fort och min galla gick över skapligt fort efter medicinen också.. Somnade om någongång efter 5.. Sen vaknade skrutt vid 8-tiden och ville ha mat.. Härligt.. Men vi lyckades somna om båda två efter att hon ätit.. Välbehövligt.. Nu har vi vart uppe någon timme och jag känner att jag helt klart hade kunnat behöva sova ett par timmar till..
Men men..

Dagen lär väl mest bestå av fixning inför helgen då det blir en tur uppåt till K-holm.. Trevligt men stressigt.. När jag är där måste jag boka tid för klippning/färgning, boka tid för tillfixning av klänningen, hitta skor, beställa blommor och beställa tårta.. Sen är det nog en hel del till som ska fixas men kan inte komma på vad just nu..

Ja ja, nu ska lillstumpan ha lite mat, får se vad det blir för spännande idag..





Gladskiten.. :)

Madness..

Jag håller på att bli TOKIG!! I någon av alla krtongerna med grejer ligger det en väckarklocka.. Varje natt Vid 00.02 så går larmet igång.. Biip-biip-biip-biiiiip.. Ungefär en minut skulle jag tippa att det håller på.. Det här är nog den längsta minuten på hela dygnet.. Och varför atr jag mig inte i kragen och letar fram klockan och sliter ut dess livsuppehållande batterier?! Fråga mig inte, orkar väl helt enkelt inte.. Istället blir jag så irriterad så jag slutar andas varje natt kl 00.02-00.03.. Så var det med den saken..
Klart slut..






Det finns fler än jag som kan vara lite bittra ibland.. ;)

Olika nivåer av pigghet..

Här i det Rosenlundska residenset håller vi på och mornar oss.. Vissa har kommit lite längre än andra dock.. Karln har ju redan vart på jobbet i många långa timmar, Skrutt gymmar järnet och jag, nä jag har inte kommit särskilt långt alls.. Känner mig en smula död.. Men det är väl som det brukar vara på morgonen här hemma.. Skrutt är pigg som få och jag är ett vrak.. :D

Nu ska jag i alla fall försöka så sakteliga att få i mig frukost, cigg, på med kläder och träna lite.. Uj uj, finna energin först.. :O





Lilldonnan är ju morgonpigg och med ett strålande humör tillskillnad från mor sin..





Hon orkar till och med yoga på morgonen, fast hon kan i stort sett bara en enda rörelse/position.. Kobran is da shit.. ;)

Fasiken, glömde..

Skrev ett inlägg förut om presenter i massor som bebisar får när de är nyast i släkten/kompiskretsen.. Skrev om presenter som Skrutto fått och skrev om vad fasen jag ska köpa i julklapp till henne.. Har problem med det där för vad passar en 7månaders bebis (som hon kommer vara då)?!

Ja, lite sånt skrev jag.. men sen glömde jag visst att publicera.. Tokigt..
Men nu har jag skrivit det här.. Och det täcker typ det som förra inlägget som inte kom upp handlade om..
Sen var det en bild också.. På den fina mysdressen skrutt fick när Malin var här..





Ni får bara baksidan av den med det söta rumhjärtat.. Men framsidan är randig som hjärtat.. :)

Myser..

Sitter här och myser med min lillskrutta.. Hon tittar med stora förundrade ögon på mig.. Och jag undrar vad hon tänker på egentligen.. :) Vad är det som försigår där inne i hennes lilla huvud?!
Idag tog vi en lång sovmorgon (igen).. Vi är nog dom slöaste tjejerna i det här huset.. Skrutt och jag gick inte upp förrän kvart i tolv idag.. Hehe.. (Fast vi var faktiskt vakna vid 9 för att en lite fröken ville ha lite mat  då)..
Men nu sitter vi här och slöar framför datorn båda två..

Vi fick tillbaka wii-fit:et häromdagen så igår och i förrgår tränade jag med min wii fitness coach.. Man kan inte tro att det ska vara så jobbigt med tv-spelsträning.. Men ta mig fan.. Jag har så fruktansvärt ont av träningsvärken så jag kom knappt ur sängen imorse.. Ja jisses, det är inte nådigt vad min kropp ber mig sluta upp med de här dumheterna och återgå till soffliggande och godisätande.. ;P





Vi myste förra veckan också.. :) Vi myser varje dag faktiskt..

Inget illa menat..

Jag älskar mannen jag delar mitt liv med något enormt.. Men, fan vad han kan SNARKA!! Blir nog till att ge honom en kärleksfull snyting om jag ska kunna somna.. ;P

bloggtips och funderingar på morgonkvisten..

Inatt fastnade jag lite framför datorn (som vanligt) innan sängdags.. Men glad är jag för det för jag råkade stöta på en (enligt mig) sjukt kul blogg.. Mensflickorna är några tjejer som skriver om: MENS, så klart.. Vet inte om det beror på att man själv gästas av indianer i vassen denna vecka som bloggen var så tilltalande?! Men nä, jag tror den är kul ändå..

När jag satt och läste igenom denna blogg så började jag fundera lite själv på det här med lingonveckan.. Det var nämligen som såhär: tidigare i höstas så införskaffade vi en ny dubbelsängsbäddmadrass efter att allt för länge ha irriterat oss på hur enkelsängsmadrasserna bara glider iväg (eller i alla fall min så som jag lever runt på natten).. Sagt och gjort, vi for iväg och handlade en kalasfin vit dubbelsängsbäddmadrass.. Huttade bort våra gamla och bäddade med nya fina lakan på den nya fina madrassen.. Går och lägger oss och är lyckliga över att madrassen ligger stilla..
Men..
Varför är det då så att när man nu införskaffat en ny fin bäddmadrass så vaknar man på morgonen med blod halvvägs ner till knäna?! Kunde man inte fått ha en ny fin bäddmadrass lite längre än så innan man ska förstöra den?! Är det månne lagen om alltings jävlighet som spökar?! Vad vet jag, det jag vet är att jag fick sova en natt på en ny fin bäddmadrass innan indianerna kom och förstörde den..

Ja, det var väl det jag hade att säga.. Eller nej, vänta.. Det var en annan grej jag satt och funderade på inatt.. Varför lär man sig aldrig?!
Det är såhär va, att vi ju har en jäkla massa kartonger står överallt just nu (men idag åker de ner i källaren när hänglåset kommer hem).. Igår började vi sortera lite bland kartongerna vilket gjorde att de bredde ut sig än mer över lägenheten.. Några mycket stora och tunga klädkartonger hamnade precis utanför toalettdörren..
Därav min fråga nu, varför kan man inte fatta efter sjuttielfte slaget mot axeln, av dörrkarmen när man smäller upp toadörren som man brukar och den studsar mot kartongerna bakom den, att man faktiskt inte kan smälla upp dörren?! Det står något i vägen och man måste öppna försiktigt.. FATTA!! Men nej, ack nej.. Likförbannat så smäller jag upp dörren och slås tillbaka av den rätt in i dörrkarmen VARJE gång jag har varit på toa..
Mystiskt..

Oj, nu blev det ett långt inlägg minsann.. Men det får ni stå ut med.. :D

Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite..

Oj vad jag har blivit dålig på att skriva blogginlägg på sistonde.. Men det blir lätt så när man inte gör så mycket spännande och dessutom har fullt upp med att tänka, planera, fixa och dona.. Fast jag ska nog försöka återgå till mitt forna bloggande för jag tycker det är ganska kul att skriva av sig lite.. :)

Dagen har bestått av städande, tvättande, wii-fit:ande, tv-tittande och datortittande.. Inget spännande direkt men en helt okej söndag.. Det behöver ju inte hända så mycket på söndagar..

Nu ska jag allt ta en snabbdusch och sen sova.. Är riktigt trött nu, har ju trots allt vart uppe sen halv åtta (då jag vaknade på soffan, oops)..
Blir först en liten bild på en något skitig men väldigt proffsbloggig skrutt.. Som vi alla vet (och som jag skrivit många gånger tidigare) så äter ju alla bloggare sushi.. ;) Lånade bilden av Malin, igen, men hon är mycket bättre på att ta kort än mig och gör det hela tiden..





Lea vet att det är sushi som gäller om man vill vara någon i bloggvärlden.. :P

Tråkigt..

Tvätta, städa, tvätta, städa, städa, tvätta.. Så har min helg sett ut och ser ut.. Inte kul alls.. Men välbehövligt och det blir ju fint efteråt.. :) Jaha, nu är min 5-minuterspaus slut och det är dags att fortsätta..

4 månader..

Idag har pappa vart död i 4 månader.. Konstigt det där, hur tiden bara går.. Jag har fortfarande lite svårt att förstå att han är död.. Vi träffades ju inte så ofta men pratade en hel del i telefon.. Känns konstigt att inte kunna ringa till honom när jag har tråkigt..
Kan känna mig lite arg över att han är död.. 49år, det är fan ingen ålder.. Och hur sjutton kunde det bli såhär.. Inte ens en vecka efter att vi sågs på Leas dop så var han död.. Vem går och dör efter en blindtarmsoperation?!
Nä, inte coolt..

Idag blir det till att storstäda.. Behövs verkligen!! Måste se trill att få tomt på golvet nu när skruttisen rullar runt överallt där.. Hon krockar ju med massa grejer hela tiden.. :) På tal om skrutt, hon sover och det gör älskling med.. Slöfockar dom där alltså.. :D

Nä, nu ska jag ta och sätta igång..





Mamma, jag, pappa och Lea.. Mamma har stooort hår, jag ser allmänt död ut och pappa ser väldigt gammal ut.. När blev han så "gammal"??

Hårdkörning..

Jag vet att det är dumt att jojobanta.. Men nu är det ju som så att jag ska gifta mig om lite mer än en månad och då vill jag banne mig göra vad jag kan för att se så fräsch ut som möjligt den dagen.. Så nu går jag hollywoodstyle med få kalorier in och massor kalorier ut.. För min del så gör det ingenting om dom kilon jag går ner nu kommer tillbaka efter bröllopet.. Det kan jag fixa då med den klassiska "livsstilsförändringen".. Men det är ju som såhär va att jag bara tänkt gifta mig en gång och då vill jag ta mig fan göra allt jag kan för att se så bra ut som möjligt..
Om jag förfaller efteråt så gör det ju inget, då är vi ju redan gifta och han är fast.. ;P Närå, men jag är ju faktiskt tjej/kvinna och då är det rätt lätt hänt att man tänker på hur man ser ut och hur man skulle vilja se ut.. Har märkt att de två sakerna oftast aldrig är desamma.. :P
Kan bli lite irriterad på mig själv när jag tänker tankar som att om jag bara var några kilo lättare, om jag bara hade längre hår, om jag bara....... osv.. Vet ju att det inte spelar någon roll, inre skönhet och bla bla bla är det viktiga.. Men tror bara inte riktigt att de andra delarna av min hjärna har förstått det där.. Den smarta delen vet precis hur det är men resten, nä ingen koll alls..
Så därför tänker jag köra på och lyssna på de mindre smarta delarna av min hjärna.. För jag vill vill vill se hyffsad ut på mitt bröllop!!





Jag vill inte ha lika många hakor som skruttisen på bröllopet..

Perfekt..

Cider, choklad, CSI NY och datorn.. Kan det bli bättre än så?? Dessutom en sovande skrutt så det är alldeles jättelugnt.. :)





Damen sover redan.. Weii.. :)

En ny dag..

Jaha, så vaknar man upp till en ny dag efter att ha sovit alldeles för lite.. Skönt.. :/ Men men, så kan det va.. En lååång dusch senare så känner jag mig i alla fall lite piggare.. Nu lite frukost och sen fullt ös.. Göra färdigt allt pappersskit jag har.. Åka iväg till skatteverket och lämna in hindersprövningen, igen.. Vi råkade glömma kryssa i ett par rutor om att vi inte är syskon.. :) Så de vart nog lite fundersamma skattetanterna..
Kanske att man ska ge det ett sista försök det där med skor till bröllopet.. Hittar jag inget nu (efter att redan ha kollat i 10 skoaffärer) då tänker jag fan gifta mig i mina hello kitty-tofflor.. De är ju åtminstonde vita.. :/
Sen blir det handling och storstädning..
Och ja, det är väl planen.. :) Nu, skynda skynda..






Mamas little helper.. ;)

Neråtsång..

Usch, är allt inne i en redig depperiod.. Inte kul alls men det går ju över så småningom.. Som alltid.. :) Skönt att man vet det i alla fall, annars vore det riktigt drygt att vara så här nere..
Är glad att jag har min lilla familj som muntrar upp mig också.. De är bäst!!





En riktig liten solstråle som sprider glädje omkring sig.. :)

Morr..

Är trött och irriterad.. Har väl egentligen inte så himla mycket mer än så att säga för tillfället.. Nä, idag är det en riktig pissedag och världen kan gå och ta sig i brasan..






Skrutt kan också bli lite arg ibland då hon inte klarar av att krypa fast hon så gärna vill..

Tv-kvällen är fullspäckad..

Nu slötitta på NCIS..
Sen kolla Biggest Loser..
Efter det Plastikkliniken..
Vid nio är det grymma House..
Som efterföljs av Hell's Kitchen..

Jag kunde inte låta bli att tjuvkika på vem som vinner Hell's Kitchen och jag kan söga så mycket som så att det är min favorit för en gångs skull.. :)  annars är det en klassiker i tävlingsprogram att den jag gillar bäst blir tvåa.. Why?! Men inte denna gång alltså.. :)





Lilla grodis.. :)

Vad betyder etär??

Jag håller på att bli tokig på kocken i tv3s nya program kniven mot strupen.. Han måste ha något allvarligt talfel.. Etär?! Vad är det för något?? Äter, har jag hört talas om men EtÄr?! Nej.. Fy skäms på honom!! Och varje dag, flera gånger om dagen ska man behöva höra honom tala sitt eget lilla språk.. Är det dialektalt månne?! Betyder det i sånna fall att det finns fler därute som EtÄr sin mat?!





Vad säger han??

1+9+8+5=23..

Jahapp, har precis kollat klart på the number 23 med Jim Carrey.. Tyckte allt att den var riktigt bra.. :) Gillar när Jim Carrey spelar lite allvarligare roller istället för att bara göra grimaser..
Man blir ju lite inspirerad av filmen och måste räkna efter lite själv.. Hittar några 23:or (även om de kan vara lite långsökta vissa av dom)..
Jag är född 1985: 1+9+8+5=23.. Jag har 4 namn som består av 5, 5, 8 och 9 bokstäver: 5+5+8+9=27, 27-4=23.. Siffrorna i min adress: siffrorna i postnummret blir tillsammans 17, gatu/husnumret är 4 och jag bor 2tr upp: 17+4+2=23..

Sen orkar jag inte klura ut fler 23:or alls för det är ganska knepigt att komma på någon lösning till att få slutresultatet 23.. Och nu var det många år sedan jag blev fördig med skolan, så jag behöver inte räkna matte längre.. ;P





Värd att se minsann..

Är väl så illa tvungen..

Hade ingen lust att gå upp idag.. Sov så för jävla illa inatt.. Men det är bara till att masa sig upp i alla fall.. När man har en bebis så kan man inte ligga kvar i sängen hela dagen.. Men fick åtminstonde sovmorgon till nyss ungefär.. Inte riktigt, för jag har legat vaken ett bra tag och lyssnat på lilla fröken pratkvarn som har berättat om allt mellan himmel och jord.. (Vet dock inte riktigt vad det egentligen är hon sagt då hon pratar lita otydligt, gä ma ba mmmm osv)..

Idag blir det ta mig fan bara en massa slöande har jag en stark känsla utav.. Läsa lite och kanske kolla någon film.. Kika runt på datorn och bara låta dagen gå.. Men nu, frukost..






Glad, gladare, skruttis..

Funderar..

Nu är vi shoppade så vi klarar oss utan att svälta några dagar.. Tur det.. :) Skrutt har fått använda flera nya kläder idag, så fin så..

Nu till min fundering.. Alltid, alltid, alltid så har ju folk bilder på sig själva som de tagit själva dessutom.. Alltså bilder där du sträcker ut din arm och hoppas att du lyckas centrera dig själv hyfsat i bild.. Man famlar ju väldigt mycket i blindo när man tar dessa bildeer har jag märkt.. Hur får man då till en bra bild?!

Dessutom, när man är totalt ofotogenisk och ser ut som något en bulldoozer kört över på bild, hur lyckas man ändå få till bra sådana bilder trots att man inte ser vad man gör?!

Nä, jag har försökt och försökt och det är totalt omöjligt att få till en bra sträcka-ut-armen-och-fota-sig-själv-bild.. Jag klarar det inte.. Då blir jag istället irriterad och bara larvar mig på fotona.. Hmm, fast det är så svårt att försöka vara seriös när man vet att bilderna blir så fantastiskt usla..

Nä, jag får nog anlita en fotograf på heltid som kan se till att man alltid har rätt ljussättning och som kan ta många, många bilder på allt jag gör för att alltid ha några riktigt snygga bilder på min vardag.. För det finns inte en chans i hela världen att jag ska klara av det själv..

Dessutom ska jag nog anlita en stuntmodell som blir bättre på bild än vad jag blir.. Någon som aldrig halvblundar, gör konstiga miner, har en dålig hårdag, fel smink, fel kläder osv.. Mm, det är en plan.. :)





Skrutt fick ha julklappen hon fick av Malin, den fina bodyn..





Sen blev hon en lurvig liten michelingumma..






Och själv jobbade jag i all oändlighet på att få till bilder där jag inte ser helt nerdrogad ut.. Det gick inte så bra.. XD




Nu tänker jag skriva som säkert sjuttielfte dagen i rad att det är dags att titta på Änglar och Demoner.. Men det har bara inte blivit av än.. Men denna vecka jobbar älskling kväll och kommer inte hem förrän vid halv ett-tiden i natt.. Så jag har hela långa dagen på mig att kolla på film.. :)

Glömde..

Hmm, jag har kommit underfund med en sak.. Det är väldigt dumt att ha godis ligga kvar på bordet efter sin senaste fross-session.. Det blir lätt att man inte orkar äta sin något vettigare frukost då.. Oops.. :O





Kan ju inte påstå att gårdagens kvällsmat var speciellt bra den heller.. :P





Jag är i alla fall en riktig toffelhjälte.. ;)





Oj, jag glömde en sak förresten.. Har ju inte visat de fina julklapparna vi fick av Malin..





Men här är dom.. :) toffifee, tavla från dopet, örhängen, söt body och mysig "sparkdräkt"..

Morsning korsning..

Jahapp, vaknade utan att klockan hunnit ringa idag.. Inte illa pinkat.. Fast, jag vet inte om det berodde på mig själv eller på skrutt.. Nu har hon fått lite frulle och jag ska väl också ta mïg något litet, sen blir det påklädning och iordningfixning.. Måste ner till affären och fylla på förråden inför veckan.. Det är ju en viss liten dam som tar slut på sina blöjor väldigt fort (och det är inte jag)..

Annars då?! Jo, hade sista OSA-dag igår till bröllopet men har fortfarande inte fått svar ifrån alla.. Vet inte om en del kanske tänker att om man inte ska komma behöver man inte svara?! Fast jag tycker nog att man gör det i alla fall.. Blir så himla svårt att få ordentlig koll annars..

Nähä, nu fortsätta med morgonsysslorna..





Ett stycke mysig liten knubbis.. :)

Juligt..

Shit vilken slödag det är idag!! Malin åkte hem idag så jag har bara slappat, inte ens kommit ur morgonrocken och i kläderna än.. Fy skäms!!
Det har i alla fall vart kalaskul att ha Malin på besök och kan knappt vänta tills bröllopet då vi träffas igen.. :)

Någon som har kommit i kläder idag är skruttan.. Hon fick ha nya fina kläder på sig.. Såg riktigt julig ut minsann.. :)

Nu blir det ännu mera slöande, kolla på topmodell och änglar och demoner idag.. Sen ta en lååång dusch.. Än så länge har jag bara legat i soffan och kollat när älskling spelar tv-spel, haha.. Inte ens orkat lyfta upp min bok..





Skrutt gjorde ett litet test för att se om klänningen var något att ha.. Ta en tugga och jo, den var godkänd.. :)





Klänningen hade dessutom en mycket fin rosett som var fantastiskt spännande att dra i..




Åh, nu plockade karln fram chips.. Jag som inte kan äta det utan att få gallont.. Men jag är också sugen på salt.. Kanske poppa lite popcorn?!

Slutligen..

Så var det dags för de sista bilderna från vår vandring ute på stada.. Blev en sväng ner till centrum först för lite affärstitt och sushilunch.. Hade dock en mycket hungrig skrutt som förde liv härligt pinsamt mycket på restaurangen innan jag till slut lyckats få hennes mat värmd..

Efter det blev det en tur till A6 för mera affärstitt och även en del shopping.. Behövde köpa massor med nytt smink då mitt börjar bli för gammalt.. Sen har jag blivit lite känsligare i hyn på äldre dar.. :P Och kul var det att handla smink för jag fick en massa presenter för det att jag handlade så mycket.. :D Sen kunde jag inte låta bli att shoppa kläder till skruttibangbang och även två par tofflor åt mig själv.. ;)





Skrutt hade lyx som vanligt och fick åka vrålåk..





Malin är allt ett riktigt stolpskott.. ;P





Skrutt fick ju slöa i vagnen men någon är väl tvungen att jobba och slita med att få vagnen framåt..





Dock var nog skrutt lite osäker på mammas vagndragarkunskaper då hon såg smått livrädd ut..





Malin busade och fick sig en massa skratt från den annars något svårflörtade lilla donnan.. :D





För att avsluta det hela en bild på shoppingresultatet och presenterna.. Dock jäkla kass bildkvalitet.. :/




Ja, det var vår dag hittills.. Nu blir det nattning av barn (Malin jobbar på det) och sedan matlagning.. Kyckling, ris och kantarellsås.. Mumma!! :)

Morgonposeing..

Som tidigare nämnts så var inte vår morgon till ända efter frukost och påklädning.. Nej oh nej.. Det var nu dags för lite fotoposeing och ansiktsgympa..




La in en liten prilla i underläppen.. :P






Spärrade upp de morgontrötta ögona i ett försök att inte halvblunda på ett foto..






Ansiktsgymping för att vakna till lite.. ;)






Vi körde en hobbit-variant och tog oss en second breakfast.. :P





Sist men inte minst innan utgången fick skrutt på sig lite kläder..

Förberedelser på morgonkvisten..

Planen för dagen blev ju som sagt var staden.. Och där hamnade vi lääänge.. Ajaj mina fötter!!

Men innan vi kunde dra oss ner på stan så var vi tvugna att fixa lite (har hört att det inte är uppskattat att vara nakenfis på stan).. Även lite datorisering (som vanligt)..

Det blir nog till att presentera morgonen i bilder istället.. :)





Det är viktigt att börja dagen med en stadig frukost.. ;)





Malin snodde dock skrutts frukost..





Sen låtsades Malin prata i telefon av någon anledning?!





Det är viktigt med lite morgongympa också.. :)




Ja, så började vår morgon här i det Rosenlund/Berglundska residentet.. Men morgonsysslorna var ännu inte slut.. Vilket snart kommer märkas..

Morgon..

Idag är vi allt lite trötta här.. Har vart en knasig natt för oss alla (förutom skrutt som sovit gott).. Vid fyra imorse ringde en väckarklocka och killen klev upp och började klä på sig.. Frågade vad han höll på med och fick till svar: klär på mig.. Ja, men varför?! Han funderar en stund och frågar sig själv, varför.. Börjar sedan kläa av sig igen och går och lägger sig.. Någon har alltså glömt stänga av larmet och tror att det är dags att gå till jobbet på en lördag.. Dumfan.. Fast det kan ju bli lite snurrigt ibland..

Nu har vi hunnit med lite frukostar och lite skitsnack.. Har en lagom slö och trögstartad morgon.. Sen hoppas jag på att det blir en runda in till Jönköping.. Det var ju som såhär va att någon hade glömt att hon skulle köpa en julklapp till Malin när hon kom hit och måste därför bege sig iväg för att panikköpa en sådan nu..
Behöver ju hitta lite bröllopsskor också och underkläder som funkar till brudklänningen..

Jaja, nu blir det väl till att försöka få på sig lite kläder..





Malin och skrutt är lite trötta denna morgon..





Trots morgontröttheten orkar skrutt gympa lite..

Jippie!!

Nu är hon här!! Den fantastiska Malin.. Vi har allt hunnit ta en sväng förbi systemet (som i gamla dar, innan jag gick och blev gravid) och Willys.. Har också hunnit smälla i oss tacos.. Idag är det allt jag som får kalasa till det lite för killen hade ingen beställning från systemet utan nöjde sig med en påse chips.. Weii.. Är inte varje dag man kan göra det när man är mamma.. :)

Nu blir det till att socialisera järnet med Maoulin!!





En Malin och en skrutt.. Fina flickor det där!! :)

Klurig läsning..

Köpte ett stycke bok häromdan.. Dan Browns Den förlorade symbolen.. Gillar hans böcker, de är så trevligt kluriga.. Så just nu är det läsning som pågår här hemma i soffan..





En bok till att ställa på den gröna hyllan i bokhyllan..

Den bästa av de bästa..

Ja, idag kommer hon.. Den kalasbästa av de alla.. MAOULIN!!
Från platta Malmöt åker hon till det backiga Huskvarna för att hälsa på oss.. Hipp hipp hurra!!
Skrutt och jag kan knappt bärga oss till eftermiddagen då hon anländer..

Malin, skynda dig!!





I somras blev Malin gudmor till lilla skrutt.. (Och jag lånade denna bild från Malin, men eftersom det är min bebis på bilden så tycker jag att det kan gå bra)..




Malin var en av de fantastiska lägenhetsdelarkamraterna jag hade i Malmö.. Men elaka Malin flyttade från huset och för att hämnas flyttade jag från stan.. Eller nä, eftersom jag fick barn så blev jag ju så smått tvungen att flytta.. Saknar Malmö, saknar huset och inte minst så saknar jag Maoulin!! (Fast det är ju inte helt fy skam att ha flyttat till min blivande make heller)..

En annan av grannarna i lägenheten där nere var Sanne panne från de norrare delarna va vårt avlånga land.. Hon var en kul prick som vi också saknar.. Men Sanne stack också från huset för att åka till Hong Kong..
När jag rotade runt bland Maoulins bilder hittade jag allt en bild på Sanne och mig från en gång för länge sedan där nere i Malmöhuset.. Kunde inte låta bli att låna den också av Malin.. :)





Sanne panne och Linda pinda leker Zoolander minsann.. Hehe.. ;)

Hur göra?!

Det har uppstått lite problem.. Blöjbyte och cigg är avklarat.. Frukosten står på tur och efter det tänkte jag att Skrutt och jag skulle få lite kläder på oss.. Här har vi problemet..
När vi åkte hem från K-holm tog vi ju med oss alla de pappas saker som blev kvar efter loppisen.. Allt det ställde vi in i "barnrummet"..

Saken är den att i detta barnrum har Skrutt sin garderob och jag har en byrå med en del av mina kläder i..
Alltså för att vi ska kunna klä på oss behöver vi komma fram till garderoben och byrån.. Men hur ska det här gå till?!

Det står kartonger, skrivbord och ännu fler kartonger ivägen.. Jättemycket ivägen!!





En oigenomtränglig mur av kartonger..



Nä, jag tror att vi får gå utan kläder idag för jag kan då rakt inte förstå hur vi ska kunna komma åt våra kläder..
Hjälp någon?!

Snart färdig..

Weii, nu är det bara två bloggar kvar att läsa ikapp mig på.. Men först blir det allt blöjbyte och cigg.. Åh, och förståss frukost (nog för att en cigg är en skaålig frukost det med men det kan vara bra med lite mer i magen)..

Usch, igårkväll var det inte roligt.. Gallan sa ifrån igen och jag fick roa mig med att kräkas.. Och vet ni vad, det är hemskt äckligt att kräkas när man ätit popcorn, för popcorna åker upp i näsan..

Jaja, nu fortsätta med morgonbestyren..





Give me, give me, give me..

Finns det hjärterum..

... så finns det stjärterum.. Men det är knappt.. Hemma hos mamma kan det ibland bli lite trångt.. De är några stycken som bor i ett inte allt för stort hus.. Men det är trevlitg ändå.. Förutom när man håller på att bli skrämd halvt från vettet.. Det var som så att jag i början på veckan fick dela madrass med skrutt.. Innan vi åkte till K-holm så fick hon sprutor vilket resulterade i många tårar och en hel del feber under natten.. Så natten spenderades mer vaken än sovande för min del och jag låg och klappade på min lille bebis för att trösta.. Framåt morgonkvisten hade jag tillslut fått sova någon timme innan jag vaknade och tänkte fortsätta klappa bebis.. Till min förskräckelse måste hon ha fått fel spruta för hon har blivit helt täckt av päls.. Gaah!! Men nej, ingen päls på skrutten det är ett stycke katt som har satt sig vid hennes fötter.. :)

Ja, helgen vart det som sagt var loppis och början på denna vecka tog jag med mig mamma, skrutt, lillasyster+lillasyster, killens lillasyster och killens dotter sen tidigare för att shoppa kläder till bröllopet.. Kläder till Lea hittade jag veckan innan och nu blev det till att hitta matchande kläder till den andra lilltjejen som ska vara ringbärare och till våra systrar som ska vara brudtärnor.. Ujujuj, vad trött man blev av den shoppingrundan (och fattig).. Men valde budgetalternativet och hittade kläder på de vanliga affärerna, finns ju en hel del festligt nu i och med den stundande nyårsaftonen.. Bra där..

Ja just det, han ju med att gå förbi Georgina och prova lite bröllopsfrisyrer.. Blir till att komma tillbaka någon vecka innan bröllopet för att klippa och färga och sedan ska jag vara där vid 9 på nyårsafton för att spraya, spraya, spraya och fixa frisyren.. :)





Den lilla 5-månadersprutordåliga skruttan som jag fick trängas med.. Stackars pluttan mådde inte alls bra.. (Lägg märke till skrutts nya favorit som hon fick av sin mormor - Hello Kittygosedjuret med skallra, spegel och bitblomma)..

Loppisförberedelser..

Nästa projekt i veckan blev förberedelser inför loppisen vi hade i helgen.. Jag har lyckats fylla hela min mosters garage med grejor efter pappa och nu var det dags att försöka sälja en del.. Så det blev många timmar att sitta och gå igenom kartong efter kartong och många säckar med grejer.. Prismärka och sortera.. Kan ju säga att det gick åt en hel del pepsi för att orka.. :P

Fick hjälp av mamma och systrarna och sen blev det en del ensamarbete med.. Men alla timmars arbete var väl värt det för det gick faktiskt riktigt bra på loppisen.. Över förväntan.. Men jag har en hel massa grejor kvar fortfarande som nu har farit hem hit och fyller upp HELA barnrummet!! :O

Det började minsann snöa när vi höll på och sorterade grejer, mysigt men blött..




Vart börjar man?! Var massor med saker att gå igenom..




Det blev många fler fotsteg i9 snön fram och tillbaka till garaget innan vi var klara..





Hann bara med att ta kort på ett av småsyskonen (den äldsta - Frida) innan batterierna i kameran dog.. Får bli mer fotande nästa resa..





Ute var det höst och vinter med äpplen och snö..

Fjärde generationen..

Som sagt var så har jag sen i måndags förra veckan varit i K-holm hos mamma och syskonen.. Började veckan med att fara in till stan och hälsa på mormor och morfar (Skrutts gammelmormor och gammelmorfar).. Blev en vända ner på stada med morfar, vovven och skrutt för att handla allergipiller, prislappar och kolla lite på blommor till bröllopet.. (Förstår inte att jag såhär på senare år har blivit så känslig mot hund och katt, håller på att klia ögonen ur mig när jag hälsar på i K-kolm där ALLA har djur)..

Ska klura lite mer på det där med blommor då de jag gillar är dyyyra!! Måste beställa senast i början av december så det blir en tripp tillbaka till K-holm rätt snart igen..

Sen blev det lite matlagning med mormor inför nästa runda på stan.. Denna gång med ett stycke lillasyster och skrutt för att kolla brudklänningar.. Hittade en kalasfin som är bokad.. Måste bara hitta skor också så att jag kan komma tillbaka för uppläggning av klänningen.. Är så galet nöjd med klänningen men bilder kommer efter bröllopet.. :)





Gammelmorfar och skrutt..




Gammelmormor och mat..




Skruttiprutt hittade en telefon och ringde hem till pappa..

Hemma igen..

Nu har jag återvänt till civilisationen och internetet efter cirkus 1 ½ vecka hos mamma och resten av familjen..
Har hunnit med en hel del på den tiden och upptadering om vad kommer snart..
Först ska jag få mig lite till livs.. Maaaaat!!

(När jag uppdaterat klart här om vad som hänt har jag en HEL del att läsa på bloglovin.. Varför har inte alla andra också gett fasen i att skriva i sina bloggar när jag har vart borta från internet?!)

Finbesök..

Nu har mamma/mormor kommit hit.. Och glada är vi för det (även om skrutt än så länge är lite småskeptisk).. Nu blir det till att ta en sväng till affären och hitta något gott att äta till kvällen.. Sen blir det mys och umgänge!!





Skrutt granskar mormor i sömmarna.. (Än så länge har hon faktiskt nte blivit ledsen, kors i taket..)

Dagens: Visste du att...?!

Att tillfälligt kväva eller strypa sig själv under masturbation, dödar mellan 250 och 1000 människor varje år..

Varje år skadar 11000 amerikaner sig själva genom att försöka sig på bisarra sexuella ställningar..

I Bakerfield, Kalifornien måste den som har sex med satan använda kondom..


Nä, ibland går sexningen inte så bra som synes.. Men vissa saker ska man nog hålla sig ifrån.. :)
Man borde väl definitiv hålla sig ifrån att ha sex med djävulen, men ska man nu ha det så är det väl i och för sig väldigt bra om man skyddar sig.. (??) Say what?!

sova..

Börjar allt på att bli lite trött nu.. Är nog dags att gå och lägga sig.. Måste ju vara pigg och glad imorgon när min alldeles egna mamma kommer hit.. Hurra för det!!
Får väl se om Leafisen är lika blyg som vanligt och storbölar så fort hon träffar någon som inte är mamma eller pappa.. Konstigt att hon har blivit så larvig.. Tokfian..





Häromdan var det någon annan som var lite trött.. :) Och fingret i munnen förståss..

RSS 2.0